az ye de git bi suzuki al heheheh
az ye de git bi suzuki al heheheh
Lem senin türkçe hocana var ya.....r:
r:
r: Olm araya bi virgül falan koy.... Decoder basmıyo
r:
r:
r:
Yediğim paralarla motor alsam ohooooo... Taaaa Ankara ya yol olur....r:
r:
De get sonradan çakma suzukici seni...... Yolda bulsam cengizi ararım gel al diye....:queen::queen::queen:
cengiz abi bozuk işler müdürü mü_? :queen:![]()
Yok ondan şeyetmediydimdi.... Hani DAYUN u var ya..O bakımdan..... Ona mercedes gelirde.....:bounce::queen:
Aslında öyle.. Patlak işler müdürü....:queen::queen::queen:
tamam abi patlarsa ararım...:queen::queen:
Adam başkalarına yetişmekten kendi işlerini yapmıyor zaten......:queen::queen:
Dur telefonunu yazam... 0 900 9 000 999 :queen::queen::queen:
Eğer patlak için ararsanız 2 yi
yok çatlak için ararsanız 1 i
yok yusyuvarlak için ararsanız 0 ı tuşlayın.... Arayın, boyayın....:queen:
alp_tunay VS APV41 FIGHT::karma:: ortalık karışmış :queen:
Mehmet beleşe dağ dayanmaz boş ver sen beleşide üç beş bişiler çık bakalım ordan en azından 20 lik H2O beyazlatıcı iyisinden :wiinkk:
Ayıp ettin bende üç beş bişeyler çıkayım sorun değil ama 20 lik H2O beyazlatıcı hemde iyisinden dediğin dalga nedir acaba :silent: Benim bildiğim bi H2O su var birtek.ama bildiğim kadarıyla onunda 20 lik beyazlatıcısı falan yok.yoksa varda benmi bilmiyorum :cyclopsan beni bi aydınlat rica etsemale:
ya Mustafa sen neden zahmet ediyon ki,ehliyet falan,biz ne güne duruyor şöförlük yaparız,kapı açamasak da peglari açarız,ayaklığı kaldırırız,motoru yıkarız.....Kullanıp kendini yorma...Rica ediyorumne gereği var:queen::queen:
DUYULMAZIM biz mangal olayını hazırladıkta bir arkadaş var ehliyet alacakmış yakında siz zahmet etmeyin ben size parti vereceğim dedi bizde birkaç hafta mangalı erteledik hatta hiç et yemiyoruz yemekleride ölmeyecek kadar yiyoruz son hafta hiç yemeyeceğiz muratta çayı bir hafta içmeyecek TOPTAN halledeceğiz arkadaş artık motorumu satar ehliyeti gerimi verir bilemem :queen:
:silent: :silent: :silent: Fark sınavında ilk yardımmı çözülüyordu :cyclopsan
walla bi oyun oynadık millet beleşe uyandı yaa..
kurtlar sofrası oldu forum bi anda kim hangi işi beleşe getirsem diye bakıyo artık![]()