- Konu Yazar
bu hafta cumartesi aksam saat 8 de ,6 motorlu olarak kahraman maraşa baglı kızıl oluk köyünden bizim yaylaya (hacıyakup oluğuna) gittik.
hazırlıkları tamamladıktan sonra çıkıyoruz

benzinleride fulledik artık devam.
ilk durak yusufun akrabalarının

kaskımın vidası cıkmıstı onu sıkıyordum

yusufta bugünlerde bir kavun merakı aldı yürüdü her aksam kavuna davet ediyor hehehe

gece 01:30da hacıyakupoluguna gelmiştik cadırları kurduk ve bir saat muhabbet ettik. bir sessizlik coktü ve karanlıktan bişeyler geliyordu ürpererek birisi dedi orada bişe var!! seçemiyoruz ne oldugunu dagın başındayız in cin top oynuyor
neyse o sırada üzerimie dogru atlyarak geliyor ve üzerime atladı neyaptıysam uzaklastıramadım ama buarada geberecem korkudan. tabiki sonunda anladıkki bizim sezer maskeyi almıs gelirken ve haberimiz yoktu aklımı kaçıracaktım gece 

hehehee

sabah yusuf sıcaktan kacıp dısarıya yatmış

bizim ew görünüyor karsıda

ayağa yapışmış bir karasinekki ne sinek

halamlarda yayladaymıs sabah bize kahvaltı hazırlamıslar sagolsunlar kuş sütü eksikti.hayatımın en güzel kahvaltısıydı o dagda da mükemmel oldu

ne yumulmusum ama

çokak' ta bir çay molası vermek için durdugumuzda ne görelim ishak abi hanımını çocugunuda almıs arabayla gelmişler
bu sefer sarı bmw yoktu

yusuf uykusuz ve yorgun oracıkta sızdı. sezerde yine fırsatı kacırmadı muzurluga başladı

artık baya bi yorulmustuk daglardan bayırlardan yolu uzatarak geliyorduk. su içmek için bir pınarbaşında durduk

sezer yine kaskın altından maskeyi taktı ve yola öyle devam etti ghost rider

buda ben

hilmi

murat abi

sonmola ve ewlere dagılacaz birsaat sonra

kadirli motor klubü adına zaman ayırdıgınız için teşekkürler
hazırlıkları tamamladıktan sonra çıkıyoruz

benzinleride fulledik artık devam.
ilk durak yusufun akrabalarının

kaskımın vidası cıkmıstı onu sıkıyordum

yusufta bugünlerde bir kavun merakı aldı yürüdü her aksam kavuna davet ediyor hehehe

gece 01:30da hacıyakupoluguna gelmiştik cadırları kurduk ve bir saat muhabbet ettik. bir sessizlik coktü ve karanlıktan bişeyler geliyordu ürpererek birisi dedi orada bişe var!! seçemiyoruz ne oldugunu dagın başındayız in cin top oynuyor

sabah yusuf sıcaktan kacıp dısarıya yatmış

bizim ew görünüyor karsıda

ayağa yapışmış bir karasinekki ne sinek

halamlarda yayladaymıs sabah bize kahvaltı hazırlamıslar sagolsunlar kuş sütü eksikti.hayatımın en güzel kahvaltısıydı o dagda da mükemmel oldu

ne yumulmusum ama

çokak' ta bir çay molası vermek için durdugumuzda ne görelim ishak abi hanımını çocugunuda almıs arabayla gelmişler

yusuf uykusuz ve yorgun oracıkta sızdı. sezerde yine fırsatı kacırmadı muzurluga başladı

artık baya bi yorulmustuk daglardan bayırlardan yolu uzatarak geliyorduk. su içmek için bir pınarbaşında durduk

sezer yine kaskın altından maskeyi taktı ve yola öyle devam etti ghost rider

buda ben

hilmi

murat abi

sonmola ve ewlere dagılacaz birsaat sonra

kadirli motor klubü adına zaman ayırdıgınız için teşekkürler