Gitmezseniz ölmezsiniz, açıkcası ben uzun yıllar önce otel işini bitirdim. İşim gereği bütün dünyayı dolaşıyorum. Gittiğim ülkelerdeki otel fiyatlarını bildiğim için Türkiyede istenen fiyatlarıda karşılarına yerleştiğimde arada devası uçurumu fark ettiğimden bu yana Türkiyede otelde kalmadım ailemde kalmaz. Kendime güzel bir karavan aldım tatillere onunla çıkıyoruz. Saçma sapan hırbolara para vericek değilim. Dahada öteye gidim Türkiyeden kıyafet bile almıyroum, imkanım el verse yemek bile almıyacağım lakin peynir ve çikolata işini çözdüm rutin olarak avrupada oldugum için devamlı kiloyla peyniri ordan getiririm. Çocuklar bazen kahvaltıya dışarı gidiyor Baba ya biz ne yedik diyorlar? Türkiyeden çöp almam özeti bu.
80 kişiye yakın vefat varken bir sürü ölen çocuk varken şu yoruma gerek yok.Gitmezseniz ölmezsiniz, açıkcası ben uzun yıllar önce otel işini bitirdim. İşim gereği bütün dünyayı dolaşıyorum. Gittiğim ülkelerdeki otel fiyatlarını bildiğim için Türkiyede istenen fiyatlarıda karşılarına yerleştiğimde arada devası uçurumu fark ettiğimden bu yana Türkiyede otelde kalmadım ailemde kalmaz. Kendime güzel bir karavan aldım tatillere onunla çıkıyoruz. Saçma sapan hırbolara para vericek değilim. Dahada öteye gidim Türkiyeden kıyafet bile almıyroum, imkanım el verse yemek bile almıyacağım lakin peynir ve çikolata işini çözdüm rutin olarak avrupada oldugum için devamlı kiloyla peyniri ordan getiririm. Çocuklar bazen kahvaltıya dışarı gidiyor Baba ya biz ne yedik diyorlar? Türkiyeden çöp almam özeti bu.
Kamyoncu dayı ben senin yerinde olsam bu kadar laftan sonra Türkiye'deki forumlara da girmem valla.Gitmezseniz ölmezsiniz, açıkcası ben uzun yıllar önce otel işini bitirdim. İşim gereği bütün dünyayı dolaşıyorum. Gittiğim ülkelerdeki otel fiyatlarını bildiğim için Türkiyede istenen fiyatlarıda karşılarına yerleştiğimde arada devası uçurumu fark ettiğimden bu yana Türkiyede otelde kalmadım ailemde kalmaz. Kendime güzel bir karavan aldım tatillere onunla çıkıyoruz. Saçma sapan hırbolara para vericek değilim. Dahada öteye gidim Türkiyeden kıyafet bile almıyroum, imkanım el verse yemek bile almıyacağım lakin peynir ve çikolata işini çözdüm rutin olarak avrupada oldugum için devamlı kiloyla peyniri ordan getiririm. Çocuklar bazen kahvaltıya dışarı gidiyor Baba ya biz ne yedik diyorlar? Türkiyeden çöp almam özeti bu.
Konuyu farklı yerinizden anlamışsınız. Ne denilse boş size.Gitmezseniz ölmezsiniz, açıkcası ben uzun yıllar önce otel işini bitirdim. İşim gereği bütün dünyayı dolaşıyorum. Gittiğim ülkelerdeki otel fiyatlarını bildiğim için Türkiyede istenen fiyatlarıda karşılarına yerleştiğimde arada devası uçurumu fark ettiğimden bu yana Türkiyede otelde kalmadım ailemde kalmaz. Kendime güzel bir karavan aldım tatillere onunla çıkıyoruz. Saçma sapan hırbolara para vericek değilim. Dahada öteye gidim Türkiyeden kıyafet bile almıyroum, imkanım el verse yemek bile almıyacağım lakin peynir ve çikolata işini çözdüm rutin olarak avrupada oldugum için devamlı kiloyla peyniri ordan getiririm. Çocuklar bazen kahvaltıya dışarı gidiyor Baba ya biz ne yedik diyorlar? Türkiyeden çöp almam özeti bu.
Seni bilmem ama biz senin yerine utandık.Gitmezseniz ölmezsiniz, açıkcası ben uzun yıllar önce otel işini bitirdim. İşim gereği bütün dünyayı dolaşıyorum. Gittiğim ülkelerdeki otel fiyatlarını bildiğim için Türkiyede istenen fiyatlarıda karşılarına yerleştiğimde arada devası uçurumu fark ettiğimden bu yana Türkiyede otelde kalmadım ailemde kalmaz. Kendime güzel bir karavan aldım tatillere onunla çıkıyoruz. Saçma sapan hırbolara para vericek değilim. Dahada öteye gidim Türkiyeden kıyafet bile almıyroum, imkanım el verse yemek bile almıyacağım lakin peynir ve çikolata işini çözdüm rutin olarak avrupada oldugum için devamlı kiloyla peyniri ordan getiririm. Çocuklar bazen kahvaltıya dışarı gidiyor Baba ya biz ne yedik diyorlar? Türkiyeden çöp almam özeti bu.
Kimse burada usulsüz olayları savunmuyor.Yoo konuyu hiçde yanlış yerinden anlamadım, kekoviç gibi hem Avrupanın üstünde fiyat ödeyip hemde bir gram kaliteli yemek yemiceksiniz, güvenlik olmuyacak birde hırbo otel elemanlarıyla muhatap olucaksınız bunun üstünde birde öleceksiniz. Bana 1 taneniz çıksın desinki abi şu otele git Türkiyede kesin ölmezsin??? hangiiz diyebilir? yanmasanız otelde kesin mutfaktan çıkan virüslü ymeekten zehirlenip ölürsünüz. Ben türkiyede hiçbir otelde kalmam. Türkiyede restoranda yemek dahi yemem, Türkiyede üstüme kıyafet bile almam. Mümkün olsa su içmiyeceğim çünkü suyun bile tadı farklı. Siz nasıl yaparsanız yapın açık hava ceza evi işte.
Çok iyi mantık yaGitmezseniz ölmezsiniz,
insanlar tekelden aldığı içkilerden ölmüyor... Ya da kör olmuyor... Pahalılıktan kendi yaptıkları içkiden ya da kaçak yapılan içkilerden ölüyor.. Sen neyin kafasındasın ? Daha 3 güne kadar bu memleketin ekmeğini yiyip suyunu içiyordun.. Her avrupayı görüp memleketine bok atanı gördük te senin gibisi bir ilk... Memleket denetimsiz değil.. sorun yönetimde.. İktidar sahiplerinde.. üç kuruş fazla nasıl kazanırım derdinde... Bak sen bile 3 kuruş fazla kazanmak için avrupa çalışıyormuşsun.. Yoksa istanbul-erzurum arası yardırıp dururdun..Saldırgan tavırların hiç hoşuma gitmiyor ve saçma sapan alakasız tavırlarla ithamlarda bulunman arkasında bir gerçek varsa koy ortaya yoksa kes sesini otur yerine. İstanbulda bir tekele gir ve içki al bakalım yüzde kaç oranında hayatta kalıyorsun. Denetimsiz bir yer. köpekler insan yiyor sanki afrika size yazmaya bile değmez