Hayırlı pazarlar![]()
Naci abi eşi ve akın kardeşimiz büyük karadeniz gezisine bu sabah itibari ile başlamışlar kendilerine kazasız belasız bol eglenceli yolculuklar dilerim.
HAYIRLI YOLCULUKLAR![]()
Herkeze günaydın. Hayırlı haftalar:flower:
Arkadaslar; İzmir/Çeşmeden bir otelle görüştüm... Gece Resepsiyoniisti olarak çalışmamı önerdiler... Gelsem mi napsamMotorumu nereye koycam
![]()
çeşmede sorun cıkmaz motorunu dert etme çalınmaz :cat:
Bahtiyarım allah mesud etsin:rendeer:
Haftasonunu Kuşadasında geçirdik. Eski dostların bazılarını gördük. miskinlik yaptık döndük
bugün öğlen gibi nasipse gene Bodrum'a kaçıyorum. Sercan'ı özledik hem onu görelim hem bir iki gün de orada miskinlik yapalım.
Herkese iyi haftalar izmir mt
çeşme muhtarımısın sen :cherry::cherry::queen::queen::queen::queen:
bi dahakine oyumuz sana Gökalp abihaşaaa ne haddimize azayım olum bi dahaki sefere muhtar olcam herhangibir mahallede :cherry:
bi dahakine oyumuz sana Gökalp abi
evet beyler cumaya az kaldı,toplantı topiğini erken açalım da görmedim diyen olmasın...
konuşulacak çok şey var.toplantı yeri hakkında fikirleri toplamaya başlayalım :cat:
Bahtiyarın nikahı ve Kuşadası mevzuları konuşulacagı için herkesin belli bir saatte gelmesi ve ben duymadım yoktum dememesi gerekiyor
çeşme muhtarımısın sen :cherry::cherry::queen::queen::queen::queen:
Sabah erkenden geldik ama pılı pırtı toplayıp ayrılmışsınız....
Neyse.. Perşembeye Uçak pistinde görüşürüz... :cat::queen:
gökhan aç istersen sen topiği :cat: alsancak çimenler bana uyar, başka fikri olan varsa beri gelsin![]()
Arkadaşlar konuyu ben acayımmi en genc uye olarak siftah olmuş olur abilere uyarsa![]()