İzmire otobandan girdim kenanı aradım gel beni al diye .. motorumun yanına yere oturdum ordaki trafik polisi ile muhabbet ediyoruz ..kenan bir 1000rr la geldi 15 dakka sonra
- vay baba motor yapmışsın dedim
güldü
-benim değil gruba yeni katılan bir arkadaşın dedi
motor erhanın motoru idi... yanılmıyosam bostanlı sahilinde o, kuvva, akrep, apachee, tenten beni bekliyorlardı ..
orda tanıştık bu 1000 rr ın sahibi genç, espirili, saygılı , yakışıklımı yakışıklı aslan gibi delikanlı ile gruba her yeni katılan ilk katıldığında eski bir üyenin motoru yıkıyordu bu seferde sıra Erhandaydı tüm gün bize yarın kova bez sünger getirimmi diye sordu ..ertesi gün Manisa drag yarışlarına yine hep beraber yaklaşık 20 motor gittik İzmirden ..İşi vardı bizle Kırkağaç"a Nart"ın yanına gelemedi Volkan Çimen ayarlamış iller evinde bir akşam volkan kuvva akrep kenan erhan tenten ve ben beraber yemek yedik. bütün gece espiriler yaptı sonradan okramda bize katılmıştı..
bu satırları gözlerimden akan yaşları silerek yazıyorum ..isyan etmek geliyo içimden edemiyorum ..ya sabır diyorum ..ben 3 gün gördüm kendisini bu acı haberle yıkıldım..Allah ailesine, sevenlerine sabır versin .. dünde birkaç yerden telefon geldi durumu ağır dediler..insan kötü sona inanmak istemiyo inanmak istemedim ya 2-3 gün de yoğun bakımdan çıkar 1 haftada taburcu olur motora tekrar biner dedim içimden ...olmadı malesef olmadı ..sevgili Akira"nın (ertuğrul ÖZ) ardından ikinci bir yıkım gibi oldu bu ..diyecek hiç ama hiç bir şey bulamıyorum .Erhanın yukarlardan bir yerlerden bizleri hala takip ettiğine inanıyorum ve ona kucak dolusu sevgiler yolluyor gözlerinden öpüyorum.....
Ertuğrul, Erhan sevgili kardeşlerim inanıyorum , cidden inanıyorum buna bi gün beraber yine bineceğiz motorlara ufka doğru gaz açıp gidecez....................