sizin tecrübelerle karşılaştırırsak
sizin makina nasıl yakıyor
ve benim ninja azmı yakmış çokmu
bu tamamen senin beklentinle ilgili.
ninja uzun yolda normal koşullarda 90 - 140 hız aralığında 3.7lt tuketiyor. bu tüketim bmw f650gs ile hemen hemen aynı (gs 3.5lt tüketiyor)
650cc'lik gs ile kıyaslayınca yuksek diyebilirsin. diğer 250cc motorlar ile kıyaslayınca performans/tüketim oranına baktığında ekonomik görünebilir.
125cc'lik cbr yada yzf125r ile rampalarda hız kaybetmeyeyim diye dip gaz gidip 100km/3lt tüketim yapiyorsan ninja'nın tüketimi az gelebilir.
---------- Post added at 20:29 ---------- Previous post was at 20:25 ----------
Selam arkadaşlar, Castrol Chain Lube Racing Zincir Yağı ve Castrol Chain Cleaner Zincir Temizleme Spreyini Kadıköy-Üsküdar-Ümraniye ya da buraların yakınlarında satan bir yer var mı? Online siparişle satan web sitelerinin elinde yok. Telefonla sordum tedarikte bir sorun varmış. Teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------
Ya da tavsiye edeceğiniz kolayca bulabileceğim başka markalar var mı?
zincir yağlama için paraya kıyıp scottoiler'in otomatik yağlama sistemini taktırın derim. zincirin ömrünü uzattığı gibi motorun sürüşü yumuşuyor, zincir yağlama, temizleme derdi yok. çok büyük bir kolaylık.
sistemdeki yağ 1000 - 1500km kadar gidiyor. benim şu anda 1000km'yi geçti ve hala 4/1'den biraz daha fazla yağ var haznede.