[İzmir - MT]

Hayırlı pazarlar :)

hayırlı pazarlar biraz geç oldu ama :p

Naci abi eşi ve akın kardeşimiz büyük karadeniz gezisine bu sabah itibari ile başlamışlar kendilerine kazasız belasız bol eglenceli yolculuklar dilerim.

HAYIRLI YOLCULUKLAR :)

[/COLOR]karadeniz fatihleri hayırlı yolculuklar kazasız belasız gelirsiniz inşallah sizde herkese iyi yollar
:cat:[/QUOTE]

yolunuz açık olsun Naci abi sağ salim gelirsiniz insallah :)

iyi akşamlar herkeze. Kuşadası yolcuları heyecanlısınızdır hafta sonu için :) ya bi ben katılamadım şöyle uzun gezilere ya :)

bahtiyayar c. tesi gürüşmek özere kardeşim yanında olacam :cat: gelmek isteyenler geleceyini söylesin kardeşimizi mutlu gönünde yanlız bırakmıyalım :rendeer:

Bahtiyarım allah mesud etsin:rendeer:

Haftasonunu Kuşadasında geçirdik. Eski dostların bazılarını gördük. miskinlik yaptık döndük:)
bugün öğlen gibi nasipse gene Bodrum'a kaçıyorum. Sercan'ı özledik hem onu görelim hem bir iki gün de orada miskinlik yapalım.

Herkese iyi haftalar izmir mt

Arkadaslar; İzmir/Çeşmeden bir otelle görüştüm... Gece Resepsiyoniisti olarak çalışmamı önerdiler... Gelsem mi napsam :) Motorumu nereye koycam :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bahtiyarım allah mesud etsin:rendeer:

Haftasonunu Kuşadasında geçirdik. Eski dostların bazılarını gördük. miskinlik yaptık döndük:)
bugün öğlen gibi nasipse gene Bodrum'a kaçıyorum. Sercan'ı özledik hem onu görelim hem bir iki gün de orada miskinlik yapalım.

Herkese iyi haftalar izmir mt

Sabah erkenden geldik ama pılı pırtı toplayıp ayrılmışsınız....:p:p:p

Neyse.. Perşembeye Uçak pistinde görüşürüz... :cat::queen:

çeşme muhtarımısın sen :cherry::cherry::queen::queen::queen::queen:

haşaaa ne haddimize azayım olum bi dahaki sefere muhtar olcam herhangibir mahallede :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 PM ----------

evet beyler cumaya az kaldı,toplantı topiğini erken açalım da görmedim diyen olmasın...
konuşulacak çok şey var.toplantı yeri hakkında fikirleri toplamaya başlayalım :cat:
Bahtiyarın nikahı ve Kuşadası mevzuları konuşulacagı için herkesin belli bir saatte gelmesi ve ben duymadım yoktum dememesi gerekiyor

haşaaa ne haddimize azayım olum bi dahaki sefere muhtar olcam herhangibir mahallede :cherry:

bi dahakine oyumuz sana Gökalp abi :p

evet beyler cumaya az kaldı,toplantı topiğini erken açalım da görmedim diyen olmasın...
konuşulacak çok şey var.toplantı yeri hakkında fikirleri toplamaya başlayalım :cat:
Bahtiyarın nikahı ve Kuşadası mevzuları konuşulacagı için herkesin belli bir saatte gelmesi ve ben duymadım yoktum dememesi gerekiyor
bi dahakine oyumuz sana Gökalp abi :p
topiği bekliyorum sabırsızlıkla :) kim açıyor topiği hadi bakalım. alsancak çimlere yayılsak fena olmaz nedersiniz :)

gökhan aç istersen sen topiği :cat: alsancak çimenler bana uyar, başka fikri olan varsa beri gelsin :p

Sabah erkenden geldik ama pılı pırtı toplayıp ayrılmışsınız....:p:p:p

Neyse.. Perşembeye Uçak pistinde görüşürüz... :cat::queen:

sabah 07 gibi kalktık toplandık doğru denize gittik. hatta öyle uykum vardı ki tüm gün plajda uyumuşum.
perşembeye izmire döneceğim. gece piste uğrarım nasipse

topigi kim açıyo arkadaşlar...c.tesi hem konvoıy hemde kuşadası olacak konu hakkında tartışalım...

Arkadaşlar konuyu ben acayımmi en genc uye olarak siftah olmuş olur abilere uyarsa :)

gökhan aç istersen sen topiği :cat: alsancak çimenler bana uyar, başka fikri olan varsa beri gelsin :p

BEnim için sorun değil Aykut abi açarım topiği ama sonradan niye erkenden topic açtınız başka yer şeçseydik diyen olur.
bi kaç kişinin alsancak hakkındaki fikirlerini alalım. Ondan sonra uygun olursa açarım :cat:

Arkadaşlar konuyu ben acayımmi en genc uye olarak siftah olmuş olur abilere uyarsa :)

kardeşim benimde siftahım yok topicte :queen: ayıp ya topiğime göz dikmişsin :queen: bak benden habersiz açarsan topiğine sıkarım :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar