sanada selam yaw gel artıkın turkey e heryerde kriz var bitek bizde degil :mrgreen:kardeşim ne arıyon anlamadım bi fransa bi almanya bi moskova :queen::queen::queen:
ah be kardeşim senin yerinde nasıl olmak isterdim biliyormusun.işte ÖZGÜRLÜK bu:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
sıcak izmirden sanada selamlar sercan çelebi,
sercan kardeşim bu ne karizma :rendeer:dikkat et kendine maşşallah iyi gürdüm seni arada fotolarını yökle merakta bırakma bizi üşütmeyesin gurbet elde özledik seni ne zaman geliyon :bounce::rendeer:
Valla harika bir fotomontaj olmuş ellerine sağlık:mrgreen:
Öperim seni Sercan...nerelerdensin sen yahu nazdrovya dedinmi oralarda
Bu arada, mutlu yıllar:rendeer:

n güzel çıkmışınız ama ben gelemem oralar çok masraflı
Torque oyuncusu olacağımı bilsem kask takmazdım
Güçlerimizi birleştiripşu ceza makbuzlarında bir oynama yapsak herkes daha mutlu olacak galiba..
![]()
cesiii ne yapcaz radar cezalarını, senden hbr bekleyomm![]()
ya bune 2 gün girmedik forum uçmuş fotolar havalarda uçuşuyo photoshoplar falan
Cesurum o cezalar gerçekmi nerde girdiniz radara
Cumaya gelmeye çalışıcam görüşmek üzere
internetim bağlandı arkadaşlar:cat:
ayrıca web sitem www.turkuazcafebilardo.com . unutmadan hatıriatim
haaa duydum erdogan kriz teget gecti demis.heheheh.... para olmayınca kriz de olmuyor... o yuzden ben krizden etkilenmiyoruminsallah yakında yine izmirdeyim...
selam Oguz abicim... ben de senin yerinde olup simdi kordeon da cay icmek isterdim... inan bana ne zaman izmir e donsem kendimden geciyorum.. tabi buralarda guzel yolun duserse beklerim her zaman...
sagol karmacoma,
Ne is dunyayı kurtarıyorsun gordugum kadarıyla hadi hayirlısı... adam lazımsa geleyim
cesiiiiiii, ozledim be seni... ne guzel takılıyorduk akıyorduk aleme... ama bak diyeyim sana, Moskova tam senin yerin.. burda daha hızlı olursun...
selam Ozer abicim...
Almanya hollanda derken bi de rusya da montaj yapalım dedik
Hepinizi cok ozledim arkadaslar nerdeyse 4. ay oldu gurbetteyiz, iyi hos degisik bi sekilde gidiyor ama insan izmirli olunca hem geldigi yeri hem de dostlarını daha cok ozluyor...
kendinize iyi bakın...
![]()
sağolun arkadaşlar 7 24 on line hazır kıta burdayım yol yardım araçlarım hazır