insan değil bunlar yaptıklarına bak
Yok sorun adamın küfür etmesi değil. Etmiş de olabilir. Belki araba önüne kırmıştır o da küfür etmiştir. Sebebi beni ilgilendirmiyor. Esas sorun 3 kişinin 1 kişiye saldırmasıdır. Ben birisiyle dövüşeceksem bana yardım ettirmem, başkasına da yardım etmem. Bakarım çok ciddileşmeye başlarsa sadece ayırırım kavgayı. Genelde çıkarım duvara otururum seyrederim kavgayı. Kendine güvenemeyen ortaya çıkıp da millete sataşmamalı. Bir erkek kendi yapması gereken işleri tek başına yapamıyorsa evleneceği gün de yardım çağırsın. Benim bir tane kuzenim var, adamın kavgasını ayırmaya çalışsan veya yardım etsen önce seni dövüyor sonra eski kavgasına devam ediyor.![]()
ya banada olayı okuldan birisi anlatmıştı evet bi tane binek tipi reno sarı bir scoteri durdurup demirle kafasına vurmuşlar
ya banada olayı okuldan birisi anlatmıştı evet bi tane binek tipi reno sarı bir scoteri durdurup demirle kafasına vurmuşlar ayrıca dunde gene karamanda oraya yakın bir yrede kaza oldu 15 yaşındaki cocuk arkasına 11 yasındaki birini alıyor ve pazarcının kullandıgı arabaya carpıyor cocuk camdan içeri giriyor ben motoru gordum yeni mondial cup lardan motor haşat olmuş ama olan olmuş yapacak bişey yok iftardan sonra da olunca için cızz etti valla şimdi suclu kim motoru cocuga veren babadamı yoksa bu kadar ucuza motor satıp coluk cocugun eline gecmesini saglayanda mı yoksa kavşaga işaret koymayan devlette mi yoksa pazarcıda mı ben çözemedim