Kartalkaya otel yangını.

Söylediklerinize tamamen katiliyorum. Ekomomimiz hic bir zaman muhtesem olmadi. Öncelikli olarak onu kabul etmemiz lazim. Ama daha önceleri daha insaniydik. Ahlak bu kadar yerlerde degildi. Ekonomi bir sekilde tekrar düzelebilir ama bu yozlasmanin, egitimli,-egitimsiz herkes icin gecerli,düzelmesi artik pek mümkün degil gibi duruyor. Yazik.

ALLAH CC rahmet etsin.... Otel ülkemizdeki en pahalı otellerden yanılmıyorsam......Başka söze gerek var mı ???? Fakirinde zenginin de can güvenliği
ortada....Genci yaşlısı çocuğu ailesi kül oldu gitti.....

Gitmezseniz ölmezsiniz, açıkcası ben uzun yıllar önce otel işini bitirdim. İşim gereği bütün dünyayı dolaşıyorum. Gittiğim ülkelerdeki otel fiyatlarını bildiğim için Türkiyede istenen fiyatlarıda karşılarına yerleştiğimde arada devası uçurumu fark ettiğimden bu yana Türkiyede otelde kalmadım ailemde kalmaz. Kendime güzel bir karavan aldım tatillere onunla çıkıyoruz. Saçma sapan hırbolara para vericek değilim. Dahada öteye gidim Türkiyeden kıyafet bile almıyroum, imkanım el verse yemek bile almıyacağım lakin peynir ve çikolata işini çözdüm rutin olarak avrupada oldugum için devamlı kiloyla peyniri ordan getiririm. Çocuklar bazen kahvaltıya dışarı gidiyor Baba ya biz ne yedik diyorlar? Türkiyeden çöp almam özeti bu.
Otelde ölmezsen başka yerde ölürsün hocam. Sorun yalnızca otel sorunu değil, sistem sorunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar