iletişime nasıl gecebilirirm camurluk geldimi resim varmı koyabiliceginiz bende almak istiyorum ama nasıl yapıcam
Bi süredir giremiyodum. Tekrar selam herkese. Bikaç hafta önceki Derbi buluşmamızda kornamın bağlı olduğu metalin kopmuş ve kornanın güç kablolarından sallanıyor olduğunu farkettik. Titreşimden kopmuş gibi durmuyor, biri resmen koparmış sanki.
Hazır kopmuşken, şu internette satılan kornalardan mı taksam diyorum. Orjinalinden daha güçlü bi korna. Mesela hepsiburada.com'un kornalar bölümünden bişey beğenip taksam. ne önerirsiniz?
Buluşmamız bugün arkadaşlar gelmek isteyen varsa bir önceki sayfadan bakabilir detaylara.
Çayımızı kendimiz yapıp içiceğiz, çaylar beleş püüskütünüzü alın gelin :mrgreen:
Samet, levent ve ben sarayburnunda çay demleyip içiyoruz saat 20:30 gibi orada oluruz, son çağrı :wiinkk:Allah'tan bir mani olmaz ise 10 Temmuz cuma bu sefer buluşma için kesin tarihimiz olarak
yeniden belirledik arkadaşlar.
Samet, levent ve ben sarayburnunda çay demleyip içiyoruz saat 20:30 gibi orada oluruz,
gelmek isteyen olursa beni arayabilir
Suat 0 544 824 78 44 telefon numaram.
![]()
evet süper keyifli bir boğaz manzarası eşliğinde sınırısız çay bunu geleneksel hale getircez bidahkine kesin bekleriz enginer![]()
abi resimler süper, eğlence diye buna denir,
bide hayalet suat çok iyi çıkmış ilk resimlerde
süper eylence, bidahaki gelişimi hafta sonuna getirip ya da herhangi bi akşam, beraber bi çay yapalım![]()
evet abi teslim ettik motoru, üzüldüm bayaabi valla güzel olmuş tühh![]()
çay, çekirdek, yoga ve atasporu güreş...daha ne olsun ki herşey var valla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:12 PM ----------
erginbay biz er6'cılar böyle eğleniriz işte. Sen bilmezsin![]()
hayırlı olsun satmışsın motoru. Bundan böyle fahri er6'cısın. arkadaşından aldın mı gs 1150'yi?
erginbay hayırlı olsun , bi er6 cı daha kaybettik desene , neyse seni yeni model ile tekrar bekliyoruz...evet abi teslim ettik motoru, üzüldüm baya
neyse bakalım başka bir kapı buluruz,
1150 değil de 1100 ü aldık ondan kullanıyoruz, neyseki motorsuz kalmadım, eğer öyle olsaydı kötü olurdu![]()
erginbay hayırlı olsun , bi er6 cı daha kaybettik desene , neyse seni yeni model ile tekrar bekliyoruz...![]()
Ergincim hayırlı ugurlu olsun satışı gerçekleştirmişsin ALLAH utandırmasın.Daha iyilerini alman dilegi ile güzel kardeşim...