En arkaya bir beyaz daha ben eklenirim nal toplamak için o zamanDaha 400km yapabildim
55'i geçemiyorum :queen:
Ankara'da bayaa bir Ninja250 olmuş cidden, aslında toplansak bir hafta sonu falan park caddesi, incek falan (çevirme olmayan alanlar) yapsak ne güzel olur :thumleft:
Bu arada ben Atılım'da çalışıyorum, eğer gün içinde uğrarsanız Onur'la haber verin yanınıza uğrayayım en azından tanışmış oluruz. Mesai sonrası da 7ye kadar dolanıyorum zaten buralarda![]()
ben hafta içi 6:30'a kadar çalışıyorum, iş çıkışlarında mesai olmazsa incek tarafında oluyorum. FuLia'da işten çıkınca geliyo o taraflara bazen dolaşıyoruz. Bana özelden cep telini atarsan bi geldiğimizde haberleşelim. İncek yakınlarında oturuyosan.
6. viteste rodaj devrini tutturdugun zaman 55'i gecemiyosan baya bi sıkıcı oluyodur gerçekten
Ama dediğim gibi istanbul yoluna cikarsan hergün 1.5 saat binsen haftasonuda 3 saat civarı biran önce bitirirsin rodajı. kafan rahat olur.
Ehliyet işini hallettiğin zaman haftasonları geziler oluyor. oralara sende katılırsın. bende eliyeti halletmek icin gün sayıyorum artık...