Kadın sürücü ve scooter üzerindeki hakimiyeti:)))

ne var bunda şimdi basit bir kaza işte.kadınlar biz erkeklerden daha üstün ve akıllıdır biraz güçlü ve kaslı olmak bu gerçeği değiştirmez.bazı gerzekler bunu halen anlayamamış

Ayrımcılık yapmadan videoyu değerlendirmek çok zor olmasa gerek. Bütün kadın sürücülerin beceriksiz olduğunu kanıtlayan bir bilimsel bilgi mi var. Kadınlar bu yüzyılın ikinci yarısı otomobil kullanmaya başladılar. ülkemizde ise kadın sürücüleri son 20 yılda yollarda görmeye başladık.
Bir erkek, çocuklundan itibaren kadından daha fazla yönlendirilir otomobil ve benzeri teknolojileri kullanması için. Kadınlar ise yüklenen roller başka degerler oldugu için yetişkinlik döneminde bu tip eksikliklerle başetmeye çalışıyorlar.
şöyle söylemek gerekirse: 13-14 yaşından beri bir kız çocuğuna otomobil kullanmayı teşvik edin. bırakın arasıra arabanızı kaçırıp arkadaşları ile gezmesini sağlayın. sürekli sürüş deneyimlerinizden bahsedin otomobil teknolojilerinden motordan bahsedin. nasıl spin attığınızı, ne güzel park ettiginizi, çamura saplanınca nasıl çıktıgınızı ve daha yüzlerce otomobil ve motor hikayesini siz dahil edin. bunların hepsi bir teknoloji kültürüdür, kızınızı 20 yaşına kadar bu kültürden mahrum bırakmayın. bakın ozaman nasıl oluyor bu işler.
biz erkekler erken yaşlardan itibaren kadınlardan daha fazla bu imkanlarla donatılıyoruz. bu hayatın gerçegidir.tersini soylemek isteyenler olursa sadece istisnai bir ornek olorak duracaktır.
Cins ayrımını bazen farkında olmadan yaparız. bu tehlikeye düşmek kolay binlerce yıldır bu şekilde yaşamışız, kafalara reset atmak kolay değil. ama bir başlangıç için geç değil. her şekilde kadın sürücüleri destekliyorum..

yettim abi:queen:
öncelikle bayanların motosiklet kullanması taraftarıyım
bu videoda bayan paniklemiş ve gaza asılınca uçtu acemilik sanırım
bayanlar motosikleti kullanabiliyorlar ancak bütün bayanların araba kullanamadıklarını (hepside iyi kullandığını yada bi arkadaşlarının iyi kullandığını iddaa ederler)hergün trafikte görmekteyim mümkünse trafikde araba kullanan bayanlar motosiklet alsınlar ve bizde özelliklede ben rahatlıyayım:queen::queen:

Nasılda motosikleti arabaya çevirdin hemen :queen:
Senin başında talih kuşları var haberin yok, habire ablalara denk geliyorsun Allahtan.
Şu motor kullanırken kucağına abla düşen adam gibi şeer efsanesi olmanı sabırsızlıkla beklemekteyim:thumleft:

bu kadın milleti motorlu araçlardan harbi anlamıyo (ufak bi kısım hariç)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Düşeceği baştan belliydi zaten ,çok kasmış virajda frene basayım derken gaz verdi o kadar:queen:

Scooter neysede kadın sürücülere araba vermesinler

aslında bir ehliyet ve direksiyon hakimiyeti yoklaması yapılsa; başarısız veya fazla yetersiz olanların elinden b ehliyetleri alınsa.. (kadın olsun erkek olsun)

sonra bu ehliyetsiz kalan insanlarımıza birer a1 ehliyeti verilse trafiğe salınsa.. (eğitim verildikten sonra bittabi..)

daha az zarar ziyan oluşmaz mı trafikte?

biz erkekler Kadınların erkeklerden dağa iyi ve lezzetli yemek yaptığını ev işlerinde çamaşır bılaşık vs. dağa başarılı olduklarını yadırgamadan kabul ediyoruzda bayanlar neden erkeklerin motorlu taşıtlar konusunda dağa tecrubeli ve başarılı olduğunu kabul etmekte zorlanıyor :silent::cyclopsan

eskiler olsa:ELİNİN AMURUYLA ERKEK İŞİNE KARIŞMA DERDİ...

canım benim keşke binmeden önce dönmesini öğrenseydin...
Bunları izleyince kadınlardan sürücü olmaz diyesim geliyor.Aman sanki böğle salaklar erkeklerde yok !
cinsiyet işi değil akıl ve yetenek işidir ...

Bizim burda bi kız(22-23 yaşında)600 rr'La dolaşio basen kaldırıma oturup aqlamak istiorum bnmm neden yok die:pr::queen:

[MEDIA]http://www.metacafe.com/fplayer/1434182/another_idiot_who_cant_ride_a_motorcycle.swf[/MEDIA]

Ki ki kiiiiii ko ko kooooo glu glu glu gluuuu kuu vak vaaakkk:queen:

bu karı man-aakkkk yhaa bunlar yüzünden hepimiz lekeleniyoruzz :D

amma guldum yha bde gaza asılıon ayaklarıylada durdurmaya calısıyo:D te allam yha

arkadaşlar hatun kişinin zaten yei oldugu ve ik sefer kımseden yardım almadan bındıgı gözlenıyor,
''direksiyon tıtrıyor düz dahı giderken''
bu nedenle ilk heyecandan dolayı olan gayet normal bır durum buu??
ben öğrettıgım kişilerde çok gördüm,
düzde çok rahat gidebilen biri dahi,
rampa çıkışında düşebılıyor,
kaldıki o sadece vıraja biraz fazla sert girmiş olmadı kii (ona göre biraz sert),
yan yatırmaktan korktugundan dıreksıyonu çevirmeye korkmuş,

Bu Kadar Gaddar Olmayalım,
Tamam Araç Sürüşleri Biraz Sakıncalı Durum Ama,
Motor Üzerinde Hareket Etmek yeni biri için basit değildir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar