kask içi serinleten, ferahlatan çözümler , öneriler..

abiler kask içi serinletmek amacıyla bildiğiniz uyguladığınız yöntemler var mı? ben hasır konduğunu duydum ama denemedim, deneyenler yazabilir mi ? diğer önerileriniz için de memnun olurum, sağlıcakla.

böyle bi şey var mı bende merak ediyorum aslında. daha önce yaptığım gugıl araması pek parlak sonuçlar vermemişti

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Havalandırma delikleri çalışan bir kask etkili bir çözüm. Malesef bir çok kaskta süs niyetine koymuşlar sanki.

Serinletmek için işe yarar bir yöntem bilmiyorum.

Ama aşırı terlemeyi kontrol altına almak için kaskın içine kadınların kullandığı pedlerden yapıştıranlar var.

Kaskın havalandırmasının çalışması için oturuş pozisyonumuza uygun olmalı.
Yarış kaskımızı dik oturarak kullanırsak işe yaramaz

Kasktaki havalandırma delikleri belli bir hızın üzerinde çalışır. Düşük hızlarda malesef yeterli hava akımı oluşmamakta. Dolayısıyla sıcak havalarda terleme kaçınılmaz. Güneş vizörü olan kasklarda güneş vizörünü gözlere indirip vizörü tamamen açmak önden serinleme sağlayacaktır. Kaskın içine konan herhangibir katman kafa ölçünüze uygun aldığınız kaskın sıkmasına neden olur ve daha çok terlersiniz. Yazın şehiriçinde ben açık jet kask kullanıyorum. Açık kask kullanmayın ölürsünüz gibi yanıtlar gelecek ama olsun. :)

kurşunun tanesi 2 TL, getirin ben açim bi kaç havalandırma deliği huehuehueheuheu :p

abiler kask içi serinletmek amacıyla bildiğiniz uyguladığınız yöntemler var mı? ben hasır konduğunu duydum ama denemedim, deneyenler yazabilir mi ? diğer önerileriniz için de memnun olurum, sağlıcakla.

bu gune kadar sesten cok sikayet edeni gordumde sicaktan sikayeti ilk defa goruyorum. :)

Çok iyi havalandırması olan 2000tl ve üstü premium bir kask almadan dediğin şey pek mümkün değil

file koltuk kaplamasından muhteşem birşey yapılabilir. biraz el becerisiyle mümkün diye düşünmeye başladım.

valla ben buff kullanıyorum tuhaf bir şekilde işe yarıyor hatta çok sıcaklar da ıslatıyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arai'den once kullandigim kasklarin hic birisinin havalandirmasi yokmus onu anladim.

Vizorde kas hizasindaki havalandirmalar cok faydali. Bir cok kaskta hic bir seye yaramayan kafa delikleri bile etkili calisiyor.

Vizörü açmak iyi güzel serinletiyorda. Sinek böcek mermi gibi değiyor. :mrgreen:

Kasklarda fiyatı belirleyen etmenlerden biri sadece güvenlik değil. Belirli bir fiyatın üstünde konfor çok etkili bir ol oynuyor. Üst segment, havalandırma kanallarının fazla olduğu bir kask almak tek çözüm. Başka türlü sıcaktan nasıl korunacağız :silent:

Beyaz kask seçimi de etkili olabilir ::repci::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar