Isim yazmayacagim, nasilsa herkes kimin kim oldugunu biliyor ama bu yorumu yazmak boynumun borcu oldu!
1) Motorumu herzaman goturdugum ve ordan satil aldigim servise 1000km bakimi icin goturdum, oncelikle 35 YTL olan bakimdan 250 CC lik oldugu bahanesiyle 45 YTL alindi.
2) Motorumu teslim almaya gittigimde, TIKIR TIKIR calisan motorum calismadi, benzin olmadigi icin calismiyomus, benzin alindi, calismadi!
Aku iyice mars basmaktan zayifladigi icin birakildi ve tipis tipis geri donuldu.
3)Ertesi gun gidildi, "motor aynen dunku gibi", hic bir sey yapilmadan, hatta bakmaya bile tenezzul edilmeksizin orda duruyordu, calismiyordu, akusu bitmisti.
4)Ertesi gun telefon acildi, motorun hazir olup olmadigi soruldu, hazirmis, gidilip alindi, orda bakildi ve KM sifirlayaci (ellerinde olmadigi icin satin alinirken takilamamisti) hala olmadigi farkedildi - 500 bakiminda takariz denilmisti, ama o gunde "taze bitmisti" gelir gelmez takariz denilmisti, ama olmadi, bulunamadi, denk gelmedi- takarmisiniz dedim? Ben bilmiyorum, yeni geldim dedi orda yetkili duran kisi! Sonuc: Hala takilmadi, satin aldigimdan beri bir parcasi eksik motorumun!!
5)Tamam sakin ol derken son nokta: Yolda giderken farkedildi ki, on camurlugu tutan bir taraftaki civata dusmustu daha once, O BILE takilmamis! Kucucuk M6 midir M8 midir minicik bir civatayi bile takmamislardi! Cunku sagina soluna bakmamislardi!!
Ben niye motorumu 1000 bakimina goturdum??
-Bakim yapilmasi icin
Acaba servis sonrasi motora ne yapildi?
- Belki de hic bir sey, yagini bile deistirip deistirmediklerinden emin deilim artik!!
Kaldi ki bir yagi ben de degistirirdim, bu mudur "Satis sonrasi destek" bu mudur servis anlayisi, bakim anlayisi??
SONUC: Lutfen bakima/servise goturmaden motorunuzu daha once oraya goturmus insanlara sorun, arastirin(iyi diyen insanlarin orayla samimiyetini gozlemleyin, yaniltici olabilir!) eger vaktiniz varsa motorun basinda durun, surasi da burasi da deyin..
Saygiyla,
Aleste