[İzmir - MT]

tüm doslarımın gecesi nin hayırlı heçmesi dilegiyle.hayat hem çok kısa hem çok uzun yaşamasını bilene:salut:

uyuşuk herifler hemen de yatınız insan bi bekler ya kaldık tek başıma kocaman form da :queen:sabaha kadar burdayım :bounce:

aleyküm slm kardeşim adadasın anladığım kadarıyla.davutlar sevgi plajı balıkçı barınagına gidersen oranın liman başkanı BÜLENT kardeşimize bizden de selam söyle oda bizim hem can dostumuz hem üyemizdir :cat:

selam dostlarım,

soguk moskova dan hepinize selamlar...

ah be kardeşim senin yerinde nasıl olmak isterdim biliyormusun.işte ÖZGÜRLÜK bu:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
sıcak izmirden sanada selamlar sercan çelebi,

Çok Çok Özel Rica Notu:
Maalesef elimizden başka birşey gelmiyor ama,
İmzamdaki numarayı aklınızda tutup her türlü alışverişlerinizde her zaman hatırlamanızı diliyorum.

İSRAİL ÜRÜNLERİNİN ÜRÜN KONU İLK ÜÇ NUMARASI..............((((((7 29))))).... HEP BERABER BOYKOT YAPALIM ALDIGIMIZ ÜRÜNLERİN KODLARINADA BAKALIM.SAGOL KARMAÇOMA:cat::cat::cat:

Filistin Halkına Yapılanlara Kayıtsız Kalmayın.elininizden Ne Geliyorsa Yapın Ama Az Ama çok.ben Filistin Halkının Acısını Içimde Hissediyorum Sizde Hissedin

Son düzenleme:
ii akşamlar izmir mt ahalisi hafta sonu hava düzgün olursa kaçalım mı bi yerlere? oğuz abi ne dersin?:cat:

selam dostlarım,

soguk moskova dan hepinize selamlar...

Valla harika bir fotomontaj olmuş ellerine sağlık:mrgreen:
Öperim seni Sercan...nerelerdensin sen yahu nazdrovya dedinmi oralarda:p
Bu arada, mutlu yıllar:rendeer:

İSRAİL ÜRÜNLERİNİN ÜRÜN KONU İLK ÜÇ NUMARASI..............((((((7 29))))).... HEP BERABER BOYKOT YAPALIM ALDIGIMIZ ÜRÜNLERİN KODLARINADA BAKALIM.SAGOL KARMAÇOMA:cat::cat::cat:

Filistin Halkına Yapılanlara Kayıtsız Kalmayın.elininizden Ne Geliyorsa Yapın Ama Az Ama çok.ben Filistin Halkının Acısını Içimde Hissediyorum Sizde Hissedin

Selamlar,
Faydası olacak mı peki? bu bir insanlık ayıbı ama kimse dur diyemiyor ve daha da acısı yaptırımı ne olacak:pale: olan masum insanlara oluyor:salut: utansınlar bence silahsız insanlara ve hastanelere yönelttikleri silahlar nedeniyle:silent:

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
hızlıcesi2, extreme1925. watari.özer.
yavaş yavaş toplanın şüyle nerdesiniz .özledik bir birimizi vallah :rendeer:
:mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar