[İzmir - MT]

İzmir İl Temsilcisi
Fotoları upload ettigim site problemli herzamanki gibi images hackten yapıcaktım fakat onada güncelleme gelmiş hiç ısınamadım.

Hızlıresim'de 60 fotoyu kabul etmedi.

İmgura kaldık. Oraya ne zaman foto yüklesem böyle problem yapıyor 40ı geçtigi sürece.

Ben konudan bazı fotolar ekleyeyim. Teşekkürler herkese birdakine görüşmek üzere :)

Whatsap olmayanlar problem degil çünkü biz İzmir 'mtdede gezi duyurusunu yapıyoruz.

sabahtan beri resimlere bakacam diye 3 bilgisayar 6 tane tarayıcı denedim gene bakamadım sorun bende mi yav :mrgreen:

Bende baştan ilk on resimi anca görebildim, diğerleri açılmıyor.Katılamadık diye bu kadar da eziyet edilmezki. :)

aynen bendede öyle sayfa göçtü diyor, bakıyorum konuda yorumlar var bana mı göçtü demekten kendimi alamıyorum tarayıcı değiştiriyorum gene aynı :mrgreen:

İzmir İl Temsilcisi
Slyat gösterisi hazırlıyorum sizler için.

Umut verip umutsuzluga bırakmak gibi oldu gezi fotolarının açılmaması 30 dakika içinde hazır olur :)

Arkadaşlar Cuma akşamki toplantımızda bahsettiğim ART Motoakademi Eğitimi
Paket eğitim ücretlidir ancak
21 Şubat Cuma akşamki Teori eğitimi ÜCRETSİZDİR.
O haftaya denk gelen toplantımızı teori eğitimi alarak geçirebiliriz Cafe mania da olacağı için çay kahve vb. içeceklerde mevcut
Ne dersiniz?
1013772_672275109482299_2143405320_n.jpg

İzmir İl Temsilcisi
O haftaya denk gelen toplantımızı teori eğitimi alarak geçirebiliriz Cafe mania da olacağı için çay kahve vb. içeceklerde mevcut
Ne dersiniz?
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1013772_672275109482299_2143405320_n.jpg

Ben 10 numara olur diyorum. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:04 ----------

Mangal etkinligini göremeyenler için slayt gösterisi.

Bu pazar tanışma ve dag yürüyüşü etkinligi olucak bilginize.

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/126910-izmir-mt-mangal-etkinligi-foca-slayt-gosterisi.html

Ne dersiniz?
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1013772_672275109482299_2143405320_n.jpg

süper olur bencede saati akşam olursa katılırım

Göktuğ hiç haberde vermiyosun ha insan bi arar sorar abi naptın sattın mı motoru bak gezcz biz falan hiççç :)

Keşke bende olabilseydim :)) Menemenden alsaydınız bari:)) Arkadaşlar fotolar harika bu yolda filen giderken çekilen fotolardan bende istiyorum çok iyi bir hatıra fotosu olur:) Bir sonraki buluşma ne zaman:D

Akşam 7 ya da 8 gibi oluyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------

Arkadaşlar Eğitmen Baran Bey ile görüştüm
Teori eğitimi Tamamen ÜCRETSİZ ve herkese açık
Cuma Akşamnı Saat 19:30 en geç 20:00 da başlayacakmış
Tahmini 2 ya da 3 saat sürüyor.
Çay ve KAhve İkramı varmış
Bir aksilik çıkmaz ise ben oradayım. İlgilenen tüm arkadaşları beklerim
Çok faydalı bir eğitimdir

bende br aksilik çıkmazsa katılmayı dşünüyorum birlikte dahada güzel olur tabiki. Mkaptan peki kayıt falan bişi yaptırmamız gerekiyormu?

Geçen sefer geldiklerinde gitmiştim. Gayet güzel ve yararlı bir teori eğitimi olmuştu. Özellikle daha önce gitmeyenlerin gitmesi gereken bir eğitim hemde ücretsiz :)

bende br aksilik çıkmazsa katılmayı dşünüyorum birlikte dahada güzel olur tabiki. Mkaptan peki kayıt falan bişi yaptırmamız gerekiyormu?
Teori için kayıt falan gerekmiyor
ancak paket eğitimi almak istersen tabiikide hocayı arayıp ismini yazdırmanız gerekebilir

Okul başlayacağı için 9unda Muğla'ya gidiyorum. 21inde eğitim için gelmeye çalışacağım o yüzden Cuma olması çok iyi oldu

İzmir İl Temsilcisi
Teori için kayıt falan gerekmiyor
ancak paket eğitimi almak istersen tabiikide hocayı arayıp ismini yazdırmanız gerekebilir

Mustafa teori egitimi için buluşmaya sen öncülük et bende yardımcı olayım.

Zaman geldiginde iletişime geçip detaylı konu açalım ve uygun bir yerde toplanarak beraber gidelim.

Mustafa teori egitimi için buluşmaya sen öncülük et bende yardımcı olayım.

Zaman geldiginde iletişime geçip detaylı konu açalım ve uygun bir yerde toplanarak beraber gidelim.
Tamamdır kardeşim sen güzel bir konu aç whatsapp grubundanda bilgi yayarız aynı zamanda
Gelmek isteyenler için detaylı yer tarifi ve saat veririz
Belli bir saat koyarız
sonrası basit zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar