[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Üzücü bir haber var arkadaşlar.
Haber biraz önce bana ulaştı.Maalesef Erdal Eraltın arkadaşımız bu gün motosikletiyle geçirdiği bir kaza sonucu vefat etmiş.Ahmetbeyli tarafında gerçekleşmiş kaza,söylentilere göre hakimiyet kaybı,yani herhangi bir araçla çarpışma sonucu olmamış.

Yarın yani pazartesi günü ikindi namazında Hamidiye Camiinden kaldırılacakmış cenazesi,müsait olup gitmek isteyen arkadaşların bilgisi olsun.
Cami Mithatpaşa meslek lisesi yanındaymış.

Havalar ısınınca kaza haberleri de gelmeye başladı,aman dikkatli olun arkadaşlar.

2 çocuk babası Erdal abiye Allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Mekanı cennet olsun..

haberi aldık ayrıntıları öğrenirsek paylaşacağız. perşembe günü helikopter pistinde viraj çalışması yapıyordu bir öğrenciyle ALLAH TAKSİRATINI AFFETSİN

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum.

Nfs

Üzücü bir haber var arkadaşlar.
Haber biraz önce bana ulaştı.Maalesef Erdal Eraltın arkadaşımız bu gün motosikletiyle geçirdiği bir kaza sonucu vefat etmiş.Ahmetbeyli tarafında gerçekleşmiş kaza,söylentilere göre hakimiyet kaybı,yani herhangi bir araçla çarpışma sonucu olmamış.

Yarın yani pazartesi günü ikindi namazında Hamidiye Camiinden kaldırılacakmış cenazesi,müsait olup gitmek isteyen arkadaşların bilgisi olsun.
Cami Mithatpaşa meslek lisesi yanındaymış.

Havalar ısınınca kaza haberleri de gelmeye başladı,aman dikkatli olun arkadaşlar.

2 çocuk babası Erdal abiye Allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Mekanı cennet olsun..

Merhaba Tuncer ABİ.Berkay ben Gökalp'ten öğrendim bende çok üzüldüm...Bugün katılamayacağım sizlere Allah rahmet eylesin.Gerçekten çok üzücü bir olay..Başımız sağolsun.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... Motosiklette özellikle ölümlü kazalara karşı çok üzülüyorum herkes lütfen iki teker üstünde çevresiyle iletişimini kesmeden yol alsın başka üzücü haberler duymayalım...

Denizli İl Temsilcisi
Denizli mt ailesi olarak allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .....

Haberi duyunca bende çok üzüldüm kendisine ALLAH dan rahmet,kederli ailesine sabırlar diliyorum.Demek geçem perşembe günü helikopter pistinde viraj çalışması yapan arkadaş.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cenazeyi defnettik.... Uzun bir kortej eşliğinde YELKİ köyü mezarlığına kadar son yolculuğuna uğurladık....

Allah rahmet eylesin... Yakınlarına sabırlar diliyorum... Ruhu şaad olsun...:rendeer:

senin sağlığın nasıl oldu OKRAM özletme kendini bir çayımızı içmeye gel :rendeer: söz yanında tütün mamulu tüketmeyiz yada zaten açık havadayız :cat:

8 mart kader ortağım.:queen:

Yokuş aşağı frensiz iniyoruz, bi düzlük denk gelirse soluklanacağız.
Nasip....:pr::pr::pr:

Denizli İl Temsilcisi
sevigili izmir mt eğirdir motofest için gidiş dönüş tarihlerini ayarlıcaz iliniz mt grubunda kiminle görüşmem en faydalı olur sizin ve bizim açımızda özelden veya normalden ileitişim bilgisi iletebilirmisiniz ....

iyi günler iyi sürüşler

sevigili izmir mt eğirdir motofest için gidiş dönüş tarihlerini ayarlıcaz iliniz mt grubunda kiminle görüşmem en faydalı olur sizin ve bizim açımızda özelden veya normalden ileitişim bilgisi iletebilirmisiniz ....

iyi günler iyi sürüşler

gurup toplantımızda bu konuyu ele aldık. şuan itibarıyle katılımcı olamıyoruz :pale: izmirden yıllardır yaptığımız ankara,kütahya,uşak ve afyon illerinin birlikte düzenlediği BÜYÜK OTURAK gezimiz var.tarih çatışmasından ötürü sizlere iyi yolculuklar diliyor resimlerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyoruz :rendeer:

Perşembe günleri yapılan semaver toplantısının yerini harita üzerinde gösterebilir miyiz :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar