NS200 sola çekme sorunu.

Motosikleti
2022 NS200
İyi günler herkese. Motorum gidonu bıraktığımda hız farktetmeksizin sol tarafa gidiyor (dalıyor) zincir ayar gergileri 10-20 (sağ ve sol) yanlış duruyormuş. Ben tekrar kendim 10-10 yaptım ancak sorun düzelmedi sonrasında bi ustaya getirdim lastiği biraz daha ileri aldı ve sol geri 12 sağ gergiyi 4 yaptı sonrasında motor ip gibi hız farketmeksizin dümdüz gitmeye başladı ancak bu sefer arka lastiğin ön kısmı mafsala 1 parmak girmeyecek kadar yaklaştı tam olarak sorun nerde olabilir sayılar eşitlenince motor düz gitmiyor zincir dişli ve lastiklerim 0 hepsi orjinal kullanıldı lastiklerim (mitas sportforce+) kafamı çok yoruyor bu konu yardım lütfen.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
İki üç haftadır NS400Z kullanıyorum. Benzer altyapıyı kullanıyorlar. Benim motor da sola çekiyor. Dominar 400 varken sağa çekiyordu. Sanırım Bajaj düz giden motosiklet yapmayı sevmiyor. :)
Lastikler düz takıldıysa, gidonda sıkıntı yoksa fazla kafaya takmayın.

Motosikleti
2022 NS200
İki üç haftadır NS400Z kullanıyorum. Benzer altyapıyı kullanıyorlar. Benim motor da sola çekiyor. Dominar 400 varken sağa çekiyordu. Sanırım Bajaj düz giden motosiklet yapmayı sevmiyor. :)
Abi direk elimi bıraktığım anda dalma yapıyor kaskın klipsini takmamışım giderken takayım dedim refuja çıkıyodum aşırı bi çekme var ve kimse bulamıyor günlerdir uğraşıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düz giden gergi ayarına yani sol 12 sağ 4e alsam zincire ve dişliye zarar veririm diye korkuyorum arada mesafe çok

Motorun kazalı falan değil di mi ya da tekerlerde bir dengesizlik yok ?

ns400 nasıl ?

Motosikleti
2022 NS200
Motorun kazalı falan değil di mi ya da tekerlerde bir dengesizlik yok ?

ns400 nasıl ?
3. Sahibiyim motorun kazası olmadığı söylendi ayrıca kazaya dair hiç bi leke bile yok gidonu tutunca herşey normal ama bırakınca dalıyor

Ön amortisörü hizalamayı deneyebilirsiniz.
Hizası eşit baktık ancak şöyle bişey gergi ayarını 12-4 yapınca (sol ve sağ) motor ip gibi gidiyor ancak eşitleyince problem başlıyo mesela 10-10

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar