[İzmir - MT]

cuma gunu teras cafedeki toplantiya geliorum ins perşembede helikopter pistine gelicem tabi bulabilirsem:)

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Başlangıç için kendime yamaha ybr125 2011 aldım. Bu arada gezi ve etkinliklerde aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum. perşembe ve cuma günü buluşmalarınıza bende katılmak istiyorum. bu konuda nereden bilgi alabilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Başlangıç için kendime yamaha ybr125 2011 aldım. Bu arada gezi ve etkinliklerde aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum. perşembe ve cuma günü buluşmalarınıza bende katılmak istiyorum. bu konuda nereden bilgi alabilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cuma günü teras kafe buluşmamız var..... Topğinde gerekli açıklamalar mevcut....

Perşembe tamamen free olarak inciraltında buluşuyoruz.... Helikopter pistinde... Turkuazın sahil tarafı da diyebilirsin... :cat::cat::cat:

Cengiz abi özel mesaj atmaya çalıştım ama galiba beceremedim.onun için buradan yazmak zorunda kalıyorum.Siteden kaydımı kalıcı olarak nasıl silebilirim.

bunun sebebini yüz yüze görüştükten sonra açıklama yapacağım :salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cengiz abi özel mesaj atmaya çalıştım ama galiba beceremedim.onun için buradan yazmak zorunda kalıyorum.Siteden kaydımı kalıcı olarak nasıl silebilirim.

Dur hemen...Celallenme.... Nereye gidiyorsun... :wiinkk::wiinkk::bounce::bounce::bounce: Bırakmayız.. :cat::cat::cat:

GEREKLİ işlem yapılmış rahatsızlığa son verilmiştir. DEKA kokoreçin şişini bilirmisin sen ? izmirdeki tüm şişleri toplar peşine düşerim :wiinkk:

Çok yağmur var semaver e gelemeyeceğim malesef :( Umarım yağmur diner de yarınki teras cafe ye gelebilirim :)

Olumsuz hava koşulları ve yağıştan ötürü bu akşamki semaver gecesine katılamıyorum.Özür dilerim.Nasipse Cuma akşamı Teras Cafede buluşmak üzere.

yağmurmu varmış biz görmedik :silent: harika bir havada harika toplantı yaptık semaverimizi yaptık,çiğdemlerimizi yedik,sohbetin belini kırdık :rendeer:

Moderatör (forrap)
Güzel bir akşamdı herkese teşekkürler.Bir işim çıktı bu akşam gelsem bile geç geleceğim gibi gözüküyor..
Gelebilirsem Terasta görüşmek üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar