Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bi süredir giremiyodum. Tekrar selam herkese. Bikaç hafta önceki Derbi buluşmamızda kornamın bağlı olduğu metalin kopmuş ve kornanın güç kablolarından sallanıyor olduğunu farkettik. Titreşimden kopmuş gibi durmuyor, biri resmen koparmış sanki.

Hazır kopmuşken, şu internette satılan kornalardan mı taksam diyorum. Orjinalinden daha güçlü bi korna. Mesela hepsiburada.com'un kornalar bölümünden bişey beğenip taksam. ne önerirsiniz?

Bi süredir giremiyodum. Tekrar selam herkese. Bikaç hafta önceki Derbi buluşmamızda kornamın bağlı olduğu metalin kopmuş ve kornanın güç kablolarından sallanıyor olduğunu farkettik. Titreşimden kopmuş gibi durmuyor, biri resmen koparmış sanki.

Hazır kopmuşken, şu internette satılan kornalardan mı taksam diyorum. Orjinalinden daha güçlü bi korna. Mesela hepsiburada.com'un kornalar bölümünden bişey beğenip taksam. ne önerirsiniz?

Merhaba,

bende de geçen hafta kornanın bağlı olduğu lamalardan biri kopmuştu tek lama üstünde bir iki gün gittim.

Oto aksesuarcıda bulunan tüm kornaları denedik ama motor üzerinde nereye koysak biryerlere değiyordu bende aynı kornanın çapı biraz büyük olanını taktım, yeni lama korna ile birlikte satılıyordu.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Buluşmamız bugün arkadaşlar gelmek isteyen varsa bir önceki sayfadan bakabilir detaylara.
Çayımızı kendimiz yapıp içiceğiz, çaylar beleş püüskütünüzü alın gelin :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah'tan bir mani olmaz ise 10 Temmuz cuma bu sefer buluşma için kesin tarihimiz olarak
yeniden belirledik arkadaşlar.
Samet, levent ve ben sarayburnunda çay demleyip içiyoruz saat 20:30 gibi orada oluruz,
gelmek isteyen olursa beni arayabilir
Suat 0 544 824 78 44 telefon numaram.

img0153largetq7.jpg
Samet, levent ve ben sarayburnunda çay demleyip içiyoruz saat 20:30 gibi orada oluruz, son çağrı :wiinkk:

evet süper keyifli bir boğaz manzarası eşliğinde sınırısız çay bunu geleneksel hale getircez bidahkine kesin bekleriz enginer :)

herkese selamlar,
bugun itibari ile artık bir er6n im yok :(
satışını yaptık, hayırlı olsun iyi bir arkadaşa gitti sevindim, biraz görünüşde değişiklik yapacak dediğine göre, değiştirdiği zaman burdan da eklerim yorumlarınız alırım.

Şimdi elimde bir adet givi er6n ön cam var, aparatlarıyla birlikte, bu cam düz olanından değilde yanında plastik parçaları olan cinsten, biraz daha şekilli yani,
resmini ekleyeceğim sonra.
fiyat konusunda isteyen olursa mesaj atsın ordan söyliyeyim, ama güzel bi fiyat yapacağımdır. :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet süper keyifli bir boğaz manzarası eşliğinde sınırısız çay bunu geleneksel hale getircez bidahkine kesin bekleriz enginer :)

ETİ BENİMO sponsorluğunda gerçekleşen Geleneksel 2. eti BENİMO buluşması:p
etibenimo030.jpg

etibenimo020.jpg

etibenimo021.jpg

etibenimo022.jpg

etibenimo027.jpg

etibenimo025.jpg

etibenimo028.jpg

etibenimo029.jpg

Sıralama karışık oldu ama gecenin gidişatı bu şekilde güzel geçti.
Ergin hayırlı olsun kardeşim motorun, sattığın lişide kazasız belasız kullanır inşallah.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:26 AM ----------

etibenimo040.jpg

etibenimo031.jpg

etibenimo032.jpg

etibenimo034.jpg

etibenimo033.jpg

etibenimo035.jpg

etibenimo037.jpg

etibenimo038.jpg

etibenimo039.jpg

etibenimo044.jpg

etibenimo042.jpg

etibenimo041.jpg

etibenimo045.jpg

Son düzenleme:
abi resimler süper, eğlence diye buna denir,
bide hayalet suat çok iyi çıkmış ilk resimlerde :)
süper eylence, bidahaki gelişimi hafta sonuna getirip ya da herhangi bi akşam, beraber bi çay yapalım :)

abi valla güzel olmuş tühh :(
çay, çekirdek, yoga ve atasporu güreş...daha ne olsun ki herşey var valla :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:12 PM ----------

abi resimler süper, eğlence diye buna denir,
bide hayalet suat çok iyi çıkmış ilk resimlerde :)
süper eylence, bidahaki gelişimi hafta sonuna getirip ya da herhangi bi akşam, beraber bi çay yapalım :)

erginbay biz er6'cılar böyle eğleniriz işte. Sen bilmezsin :)
hayırlı olsun satmışsın motoru. Bundan böyle fahri er6'cısın. arkadaşından aldın mı gs 1150'yi?

abi valla güzel olmuş tühh :(
çay, çekirdek, yoga ve atasporu güreş...daha ne olsun ki herşey var valla :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:12 PM ----------

erginbay biz er6'cılar böyle eğleniriz işte. Sen bilmezsin :)
hayırlı olsun satmışsın motoru. Bundan böyle fahri er6'cısın. arkadaşından aldın mı gs 1150'yi?
evet abi teslim ettik motoru, üzüldüm baya :(
neyse bakalım başka bir kapı buluruz,
1150 değil de 1100 ü aldık ondan kullanıyoruz, neyseki motorsuz kalmadım, eğer öyle olsaydı kötü olurdu :)

evet abi teslim ettik motoru, üzüldüm baya :(
neyse bakalım başka bir kapı buluruz,
1150 değil de 1100 ü aldık ondan kullanıyoruz, neyseki motorsuz kalmadım, eğer öyle olsaydı kötü olurdu :)
erginbay hayırlı olsun , bi er6 cı daha kaybettik desene , neyse seni yeni model ile tekrar bekliyoruz... :p

Ergincim hayırlı ugurlu olsun satışı gerçekleştirmişsin ALLAH utandırmasın.Daha iyilerini alman dilegi ile güzel kardeşim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar