Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

EruKING davetinizi aldım,adanaya çok uzak bir mesafe ama şuan bizde katılmayı çok istiyoruz

Bu arada dün 300 km yol yaptım,120 nin altına fazla düşmedim,genelde 140 ile gidip geldim,iki kişiydim ve ara ara 170 - lere kadar çıktım dik oturur pozisyonda,kolay kolay hiçbişeyi beyenmem ama kawasaki ninja gözüme girmeyi başardı :bounce: virajlara yatmalar olsun,araç sollamalar olsun ve ayrıca otobanda giderken birçok araç fotoğrafımızıda çektiler :cherry: çok zevkli bir motor...

Dün TR riders grubu ile sapanca'daydım. gezi fotoğraflarını akşam eklerim. Sabah erkenden 6 motor yola çıktık sonrasında Sapanca'da bizden sonra yola çıkan arkadaşlarla buluştuk. Aşağı yukarı 20 motor vardı.

Sapanca'ya giderken yolda Erdem (Tutku1982) ve Fazer tutkunları grubundan bir arkadaş ile TEM'de karşılaştık :) Onlarda Bolu'ya gidiyorlardı Ankara'dan gelen arkadaşlarla Bolu'da buluştular :)

Arkadaşlar merhaba 3 ağustos çarşamba günü İstanbul sarıyerden yola çıkıp Aydın didim istikametine gideceğim feribot kullanmayı düşünüorum yolu o tarafa düşecek arkdaş olursa eşlik etmek isterim hepinize Bol güvenli ve keyifli sürüşler:))

Dün TR riders grubu ile sapanca'daydım. gezi fotoğraflarını akşam eklerim. Sabah erkenden 6 motor yola çıktık sonrasında Sapanca'da bizden sonra yola çıkan arkadaşlarla buluştuk. Aşağı yukarı 20 motor vardı.

Sapanca'ya giderken yolda Erdem (Tutku1982) ve Fazer tutkunları grubundan bir arkadaş ile TEM'de karşılaştık :) Onlarda Bolu'ya gidiyorlardı Ankara'dan gelen arkadaşlarla Bolu'da buluştular :)
satışlardayız ama iyi sıktık ducati monsterle kapıştım grenajsız motorun bi işe yaramadıgını anladım...ramazan nedeniyle tatile girdim bayram sonu yarı türkiye turu planlıyoruz son üç makina ama ne yazıkki dörtdüncüye yer yok...

merhaba arkadaşlar, ninja 250R ın fren balatalarını ucuza nasıl bulabilirm? ön arka 100tl gibi bir fiyata buldum fazla geldi.

satışlardayız ama iyi sıktık ducati monsterle kapıştım grenajsız motorun bi işe yaramadıgını anladım...ramazan nedeniyle tatile girdim bayram sonu yarı türkiye turu planlıyoruz son üç makina ama ne yazıkki dörtdüncüye yer yok...

Ben ilk üçte yerimi alırım o zaman :p

Moruk sen satışlardayız diyebilirsin ama bolu'ya ne gelme imkanım vardı nede günübirlik gezi yapmak için o kadar yol yapmaya gönlüm :)

Diğer grubuda 3 haftadır sallıyordum tabi senin ondan haberin yok :)

merhabalar,

bende 1 aylik yeni ninja kullanicisiyim, rodajim yeni bitti sayilir, simdilik persembe bulusmalarina katilabilirim :) biraz tecrube sahibi olunca gezilere de gelmek isterim

saygilar

en düşük hızım 120
en hızlı sürat 175
hızım genelde 140 civarıydı
2 kişiydim artçımda vardı
80 tl lik benzinle 470 km yol yapmışım
ninja kullanan arkadaşlar sizce benzin çokmu veya azmı yakmış ?

80 / 4.34 = 18.4lt

18.4*100/470= 3.91lt 100km'deki tüketim.

tek kişi olsaydın buyuk ihtimalle 3.7lt civarında olurdu bu tüketim.

Monster sahibi mi şikayetçiydi motorun çıplak olmasından ?

Erdem abi yine güzel gezmişsiniz ya :)
zzr 600de ayrı bi hoş gözüküyor

Selam arkadaşlar, Castrol Chain Lube Racing Zincir Yağı ve Castrol Chain Cleaner Zincir Temizleme Spreyini Kadıköy-Üsküdar-Ümraniye ya da buraların yakınlarında satan bir yer var mı? Online siparişle satan web sitelerinin elinde yok. Telefonla sordum tedarikte bir sorun varmış. Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------

Ya da tavsiye edeceğiniz kolayca bulabileceğim başka markalar var mı?

Çok tatlı bir gezi oldu, herkese teşekkürler.:cat:
insan arasında saygı olunca gezilerde güzel oluyor katılanlara teşekürler

---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:07 ----------

Bende gelmek istiyordum artık birdahaki sefere :pale:
dosttum yarı türkiye turumda dönüş yolumda ankarada bi akşam kalmak var sen ve koray başta olmak üzere bizlere katılcak ninjacılarıda aramızda görmek isteriz ilerleyen tarihte burdan yazarım hangi tarihte oluncagını ankarada ninjacılarla tanışmayı cok istiyorum saygılar

---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:12 ----------

Monster sahibi mi şikayetçiydi motorun çıplak olmasından ?
yoksa sizmiydiniz onu sahibi iyi tokatladım ya ninja -ömer cok geride kalmasaydı iyice deli etcektim :queen:

Selam arkadaşlar, Castrol Chain Lube Racing Zincir Yağı ve Castrol Chain Cleaner Zincir Temizleme Spreyini Kadıköy-Üsküdar-Ümraniye ya da buraların yakınlarında satan bir yer var mı? Online siparişle satan web sitelerinin elinde yok. Telefonla sordum tedarikte bir sorun varmış. Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------

Ya da tavsiye edeceğiniz kolayca bulabileceğim başka markalar var mı?

bende aramıştım bayağı castrol u bulamamıştım motul aldım castrolden daha iyidir.İstanbulda olmadığım için tavsiye veremicem.

Erdem abi yine güzel gezmişsiniz ya :)
zzr 600de ayrı bi hoş gözüküyor
zzr laf yok ya harbi 2. vitesde 11 bin devirde 140km görünce cok şaşırdım biraz daha sıksam 180km görücek nerdeyse koray kardeşim dogru şecim gercekten kazasız belasız kulanışlar zzr 1400 alana kadar...bi ara gelde bi kac video cek bize....felon

Ninja - İstanbul Haftalık Perşembe Toplantısı

Ninjalar,

Bu hafta içinde bulunduğumuz ay vesilesiyle Güllaç gecesi yapıyoruz. Karaköy Güllüoğlunda buluşmak üzere...

Tarih 04.08.2011 Saat 21:30

http://www.karakoygulluogl​u.com/index.asp?page=ileti​sim.asp

Daha sonra Dolmabahçede birşeyler içip geceyi sonlandıracağız...

İyi sürüşler dileriz...

Ninja 250 R İstanbul

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

EruKING davetinizi aldım,adanaya çok uzak bir mesafe ama şuan bizde katılmayı çok istiyoruz

Bu arada dün 300 km yol yaptım,120 nin altına fazla düşmedim,genelde 140 ile gidip geldim,iki kişiydim ve ara ara 170 - lere kadar çıktım dik oturur pozisyonda,kolay kolay hiçbişeyi beyenmem ama kawasaki ninja gözüme girmeyi başardı :bounce: virajlara yatmalar olsun,araç sollamalar olsun ve ayrıca otobanda giderken birçok araç fotoğrafımızıda çektiler :cherry: çok zevkli bir motor...

Bekir, evet size yol biraz uzak olacak... Ankara düşünüyorduk fakat, Ankara'da ki arkadaşlarında biraz yol yapmasını istedik. Bu yüzden boluda buluşalım istiyoruz. Sizi adanada organize etmeye çalışıyoruz. Osman abi kesin geliyor... sizin ordan bir grup olarak çıkmanızı sağlarsak geleceğiniz yolda hoş olabilir... Şimdilik tek sorun tarih, onuda hallettiğimizde tekrar bildiricem. Bayramdan sonraki 2 3 hafta içinde olacağını düşünüyoruz... Görüşmek üzere...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar