Kamberhan'i kaybettik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mersin İl Temsilcisi
üzüldüm.... ama gerçekten.... aynı acıyı ailelerimize tatırmayalım arkadaşlar, sevdiklerimiz bizimle mutlular, onları bırakıp hız meleğinin peşinden gitmeyelim.... ben sevdiğimi, onlar evlatlarını kaybettiler... öğrenmek için kaybetmek şart olmasın!!!!

allah rahmet eylesin.Bu aralar kazalar artı allah sonumuzu hayreylesin:salut:

Allah rahmet eylesin. ailesine yakınlarına sabırlar çok üzüldüm...

resimleri görünce ve okuyunca çok kötü oldum.şu an aslında aklıma yazacak hiçbirşey gelmiyor...bu sevda ruhumuzda var ...ne desek ne yazsak ta boş.allah rahmet eylesin.nur içinde yatsın...kardeşlerin.motosiklet için doğan kardeşlerin.

sevgili tuba ve antalyalı dostlar
burada ailesinden kimse kalmadığı için cenaze bilgilerini sağlıklı olarak alamadım. size 2 numara veriyorum. sabah erkenden ararsanız bilgi alabilirsiniz. yürekten teşekkürler
kuzeni tamer bey 0 535 285 19 21
askeriyeden iş arkadaşı osman bey 0 505 882 37 66

oooff ooofff ooffff
Bu kaçıncı acı bu kaçıncı ayrılık bu son zamanlarda
Allah rahmet eylesin...
Arkadaşlar lütfen biraz daha dikkat

allah rahmet eylesin, ailesine ve dostlarına sabırlar versin.Şu erken yaştaki ölüm haberlerinden kurtulmak ve başka acıları görmemek dileğiyle...

arkadaşıma allahtan rahmet yakınlarına da sabır dılıyorum........off yaa şimdi moralim cok boz:salut: uldu..

Çok acı,çok kötü,çok fena...Allah rahmet eylesin demekten başka malesef elden bişey gelmiyo.

allah rahmet eylesin!!! yolda bir motorcu gördügüm zaman durup seyrederim tebessümle bunlar bizden diye .. ,ama en acısı bizden bir arkadasımızı ugurlamak mekanın cennet olsun kardesim......

Arkadaşlar şu anda Antalyadayım.Sevgili kardeşimin cenazesi eve teslim edildi.Öğle namazıyla birlikte toprağa vereceğiz.Gelemeyen arkadaşlar dualarını eksik etmesinler.Kalbimizin her zaman onunla olduğunu bilsin...Rahat uyu kardeşim,mekanın cennet olsun...Sana geçen bütün haklarımız HELAL OLSUN!!!

ben antalya ya gelemedim ama kardesim ıspartadaydı annemle birlikte geliyorlar

Mekanı cennet olsun, yazık gencecikmiş. Ailesine sabırlar diliyorum.
Artık bu tür mesajlar yazmak içimi sıkmaya başladı. İnsan robot gibi aynı şeyleri yazdığını düşünüp daha da öfkeleniyor.

Erhan kardeşimizi toprağa verdik arkadaşlar...Duası yapıldı, namazı kılındı.Bütün sevenleri için ne kadar da zor gelsede toprak attım ebedi istiratgahına...Kırmızı karanfiller bıraktım...Gencecik bi arkadaşımızı kaybettik yine...

Motorun küçüğü büyüğü yok.Sizden ricam bu üzüntüleri tekrar tekrar yaşamak zorunda kalmamamız.Lütfen ama lütfen motor kullanırken bütün önlemleri alalım...Bunlar defalarca konuşuldu ama hala bu tip ayrıntılara dikkat etmiyoruz.Bakkala bile gitseniz şu kasklarınızı takıp emniyetlerini bağlayın!!! Erhan için artık çok geç ama başkaları için bu bi ders olsun ve hep bu olay akıllara gelsin...Allah hepinize uzun ömürler versin arkadaşlar...Sağlıcakla kalın...Görüşmek üzere Erkut!!!

Erhancım rahat ve huzurlu yat ebedi istiratgahında. Seni uğurlamak çok zordu. Söyleyecek söz bulunamıyor duygularımızı anlatmaya mekanın cennet olması dileğyle....

Düngece erhanı uğurlarken bazı sahneler aklımda bunları sizlerle daha doğrusu katılmayanlarla paylaşmak istiyorum. Öncelikle Erhanı hiç görmemiş tanımamış arkadaşlarımız vardı kortejde. Bu motosiklet kardeşliğinin nasıl bişey olduğunu gösteriyor bize. Hepimiz birbirimiz için çok değerliğiz. Bi abi "bu katıldığım 3. cenaze" dedi. Ne acı bişey. Bir daha olmaması dileğiyle demekten başka şeyler de yapmak lazım. Güvenli sürüşe harfi harfine uymamız gerekiyor. Bu hepimize ders olsun ki bir daha böyle acılar yaşanmasın. öncelikle kendimiz sonra ailemiz ve sevdiklerimiz için buna dikkat etmek zorundayız. Lütfen arkadaşlar lütfen.....

Son olarakta bunu belirmek istiyorum. Erhanın çok seveni varmış birçok siteden ve gruptan arkadaşlarımız ordaydı ama MT ailesinin azlığı beni çok üzdü. Biz herzaman birlikte olmalıyız diye düşünüyorum. Neyse işte... Katılan ve tüm süreçlerde emeği geçen arkadaşlara kendi adıma teşekkürlerimi iletiyorum. Keşke elimizden daha fazla bişey gelseydi. Çok üzgünüm. rahat uyu dostum. kalbimizdesin.....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah rahmet eylesin toprağı bol olsun:salut:

arkadaşa allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim ..ateş düştüğü yeri yakar allah anne babaya ve sevdiklerine sabır versin..arkadaşlar herkes kaderini yaşar ölüm geldimi ne bir saniye öne nede bir saniye arkaya alınır..sadece sebebler farklıdır..arkadaşımızın ölümünede motosiklet sebeb olarak halk edilmiş..arabaylada olabilirdi uçaktanda düşebilirdi.kalp krizide geçirebilirdi.bu ihtimalleri çoğaltmak mümkün..bizlere düşen arkadaşımız için dua etmek..tebdirimizi alıp takdiri allaha bırakmak...tekrar başsağlığı diler dualarımızın arkadaşımızla olmasını temenni ederim..allah günahlarını af fetsln..cennet mekanı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar