[İzmir - MT]

bu elma olayını genelde dalgıçlar yapar ama bizde yapsak niye yaptın diyen olmaz:queen:ve senin vizörmüydü ne işte o BASMANE postanesinin karşısında MOTORCU HAYRİ var.orada samiyi bul benim gönderdiğimi söyle o ne yapar yapar işini halleder senin.sen merak etme

elma için sağol oğuz abide çizik var vizörde nası olmuş haberim yok kılcal bi çizik ona takıldı kafam nese yardımlar için saolun...

sami,de bizim siteden can ciğer çocuktur haa.:cat::cat:

abi orayı biliyom ama çoban et ordan daha güzül ve daha uygun hem kaçak bişilerde sokarız çobana hafta sonu hava nasıl acaba iyi olursa çobana gidelim .:cat::rendeer:

:queen::queen:BEN artuk büyüdüm da ben VİSKİ İÇEYUM.ORAYADA kaçak visku mu sokacaguz da:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
motorculuk budur işte n yağmur n kar farketmez yola devam arkadaşlar ama ben yokum:cherry::farao:

Hepiniz de tatlı su motorcusu'sunuz:bounce: üç damla su dan korkuyorsunuz:mrgreen: alın birer adam gibi yağmurluk ve bakın motosikletin yağmur altındaki keyfine:queen:

Fortis Türkiye Kupası
2008/09 Sezonu
ALTAY - Galatasaray
08.01.2009/20:00
İzmir Atatürk Stadı

bir Gs lı olarak maça gitmeyi düşündüm ancak GS tribünleri gereksiz pahalı olur ::rantinp:
Altay tribünlerinden izlemeyi düşünüyorum
gelmek isteyen olursa bana ulaşsın :cat:
@Erman maç olayına en cok sevinecek kişilerden biri sen olmalısın :wiinkk:

Son düzenleme:
Fortis Türkiye Kupası
2008/09 Sezonu
ALTAY - Galatasaray
İzmir Atatürk Stadı

bir Gs lı olarak maça gitmeyi düşündüm ancak GS tribünleri gereksiz pahalı olur ::rantinp:

aynen öle kardeşim uzun süredir bu macı bekliyodum zaten .geri sayım başladı lincoln le barosu görelim bi izmir çimlerinde :queen::queen::queen::queen:

iyi akşamlar arkadaşlar

Artık bu gidişe bir dur deyip şu hammallığını yaptığım göbeği eritmeye karar verdim, birazda form tutmak için spora başlamak istiyorum en son üniversitedeyken yani 5-6 sene önce gidiyordum salona şimdi yeniden başlıcam ama evime yakın biyerlerde spor salonu bulmam gerekiyor ege üniversitesi yakınlarında yada evka 3 e doğru bildiğiniz spor salonu varmı???? :silent:

sudan korkan BALIK olsun be.ben yağmur çamur dememeye karar verdiğim için fark yok benim için ha hava 30 c ha saganak yagmurlu yada fırtınalı benim için hepsi bir kar,yağmur,çamur,soguk,sıcak bu abiniz yada kardeşiniz hep iki teker üstünde inanmayan varsa ispata her zaman hazırım iş yerimi bilenler yağmurlu bir havada baskın yapabilirler.motorum yani benim karaoglan herzaman hazır göreve:queen::queen::queen:

valla bu havada değil tekerlek üstünde durmak ayakta bile durulmaz. yagmur durmak bilmiyo :D

ya siz nasıl aşıksınız.m.t:queen::queen::queen:

dahada yağacak artarak hemde salıya çarşambaya kadar...

o zaman siz motorlarınızı örtün de üsümesinler:queen::queen:yazın binersiniz her kez gib:queen:i

Fortis Türkiye Kupası
2008/09 Sezonu
ALTAY - Galatasaray
İzmir Atatürk Stadı

evet ERMAN çok sevinir bende bir izmirli olarak BÜYÜK ALTAY,a başarılar dilerim:cat::cat:

Son düzenleme:
Kupa Maçı Bilet Fiyatları
Galatasaray ile oynayacağımız Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasının bilet fiyatları belli oldu. ...

