Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

idaha bugün motorla ordaydım. çok güzel ve büyük bi market. Neresinde çalışıyosun real'in. yolum düşerse bi meraba derim :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kaskın nolan n101 se bende seni gördüm diyeceğim.:)
Ben unlu mamüllerdeyim, ismim suat beklerim.

Kaskın nolan n101 se bende seni gördüm diyeceğim.:)
Ben unlu mamüllerdeyim, ismim suat beklerim.

ben değildim, benim kask marushin. Evim oraya yakın, bi dahaki geldiğimde mutlaka uğrarım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 PM ----------

o zaman fulya real unlu mamuller önü diyoruz :) ücretsiz unlu mamül varmış :)

tüh yaa hiç de sevmem unlu mamülü, tatlıyı falan. et reyonu falan olsaydı, mangal için çökerdik :)

ben değildim, benim kask marushin. Evim oraya yakın, bi dahaki geldiğimde mutlaka uğrarım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 PM ----------

tüh yaa hiç de sevmem unlu mamülü, tatlıyı falan. et reyonu falan olsaydı, mangal için çökerdik :)

ehu, ne de güzel olurdu realin içinde bi anda oturup mangal yakmak, çadır falan herşey var içerde bide yanına çadır kurdukmu dadından yenmez valla...

egzozda sucuk da güzel olurdu bak... :queen:

pişirmiyo oksijen lazım onu pişirmek için :)

yeni kasa için givi yan arka ve depo üstü çanta birde ön cam :)

er6n2009withplx449andfz449withcases1.bmp

yeni farkettim ark çamurlukta var, onu damı givi yapmış acep ?

Son düzenleme:
abi arka çamurluk orjinalinde vardı yanlış hatırlamıyosam.
bu yeni kasaları niye bu kadar güzel yapmışlar yaw... hele F yok mu :(

puig çamurluk çok güzelde bu siteden alınca gumruge fln takılırmı ordaki fiyatamı gelir bilmiyorum :S

puig çamurluk çok güzelde bu siteden alınca gumruge fln takılırmı ordaki fiyatamı gelir bilmiyorum :S
sitenin sahibi arkadaş kafa bi adam , benim kargo daki ürünler 180 dolar civarı tutmasına rağmen rica ettim 100 dolar gösterdi faturada direkt bana geldi ürünler sadece ptt parası ödedim 2 ytl :) adamla iletişime geçebilirsin...

bende o siteden sipariş ettim, biz çamurlukta sipariş ettik hatta, toplamda 200 dolar gibi bir rakam çıkmıştı, arkadaşla konuşup güzel bi fiyat yazdırdık, ve sorunsuz geldi, gümrük falan sorunsuz bi şekilde :)

Demek eksik beyanda bulundunuz ve evrakta sahtecilik ile vergiden muaf mal getirdiniz, umarım motorsiklete meraklı gümrük muhafaza memuru birileri yoktur :D

iletişime nasıl gecebilirirm camurluk geldimi resim varmı koyabiliceginiz bende almak istiyorum ama nasıl yapıcam

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah'tan bir mani olmaz ise 10 Temmuz cuma bu sefer buluşma için kesin tarihimiz olarak
yeniden belirledik arkadaşlar.
Samet, levent ve ben sarayburnunda çay demleyip içiyoruz saat 20:30 gibi orada oluruz,
gelmek isteyen olursa beni arayabilir
Suat 0 544 824 78 44 telefon numaram.

img0153largetq7.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar