- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
bende istiyorum bi copy. dedim ama kimse beni kaile almadı
Tükkanın önünü kapamasana kardeşim.... allllaaa alalala
bende istiyorum bi copy. dedim ama kimse beni kaile almadı
:queen:Elimde baya film var arkadaşlar,isteyen olursa ayarlarım bişeyler...
İzlemediğim film kalmıyor piyasada ona yanıyorumHollywood da çok yavaş canıııım...
![]()
Tuncer bayrama az bir süre kaldı ama izmir'de ya da manisa'da kalacak olan arkadaşlarla biraraya gelip bir çocuk yuvası tespit edelim ve ziyarete gidelim diye düşünüyorum.
Çam sakızı da kimin gönlünden ne geçerse yanımızda götürüp dağıtalım.
Kumita45 nöbet işini ayarlamana sevindim. Geçen Manisaya gitmişsin insan geçerken yol üzerinden abisini de alır be kardeşim. Neyse kesin bi aksilik olmuştur da pas geçmişsindir beni. Bi dahaki sefere unutmazsın artık benide.
Bu arada kartpostal dedim de aklıma Cem Özer!in bi zamanlar yaptığı bir show programı vardı Laf Lafı açıyor diye. konuk olarak oraya duygu Asena gelmişti. Ve bir gaf yapmıştı Nazım Hikmet için kartpostal şairi demişti. Bunun üzerine Can Baba canlı yayına telefonla bağlanmış ve çok güzel bir cevap vermişti.
Merak edenler gerisini araştırsın bulsun bakalım.
Seni düşündükçe
Gül dikiyorum ellerinin
Değdiği yere
Atlara su veriyorum
Daha bir seviyorum
Dağları gülüm her akşam seninle
Yeşil bir zeytin tanesi
Bir parça mavi deniz alır beni..
Bu arada iyiyim saol sen nasılsın ?Geç kaldı cevap biraz ama kusura bamya,ratatouille i izliyorum.
-----
Alper abi haberin ola,Türkçesini buldum:cat: Sende istiyodun onu,Türkçesi yeni çıkmış :cat:İzliyorum şuan,1.cd bitti,şuan 2.cd deyim :cat:
ne klavye varmış sende be alp tunay ömrün bitmiş sitede, bu kadar mesajın 5000 i geyik olsa gerisi kesin faydalı bir şeydir :mrgreen: seni yeni geyiklerin efendisi ilan edelim :queen:
Hocam Allah muhabetinizi arttırsın.Öle bi geçiodum uğrayayım dedim.Nasılsınız,iyi misiniz?İnşallah iyisinizdir :cat: Neyse millet size bol ve hoş muhabbetler her zaman farınızda yolunuzda....Anladınız siz onu...