Kupa Maçı Bilet Fiyatları Profesyonel Futbol Takımımızın Perşembe günü Galatasaray ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası grup eleme karşılaşmasının bilet fiyatları belirlendi.

Yönetim Kurulumuzdan yapılan açıklamaya göre, ikiye bölünerek her iki takım taraftarlarına da açılacak olan Kapalı tribün bilet fiyatları 90 TL, Galatasaray taraftarına açılacak olan açık tribün bilet fiyatları 30 TL ve taraftarımıza açılacak olan Mersinli tarafındaki kale arkası bilet fiyatları 10 TL olarak belirlendi.

Biletler, maç günü 14:30 itibariyle, maçın oynanacağı İzmir Atatürk Stadı önündeki gişelerden satışa sunulacaktır.

www.altay.org.tr den alıntıdır

iyi akşamlar sevgili arkadaşlarım. yollardaki arkadaşlara kazasız yolculuklar.güzel temenni dolu yazıtlarınızı zevkle okudum çok memnun oldum.tüm siteye mt üyesi arkadaşlar pozetif bir enerji yaydınız.bu sinerjinin devamını temenni ederim.yeni toplantı ve etkinliklerde görüşmek dilegi ile esenkalın.

Davutlar Sevgi Plaj Cafede Ödüllü Tavla Turnuvası

Tüm Motorcu Dostlara Selamlar,
Kuşadası Sevgi Plajı Liman Cafede Ödüllü Tavla Turnuvası Düzenliyoruz, Tavlada kendine güvenen tüm Motorcu dostları Cafeye beklerim.
Katılım çok basit, Tavlada kendine güvenmek :)
Turnuva hakkında kısa bilgi vereyim,

Turnuvaya katılım ücreti 10 TL
Ödül Nokia 1680 Cep telefonu
Yer Davutlar Sevgi Plajı Liman Cafe
10 Ocak 2009 Cumartesi Saat 20,00
Tek seri 5 yapan bir üst tura geçer
Rakipler kura ile belirlenecek

işte hepsi bu dediğim gibi çok basit bu arada salondaki sobayı Büyüttük sabaha kadar oturup sohbet edebiliriz ve Balığa gidebiliriz (Cesur Duydunmu) Sizleri tekrar burada görmek Bizleri Mutlu eder,
Barbaros Tekne, Kaptan Bülent :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Fortis Türkiye Kupası
2008/09 Sezonu
ALTAY - Galatasaray
İzmir Atatürk Stadı

miletin kanına girme lem ne kandırıyon milleti peşimden sürüklüyon dikkat et altaylılar çakmasın :queensarı kırmızı bişi giyme üstüne yamulturlear seni :queen::rendeer:

Tüm Motorcu Dostlara Selamlar,
Kuşadası Sevgi Plajı Liman Cafede Ödüllü Tavla Turnuvası Düzenliyoruz, Tavlada kendine güvenen tüm Motorcu dostları Cafeye beklerim.
Katılım çok basit, Tavlada kendine güvenmek :)
Turnuva hakkında kısa bilgi vereyim,

Turnuvaya katılım ücreti 10 TL
Ödül Nokia 1680 Cep telefonu
Yer Davutlar Sevgi Plajı Liman Cafe
10 Ocak 2009 Cumartesi Saat 20,00
Tek seri 5 yapan bir üst tura geçer
Rakipler kura ile belirlenecek

işte hepsi bu dediğim gibi çok basit bu arada salondaki sobayı Büyüttük sabaha kadar oturup sohbet edebiliriz ve Balığa gidebiliriz (Cesur Duydunmu) Sizleri tekrar burada görmek Bizleri Mutlu eder,
Barbaros Tekne, Kaptan Bülent :rendeer: :rendeer: :rendeer:

.evet bülent abim mesajı aldım:cat: şu havalar bi düzelse gelcez abim bizlerde özledik sizleri :rendeer:müsaid zamanda gelecez kalmak şartıyla kendinize iyi bakın sellamlar ordaki tüm dostlara :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar