Kamberhan'i kaybettik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ADAS yanliz birakip gittin hepimizi..hala inanamiyorum.. Allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun kardesim..Allah kalanlara sabir versin..

ne yazacağını bilemiyor insan. Klavyeye bakıp duruyorum.aklımdan geçen birçok şey var ama gözyaşlarıyla karışıyor hepsi.:salut: :salut:
Allah rahmet eylesin.ailesine sabırlar versin.kimseye böyle acı yaşatmasın.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
nikini hatırladığım, fakat sitede pek muhatap olma fırsatım olmayan bir arkadaş daha ayrıldı gitti aramızdan.
Allah(c.c) rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin.
bizleri de kazalardan muhafaza eylesin inşAllah.

ya arkadaşlar ne denebilir ne yapılabilir,bu nasıl üzücü bir olaydır,aptallaştım vallaha.......................................................................................................................................................
.....................................................................................
.................................................................
insanın nutku tutuluyor.
hele yakın çevresi,AİLESİ...
ne yaparlar ne ederler.
Yüce rabbim cümlesine sabır versin.
mekanı cennetin en güzel mertebesi olsun.
dualarım seninle kardeşim,elimden gelen tek şey bu.:salut: :salut:
:salut: :salut: :salut:

Adana İl Temsilcisi
söylenecek hiçbirşey yok.allah rahmet eylesin.kederli ailesine sabırlar versin.tüm motor camiasının başı sağ olsun.

erhan abi naptın sen yaa....ailesinin ve herkesin başı sağolsun seni hiç unutmayacağım.fotoğraflarına bakıp hep seni hatırlayacağım...ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN...

Allah'tan rahmet,ailesine ve camiamıza sabırlar diliyorum.Toprağı bol olsun...

allah rahmet eylesin.ss kullanan arkadaşlar lütfen daha dikkatli olsunlar bu işin şakası yok.genç yaşta bir çok arkadaşımızı kara toprağa verdik sevenlerimizi üzdük.
sizi sevenleri üzmeyin

arkadaslar hepimizin bası sağ olsun soyleyecek hıc bır kelıme bulamıyorum erhan nese dolu cıvıl cıvıl bır kardesımızdı hala ınanamıyorum ruya gıbı............

Allah rahmet eylesin çok üzldüm yaaa babam okumasın diye yanımdan kaldırdım bende yeni motor alıcam ama bu olaydan korktum yaa ufak motorlar neysede sürat motorları olan arkadaşlar lütfen dikkat edin yaa ailesine sabır diliyom başkada bişe diyemiyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnsan doğru kelimeleri bir araya getirmekte zorlanıyor. Yazık demek te olmuyor. Bizim buradaki bir kaç dakikalık üzüntümüz nerede; onu büyütenlerin, gerçekten tanıyıp sevenlerin üzüntüsü nerde.. Umarım tanrım tüm hatalarının üstünü örter ve onu en çok sevdiği kullarından eyler. Umarım gittiğin yerin güzelliğinden burayı unutursun dostum ve yine umarım allah seni sevenlere ne kadar çok seviyorsa o kadar çok sabır ve dayanma gücü verir. Senin için ne yazıkki yapabileceğim tek şey arkandan dua etmek.
Lütfen arkadaşlar; kendimiz ailemiz ve arkadaşlarımız için her zaman dikkatli olmaya gayret edelim. Korumasız bir şekilde ne kendimizin nede başkasının motosiklete binmesine izin vermeyelim. Saygısız sürücü olursa hemen bir şekilde plakasını alıp emniyete verelim. Trafik kazalarında dünya üçüncüsü olmayı başarmış bir ülkede, böyle cahil araç sürücüleri ve böyle kötü yollar varken; -çok sevdiğimiz motosikletimize daha uzun süre binebilmek için- riske girecek hareketlerden ve yüksek hızdan uzak duralım.

KAMBERHAN arkadasım senın motora ne zaman bakıcaz yaa
ben cozdum sorun ıkı percın 10 dikiş bitii bu iş

erhan dostum senın grenajı halledıcektık:pr: ınanmıstık sana olmadı:salut: :( erhan
kanbersız mt olurmu?:pr: eksık bıraktın bızı erhan yazamıyorum okuyamıyorum
baktıkca topıclere ıcım acıyo erhan olmadı...:pr:
erhan topragın bol olsun arkadasım Mekanın Cennet olsun..:salut: :salut: :salut:
ALLAH gani gani rahmet eylesin...
ERHAN artık her cbr gordugumde beynım duruyo...
bızı hıssedıyorsan unutmıyacaz senı erhan...

Ne diyeceğimi bilemiyorum.Yazıyı okuduktan sonra başıma ağrı girdi.Bu sevginin,bu tutkunun sonu böyle olmamalı.LANET OLSUN...

allah ailesine sabır versin. başımız sağolsun gerçektende böyle acı ama gerçek haberler karşısında insan ne yazacağını bilemez oluyo allah rahmet eylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar