[İzmir - MT]

arkadaşlar hepinize şimdiden iyi bir yıl diliyorum
her yeni yılınız umarım bir öncekinden çok daha iyi geçer
sevgi, huzur, başarı, mutluluk ve tekerinizin düz bastığı
nice yıllar geçirmenizi dilerim

CESUR BİR MADEN BULMUŞ BİZDEN SAKLIYOR AMA KUŞADASINDAKİ DOSTLARIM BANA BUNU BELGEYLE İSPATLADILAR.ÇOK ALÇAK GÖNÜLLÜ DOSTUMUZ VE O KADARDA MÜTEVAZİ OLDUGU İÇİN. TUTTUGU BALIGI BİLE BİZDEN GİZLEMİŞ İLTİFAT EDERİZ DİYECESURUM TEK BAŞINAMI YEDİN O BALIGI YA:salut::salut::salut:

VAAAY VAY ANASINA NE BALIK AMA

10h4qz7.jpg

BALIK AGLAMIŞTIR SENİN ELİNDE ANLAMAM BİZİDE GÖTÜR ORAYA.ASLAN SÜTÜNÜ DE ALDIKMI:queen::queen::queen::queen:

vay be ne gün dü o gün mahf oldim yakalıyana kadar anam ağladu ta yunan adalaruna kadar beni sürükledu peşunden şefsuz baluk ama soninda yendum oni :queen::bounce:

tüm M.T dostlarımın yeni yılında mutluluk ve saglıklı huzur dolu bir yıl geçirmesini temenni ederim.saglıcakla kalın

tamam kardeşim senide ilave ettim
BOMBA RESİM GELİYOR

ARKADAŞLAR İNSAN FANATİK OLURDA BU KADAR MI OLUR YA.GÖRÜNCE GÖZLERİME İNANAMADIM SIR GİBİ SAKLANAN RESİMLERİ TÜM DOST VE İSTİKBARAT BİRİMLERİMİZ DEVREYE GİRDİ VE BÜYÜK FEDAKARLILARLA ELDE ETTİĞİM RESİMLERİ SİZLERE SUNUYORUM

14a8wna.jpg

BU İLK BAKIŞTA NORMA BİR RESİM GİBİ GÖZÜKSEDE DİKKATLİ BAKILDIGINDA ÖYLE OLMADIGI ANLAŞILIYOR.KANIN RENGİ HIMMM ÇOK ENTERESAN

33b3lmc.jpg

UZAYLILARIN KANI MAVİ YADA LACİVERT DERLERDE AMA BU KAN SARI LACİVERT SİZCE NE OLABİLİR EVET YORUMLARI ALALIM:rendeer::rendeer:
İLK YORUM BENDE:FANATİĞİN FANATİĞİ TABİKİ FENERLİ KAN BİLE SARI LACİVERT AKIYOR YA HALLA HALLA:queen::queen::queen:

ÖZER ABİM SENİNDE YENİ YILIN KUTLU OLSUN:cat:

vay be ne gün dü o gün mahf oldim yakalıyana kadar anam ağladu ta yunan adalaruna kadar beni sürükledu peşunden şefsuz baluk ama soninda yendum oni :queen::bounce:

BALIKTAN bir iki parça kaldıysa biz görelim KARDEŞİM:rendeer:

Son düzenleme:
bütün mt izmirin ve güzel insanlarının yeni yılını kutlar ve nice mutlu huzurlu sağlıklı ve kazasız belasız yıllar diliyorum .

Son düzenleme:
bu yazdıkların ne kardeşim link mi eger link se açmıyor ki

anladıysam beyaz olayım

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun..hepberaber, mutlu,güzel,sevgiyle dolu nice güzel senelere inşallah :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar hepinize şimdiden iyi bir yıl diliyorum
her yeni yılınız umarım bir öncekinden çok daha iyi geçer
sevgi, huzur, başarı, mutluluk ve tekerinizin düz bastığı
nice yıllar geçirmenizi dilerim

Senin ve diğer arkadaşların da yeni yıllarını kutlarım.... Umarım mutlu bir yıl olur herkes için...:rendeer::rendeer:

Arkadaşlar, yeni yılınızı en içimden dileklerimle kutlarım:rendeer::rendeer:
2008den daha bol sürüşlü kazasız belasız bir 2009 olur inşallah hepimiz için.:cat:

::hosgeldi 2009 ::152::

Alıntı:
hızlıcesi2´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bütün adana daki dostlarımızın yeni yılını en içten dileklerim le kutlarım

Bizde İzmir MT nin yeni yılını kutlar ve 2009 yılında bol motorlu kazasız geziler dileriz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana Mt sevgili İzmirli motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz

Antalya Mt sevgili İzmirli motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz

Adana İl Temsilcisi
İzmir MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

yeni yıl mesajı

tüm mt izmir üyesi gönüldaşları öncelikle güzel izmirimize gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz yiyor giden dostumuzada yeni gittigi yerde güzel dostluklarkurmasını dileriz. yeni yılınızı tüm içtenligimle kutlar 2009 yılınızın kazasız trafik cezası yemeden saglıklı krizsiz bol kazançlı ve bol sürüşlü geçmesini dilerim.esenkalın.

bu arada mesejım çatal kardeşler olarak algılanmasını temenni ederim.

Son düzenleme:
İzmir MT'nin yeni yılını kutlar, sizlere ve ailenize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir geçirmenizi temenni ederiz. Sevgilerle Çanakkale MT

Tüm dostlarımın yeni yılını kutluyorum
yeni yılda da hepberaber olmak dileğiyle,saygılar :rendeer:

yeni yılın;

kellere saç,

hastasına maç,

züğürde para,

işsize iş,

dişsize diş,

olmayana çocuk,

üşüyene gocuk,

rakıya buz,

yemeğe tuz,

nazar değmişe hoca,

evde kalmışa koca,

dırdırcıya akıl,

onu cekene sabır vermesini dilerim herşey gönlünüzce olsun......

YENI YILINIZ KUTLU OLSUNNNNNN

Erhan Karaibrahim

herkez herseyi temenni etmiş yazcak bişi kalmamış :queen::queen: 2009 un tüm mt ye bol kazançlar sağlık sıhhat getirmesini dilerim :rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar