Mahoo' Alıntı:
uncleisko, sağol dostum, dün akşam airbrush ile eğitime başladım, internette döküman gani. Bauhouse da da envai çeşit akrilik boya buldum. Metalik olanlar muhteşem, hatta pembe, türkuaz ve mor sedef boya bile var, normalde beyaz ışı vurduğunda bu renklerde parlıyor. Elim iyice alışsın başlayacağım motora.
Benim motor sarı olduğundna fazla renk kaldırmaz malesef ama kedi patisi izleri ve kendime ait logomu işleyeceğim yüzeylere. Bir de çamurluk kenarlarına altın rengi ilemeler düşünüyorum. Hele bir başlayayım bakalım ne çıkacak ortaya :bounce:
Mahoo, altın rengi kullanıcam demişşin, bu tip parlak boyaları alırken dikkat et, bazıları yağmura falan dayanmaz. Kutunun üstünde yazar zaten.
Birde, bitirdikten sonra üstüne bir kaç kat şeffaf cila at.
Benim akadaşlar airbrush yapmadan önce yapacakları yerden çok ince zımparayla geçiyorlardı boya daha iyi tutsun diye, bir araştır.
Umarım sonuçları iyi olur da bizlerle paylaşırsın.
Bu arada, bu forumu şöyle bir okudum. Pendik başta olmak üzere servilerini çok methetmişsiniz. Maslak falan civarı da iyi bir servisi varmı Jinlun'un? Yoksa alanların rahat etmek için ancak bu Pendik servisine mi gitmeleri lazım?