[İzmir - MT]

arkadaslar kusuruma bakmayin kafa kasicak vaktim yok, ama güzel ve farkli bir organizasyon yapmak isterdim.

imkanlar dahilinde ve en güzelini yapmaya çalisacagiz.. EENN mutlu ve EENN heyecanli günümde sizlerin de yanimda olmasi, yasayacagim güzel dakikalara ortak olmaniz beni rahatlatacaktir...

bir motorcunun en büyük hayali zaten motor üzerinde evlenmek! :mrgreen:
e onu yapmak için imkanimiz var fakat en güzeli de motor konvoyu olmasi... gönül ister ki; gelinlik damatlikla hep beraber bodruma kadar gidelim :cherry:

yalniz o gün memleketten ve akrabalardan gelecek çok fazla insan oldugu için, (malum ilk torun, ilk mürivet) nikahtan sonra kalan zamanimi ailem ve onlarla geçirmek zorundayim...

ama sizleri nikahta görmek bana yaslilarin yasatacaklari stresi unutturacak, hele birde motorla küçük bir konvoy yaparsam daha ne olsun...

Son düzenleme:
bahtiyarcım size ömür boyu mutluluklar, nikah ve sonrası konvoyunda görüşmek üzere :wiinkk:

bu arada devetiyede yazıyor ama ufak kalmış biraz, ben tekrar hatırlatayım...

11.07.2009 cumartesi günü
saat 12:30 da
Karşıyaka Nikah Dairesinde (karşıyaka sahilde-karşıyaka feribot ve bostanlı feribot iskeleleri arası)

buda güzelmiş ama ben yaşlı işini daha çok beğendim, bu ne kıpkırmızı :p

FORRAP hoşgeldin kardeşim.
BAHTİYAR şimdiden allah mesut etsin herşey gönlünüzce olsun.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yüz yüze görüştük...Yanıma uğradın ama burdan da hoşgeldin diyeyim sana....

FORRAP hoşgeldin.... :rendeer: :rendeer:

Sıra hayırlı kısmet aramada.... :wiinkk::wiinkk:

Forrap hoş geldin birader. hayırlısı olsun. vatan sana minnettar.
Bahtiyar sanada ömür boyu mutluluklar şimdiden hayırlı olsun kardeş.

Forrap hoşgeldin kardeşim darısı bizim başımıza:p

Bahtiyar allah 1 yastıkta kocatsın ömür boyu mutluluklar...

tesekkur ederim... :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:26 PM ----------

Bahtiyar sanada ömür boyu mutluluklar şimdiden hayırlı olsun kardeş.

tesekkur ederim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 PM ----------

Bahtiyar allah 1 yastıkta kocatsın ömür boyu mutluluklar...

tesekkur ederim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 PM ----------

Bahtiyar şimdiden mutluluklar dilerim .. :cat:

Cok tesekkur ederim. Hos geldin...:)

Son düzenleme:
oturumum acik mi yoksa kapali mi dikkate almadan foruma girip mesajlari okuyordum. En son Bahty cikis yapmadigi icin BHTYR_VFR nin guzel dileklerinize yazdigi cevap gibi gorunen tum mesajlari ben yazdim. :) Kusura bakmayin... Ama tanisam da tanimasam da, kendi adima ben de hepinize cok tesekkur ederim. :cherry:

oturumum acik mi yoksa kapali mi dikkate almadan foruma girip mesajlari okuyordum. En son Bahty cikis yapmadigi icin BHTYR_VFR nin guzel dileklerinize yazdigi cevap gibi gorunen tum mesajlari ben yazdim. :) Kusura bakmayin... Ama tanisam da tanimasam da, kendi adima ben de hepinize cok tesekkur ederim. :cherry:

Seni forumda sahte mesaj düzenlemekten tutukluyoruz :p bu lafı forrap demeliydi ama. modum kusura bakma ya :p

Naci abi eşi ve akın kardeşimiz büyük karadeniz gezisine bu sabah itibari ile başlamışlar kendilerine kazasız belasız bol eglenceli yolculuklar dilerim.

HAYIRLI YOLCULUKLAR :)

bahtiyar allah mesut ve bahtiyar etsin inşallah emi:mrgreen::)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 PM ----------

karadeniz fatihleri hayırlı yolculuklar kazasız belasız gelirsiniz inşallah sizde herkese iyi yollar
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar