abi işin gücün oyun:mrgreen:
ne oyuncu adammışsın ya:queen:
:queen::queen::queen: bencedeforrap, bu adam harbi playboy adam ya özeniyorum:queen: cocuklugunu yaşayamadımı ki:salut:
wallace abi bu kadar talep olacagını bilseydim direk link koyardım sonrada atılırdım zaten:queen: gönderdim...
çok geziyorlar çok sana GPRS cihazından vermedilermi daha biz onları o şekilde buluyoruz yada burnunu kullanacaksın MANGAL VE ÇAY KOKUSUNU takip et kesin bir mt li vardır orada :wiinkk:
ehliyetin var tabii senin, 3 hafta sonra bende çeşmeye gelirim,
c.tesi ehliyet sınavına girdim çünkü, motorla bornova dışına çıkmaya tırsıyom galiba,
nerde olursa olsun bende gelirim tabiiki daha öncekiler gibi.
ya abicim huzurevi MT sakinleri siz biyonik misiniz? akşam gurmedeymişsiniz gece nette. sabah nette. ne zaman uyuyorsunuz. Alp_Tunay kırmızıçam da oynayacakmış nasıl bir film çekecekler çok merak ettim ama kesin dublör olarak çengizi de alır yanına.
Holygun kardeşim nasıl bir oyun bu sivil olmak lazım falan. bana da gönder bakayım şu linki.
Mehmet gidelim abicim oltalar tozlandı.
DUYULMAZIM biz mangal olayını hazırladıkta bir arkadaş var ehliyet alacakmış yakında siz zahmet etmeyin ben size parti vereceğim dedi bizde birkaç hafta mangalı erteledik hatta hiç et yemiyoruz yemekleride ölmeyecek kadar yiyoruz son hafta hiç yemeyeceğiz muratta çayı bir hafta içmeyecek TOPTAN halledeceğiz arkadaş artık motorumu satar ehliyeti gerimi verir bilemem :queen:
okuyanda gerçekten öyle zannedecek alper hepimiz birer GOLDWİNG parası yedik sadece tarıkla kolpa yanında birde mobilet parası fazla yedi![]()