kolpa çaktırma bizede çok yakın dimi :cherry: :wiinkk:
ehliyetin var tabii senin, 3 hafta sonra bende çeşmeye gelirim,
c.tesi ehliyet sınavına girdim çünkü, motorla bornova dışına çıkmaya tırsıyom galiba,
nerde olursa olsun bende gelirim tabiiki daha öncekiler gibi.
bencede toplantı teras ta olsun ne hikmetse en kalabalık orada oluyoruz birde nedense hep çayları birileri ısmarlıyorheryerde olduğu gibi bizi oradada çok seviyorlar :cat: kolpa ve tarık varsa zaten başkasına gerek yok biz alple bir takım olur ikisiyle bardak oyunu oynarız :queen:
yeşil değilmiydi orası ya alp ne oldu aslında sen bolywood ta oynayacak adamsın DANY DE VİTO NUN YERİNE![]()
TrTarık;849759' Alıntı:Ayıp Ayıp Lokmalarım sayılmış :queen: allahtan ben komple kimin ne yediğinin hesabını tuttumda bolca T ve R harfi vardı denmiş nickinde hakkımda asılsız dedi kodular var. Ama bi gerçek var balıkçı teyze sevdi bizi :queen: biz geldikten sora hiç bi müşterinin yüzüne bakmadı :queen: bu arada teras'a merasa gelmiyom abicim ben o bardaklar orda olduğu sürece küstüm oynamıyorum. Ben bir daha oynarsam makinanın anahtarını bırakırım masaya artık :wiinkk:
ÇEŞME mi gecti yazılanlarda?::145::
Çeşmeeee :queen: Uzun zamandır çeşmeye uğramıyordum.Aslında murat abininde dediği gibi gidip bi çeşmede kumru partisi versek ne güzel olur.Hatta çaşmeye kadar gidipte balık avlamazsak olmaz bence.Mt İzmir balık avında.Murat abi kulağa hoş gelmiyormu sence?Çeşme,balık,kumru,uzun yol v.s Özelliklede çeşme ve balık kısmı :bounce:
Yakında biğ mangal furyamız var merak etme..... Buraları sıkı takip et kaçırma.........:cat: