Kamberhan'i kaybettik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:( çok üzücü son günlerde kaza haberleri iyice çoğaldı,ailesine allahtan sabır diliyorum....

allah rahmet eylesin..yaşam içimizde,ama ölüm başucumuzda..Sabır,dikkat,ibret...Dileklerin en güzelleri,eylemlerin en anlamlılarıyla birleşsin..Amin

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dünkü bir mesajda iyiye gitti diye sevinmiştim...Şu an çok üzüldüm....Ne yazayım...Herkese sabır....:salut:

Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun..rabbim ailesine sabır versin..

soyleyecek soz bulamıyorum cok zor yaa
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cok acı bi durum....

arkadaşlar ben bu arkadaşımızı tanımıyordum. ama kendisine Allahtan rahmet, sizlere ve kederli ailesine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başımız sağ olsun allah geride kalan ailesine biz motorseverlere sabır ,tanımasamda arkadaşımızı allah rahmet etsin çok üzüldüm söylenecek söz bulkamıyorun çok acı bırdurum

YeK

Allah rahmet eylesin,
Başımız sağolsun,
Ailesine Allah sabır versin...
Çok erken çok...
Mekanı Cennet olsun...

allah hepimize merhamet etsin.ölüm muhakkak ondan kaçış yok ve nerde yakalayacağını bilemiyoruz.önemli olan ölümden sonrası.allah rızası doğrultusunda yaşamak ve ve huzurlu bir şekilde can vermek dileğiyle.allah gani gani rahmet eylesin.hepimizin başı sağolsun...

kardeşim, can dostum, arkadaşım yaradan takdir etmiş uymaktan başka ne gelir elden rabbim yattığı yeri nurla doldursun bu böyle olmamalıydı (belki günah işliyorum affetsin) o bizimle olmalıydı.
hayabusa almıştı ama cbr125 te yakaladı azrail onu lanet olsun.
ANTALYA'ya her geldiğimde yanına geleceğim halini hatrını sormaya söz veriyorum kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar