[İzmir - MT]

İyi geceler İzmir MT...

Ciddi takılıyoruz ha? Alp_tunay, hayırlı olsun yeni rekorun...

Bu arada, BBRR'nin yaklaşık 20 gündür internet bağlantısında sorun olduğu için bağlanamadığını duydum geçenlerde kendisinden, bilmiyorum bağlanınca ne olur artık...

ekip ben bugün erkenciyim size iii muhabbetler iii geceler...

arkamdan konuşmayınnn...::evil::::evil::::evil::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyi geceler İzmir MT...

Ciddi takılıyoruz ha? Alp_tunay, hayırlı olsun yeni rekorun...

Bu arada, BBRR'nin yaklaşık 20 gündür internet bağlantısında sorun olduğu için bağlanamadığını duydum geçenlerde kendisinden, bilmiyorum bağlanınca ne olur artık...

Saol Canım..... Mesajın ne önemi var..Sana bişey olmasın....:bounce::bounce:

Geliyonmu cumaya?....

Pınarrrr a derim bak.............:queen::queen::queen:

hangi diziyi izleyecek acaba yine :p yada sabah erken kalkıp seda sayan izleyecek olabilir :p belkide tom ve jerry izliyordur işe gitmeden :mrgreen:yoksa pınardan izin alamadı yada erken yatmasını tembihlemiş olabilir :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sende yat artık istersen.... Sabah fırına gidicen gene.......:p Bekletme ablaları...:p

Yarın karabağlar tayfası toplanıp öyle gidin.....

Gelirse bizim fadılı da getirin.... Fadılcım benzinlikte buluşma var bak.....:wiinkk::bounce:

Ben gelemiyeceğim maalesef.Size iyi eğlenceler Bu arada abi sen nerdesin ki gelmeyecek misin Bb'ye:silent:

Scannerdan geçirmem gereken 130 sayfa var:santa ::pr:

Edit: Bitirdim sonunda 2 buçuk saatte:)

Son düzenleme:
Tuncer bayrama az bir süre kaldı ama izmir'de ya da manisa'da kalacak olan arkadaşlarla biraraya gelip bir çocuk yuvası tespit edelim ve ziyarete gidelim diye düşünüyorum.
Çam sakızı da kimin gönlünden ne geçerse yanımızda götürüp dağıtalım.
Cuma günü bunu konuşabiliriz..!
:cat::cat: konuşalım abicim bu hafta...
driverlerı ankarada kalmış ama ,
formattan soora her şeyi yeniden tanıtmak uğraştırmasın :cherry:
:queen::queen: bi harddisk var alptunayda onuda bios tanır zaten otomatik gerek yok driver'a :p
Sende yat artık istersen.... Sabah fırına gidicen gene.......:p Bekletme ablaları...:p

abicim gelirken 2 ekmek alıpta gelin hep eliniz boş geliyonuz :bounce:

Bir fikir daha geldi aklıma murat,ordaki öğretmenleriyle konuşup bir sınıftaki öğrencilerin istedikleri hediyeler sorulur herkes bi çocuğumuzun hediyesini üstlenir.Hem çocukların hayalleri gerçekleşmiş olur hemde hoşlarına gitmeyecek şeyler almamış oluruz...

Bir fikir daha geldi aklıma murat,ordaki öğretmenleriyle konuşup bir sınıftaki öğrencilerin istedikleri hediyeler sorulur herkes bi çocuğumuzun hediyesini üstlenir.Hem çocukların hayalleri gerçekleşmiş olur hemde hoşlarına gitmeyecek şeyler almamış oluruz...

çok mantıklı olablir. akşam konuşalım detaylıca

Moderatör (forrap)
Rots,inan ne zamandır bende düşünüyorum,aylar öncesi yapılmış olması gereken bir şey aslında,çoook geç bile kaldık.Aylar önce böyle bir şeyi organize etmeyi düşünüyordum ama olmadı.
Ama tabi ki bayram vesilesiyle gerçekleştirebilirsek cidden iyi olur.
Son zamanlarda biraz karışık durumlarım,o yüzden eskisi kadar uğraşamıyorum bişeylerle,üzgünüm.
Akşam konuşun bu konuyu (%99 gelemiycem akşam),bişeyler yapabilirsek güzel olur tabi ki..
Aslında benim aklımda huzur evi ziyareti de vardı bayram için,malum içlerinde çocuğuna en iyi şekilde bakmış büyütmüş ama çocuğu tarafından en muhtaç anında yalnız bırakılıp,bir huzur evinde ölümü bekler halde "yaşamını" sürdüren annelerimiz,babalarımız var..
Bayramda bile ailesinden ziyarete gelmeyenler..

Belki onların çocukları kadar sevindiremeyiz onları,ama ufakda olsa bir tebessüm katabilmek isterdim.

Yetimhanedeki çocuklar ve yaşlılar aslında çok benziyorlar,yaşları çok farklı olsa da kaderleri maalesef ki yalnızlık..
Bizim yaşadığımız yerlerden daha kalabalık yerlerde yaşıyorlar belki,ama içinde hep birşeylerin eksikliği olan bir hayat onlarınki,olması gerektiği değil olmaması gerektiği yerde olmak.
Onların yalnızlığını giderebilmek,ufakda olsa yüzlerine bir tebessüm kondurabilmek için bişeyler yapabilirsek ne mutlu bize..
Akşam konuşun bu konuyu,elimden geleni yapmaya çalışırım..
Ama dediğim gibi,bir takım şeylerde maalesef ki bir müddet benden performans beklemeyin.Biraz izin verin bana..
(Grupla hiç bir alakası yok,her zaman olduğu gibi hatta her zamankinden daha fazla seviyorum grubu,yanlış anlaşılmasın :cat:Sadece bazı konularda yoğunum ve karışık durumdayım.)

Rots,teşekkürler böyle birşeyi tekrar gündeme getirdiğin için.İnanıyorum ki MT İzmir olarak bize yakışanı yapacağız:rendeer:

evet rots un bu güzel ve anlamlı önerisini ciddiye alıp şekillendirmek lazım. akşam herkes bu konuda bi fikir geliştirsin toplantıda konuşalım

bence şu grup sürüşününde üzerinden düzgün bi şekilde geçsek hiç fena olmıcak.
yokmu elinde getirebilceği küçük yazı tahtası fln olan??
geçen hafta konuşacaktık ama gümbürtüye gitti

Moderatör (forrap)
Chatkut kullanıcısı,yaptığı iğrenç espriler nedeniyle sitenin database ine zarar vermiş olup bu verdiği zarar neticesinde 2 (iki) hafta uzaklaştırma cezası almıştır.

Saygılar

MT Yönetimi
forrap

::ban::

TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR...

İşe Başlarken Besmele Çeker
Delikanlıdır Tesbih Çeker
Sportmendir Barfiks Çeker
Tek Eliyle şınav Çeker
Kendi Dişini Kendi Çeker
Kaçan Golde Yuh Çeker
Ağzında Sigara Halay Çeker