Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
hızlıcesi2, extreme1925. watari.özer.
yavaş yavaş toplanın şüyle nerdesiniz .özledik bir birimizi vallah :rendeer:
:mrgreen:
özledik wallaa
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
hızlıcesi2, extreme1925. watari.özer.
yavaş yavaş toplanın şüyle nerdesiniz .özledik bir birimizi vallah :rendeer:
:mrgreen:
Faydası olacak mı peki? bu bir insanlık ayıbı ama kimse dur diyemiyor ve daha da acısı yaptırımı ne olacakale: olan masum insanlara oluyor:salut: utansınlar bence silahsız insanlara ve hastanelere yönelttikleri silahlar nedeniyle:silent:
KARDEŞİM sen böyle söyleme.orada ezilen öldürülenler herşeyden öce İNSAN benim için dini ırkı önemli degil.önemli olan insan olmaları ve bir çoğu masum ve bir okadarıda çocuk sen t.v izlemiyormusun.ölen bebeleri görünce için cız etmiyormu.kim ne olusa olsun bunları hak etmiyor.mustafanın dediği gibi en azından tarafımızı belirtelim.dogu hakkında ne biliyorsun onlarla yaşadınmı aynı kaptan yemek yedinmi silah arkadaşını beraber silah çattıgın arkadaşlarını şehit verdinmi.dogudan kimlerin rant sagladıgını biliyormusun.doguyla ilgili kaç kitap okudun .lütfen sen yapma biraz daha insani duygularımız önde olsun.benim bir komşum var yahudi çarşıda.ne diyordu biliyormusun müslümanın gölğesine bile basmak çok sevapmış.ha iyileri yok mu onlara lafım yoksen biraz daha araştır sonra konuşuruz.seni seviyorum KARDEŞİMFilistinden önce kanayan yaramız güneydogu hakkında bir şey yazan yok...
adam gündüz ayakkabıcı gece terorist cocugu aç ilkokulu zor bitiriyor.bu ülkede o kadar cok yardım insan var ki filistin sırasını beklesin...
israili silahlandıran ülkelerin başında Türkiyeinin geldigini hangimiz biliyorduk??
silahlandırmanın ülkye katkısını göz ardı edemeyiz
bunca yıl silahlandır,bunca yıl adamların paralarını ye
ondan sonra bu ülkenin başbakanı cıksın geçmiş olsun falan filan...
dua etsinler de o namlular benim ülkeme cevirilmedi...
yok kardeşim böle birşey.
tv de cıkıp yapmacık geçmiş olsun,kınama,askeri ve tıbbi yardım gönderme olaylarını da bıraksınlar
bu ülkenin dışarıya verilecek bir TL si bile yok
bu iş ancak ve ancak aç gezerim marlboro içerim le acıklanabilir :farao:
Filistinden önce kanayan yaramız güneydogu hakkında bir şey yazan yok...
adam gündüz ayakkabıcı gece terorist cocugu aç ilkokulu zor bitiriyor.bu ülkede o kadar cok yardım insan var ki filistin sırasını beklesin...
israili silahlandıran ülkelerin başında Türkiyeinin geldigini hangimiz biliyorduk??
silahlandırmanın ülkye katkısını göz ardı edemeyiz
bunca yıl silahlandır,bunca yıl adamların paralarını ye
ondan sonra bu ülkenin başbakanı cıksın geçmiş olsun falan filan...
dua etsinler de o namlular benim ülkeme cevirilmedi...
yok kardeşim böle birşey.
tv de cıkıp yapmacık geçmiş olsun,kınama,askeri ve tıbbi yardım gönderme olaylarını da bıraksınlar
bu ülkenin dışarıya verilecek bir TL si bile yok
bu iş ancak ve ancak aç gezerim marlboro içerim le acıklanabilir :farao:
güzel kardeşim olurmu hiç ordakiler kardeşlerimiz biz bize destek vermeliyiz .bu bütün müslümanlara yapılan haksız saldırıları kınamalıyız sıra bize gelmeden ırakın başına neler geldi o kadar gariban insan kalt edildi yazık deyilmi bu çoçuklara ne istiyorlar onlardan yılardan beri bu insanlık ayıbını gürmüyormu bu dönya ülkeleri bu saldırılar hırıstiyan lara olsaydı şimdi bütün hırıstiyanlar ayaklanırdı biz isek hep susuyoruz kendi memfaatlarımız için miş hiç te memfaat gürmedik şimdiye kadar .yılardan beri türkiyem kırizde başımızdakilerin korkak tavırları yözünden hep susuyoruz nereye kadar .r:
KARDEŞİM sen böyle söyleme.orada ezilen öldürülenler herşeyden öce İNSAN benim için dini ırkı önemli degil.önemli olan insan olmaları ve bir çoğu masum ve bir okadarıda çocuk sen t.v izlemiyormusun.ölen bebeleri görünce için cız etmiyormu.kim ne olusa olsun bunları hak etmiyor.mustafanın dediği gibi en azından tarafımızı belirtelim.dogu hakkında ne biliyorsun onlarla yaşadınmı aynı kaptan yemek yedinmi silah arkadaşını beraber silah çattıgın arkadaşlarını şehit verdinmi.dogudan kimlerin rant sagladıgını biliyormusun.doguyla ilgili kaç kitap okudun .lütfen sen yapma biraz daha insani duygularımız önde olsun.benim bir komşum var yahudi çarşıda.ne diyordu biliyormusun müslümanın gölğesine bile basmak çok sevapmış.ha iyileri yok mu onlara lafım yoksen biraz daha araştır sonra konuşuruz.seni seviyorum KARDEŞİM
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
buna noldu çizmişler murat 2100 ü :cherry:
tüm dostlarıma iyi hafta sonu dilerim.iyi akşamlar
selam arkadaslar, sonunda güzeller güzeli izmire döndüm! sizden ricam, bana servis olarak önerebileceğiniz bir yer var mı? bilip bilmeden rastgele bir servise gitmek istemiyorum..tesekkurler
herkese ii haftalar:cat:
arkadaslar izmir mt de bi durgunluk seziyorum ya noldu bize bölesoğuklardan mıdır nedir herkes kabuğuna cekilmiş gibi silkelenelim kendimize gelelim yapmayalım böle üzülüyorum valla :salut: :queen::queen::queen::queen: