arkadaşlar bu akşam alsancakta olcam gelmek isteyen gelsin üsküdar çaycısında olcam saat 19 ..30 gibi :rendeer:
bol kanançlar cici haftalar MT ahalisi:rendeer:
özer abim sanada yakıştıramadım ha o nasıl kan öle bee :cyclopsan
ben yeni yıla evimde çocuklarımlave eşimle girecegim esen kalıntamam kardeşim senide ilave ettim
BOMBA RESİM GELİYOR
ARKADAŞLAR İNSAN FANATİK OLURDA BU KADAR MI OLUR YA.GÖRÜNCE GÖZLERİME İNANAMADIM SIR GİBİ SAKLANAN RESİMLERİ TÜM DOST VE İSTİKBARAT BİRİMLERİMİZ DEVREYE GİRDİ VE BÜYÜK FEDAKARLILARLA ELDE ETTİĞİM RESİMLERİ SİZLERE SUNUYORUM
![]()
BU İLK BAKIŞTA NORMA BİR RESİM GİBİ GÖZÜKSEDE DİKKATLİ BAKILDIGINDA ÖYLE OLMADIGI ANLAŞILIYOR.KANIN RENGİ HIMMM ÇOK ENTERESAN
![]()
UZAYLILARIN KANI MAVİ YADA LACİVERT DERLERDE AMA BU KAN SARI LACİVERT SİZCE NE OLABİLİR EVET YORUMLARI ALALIM:rendeer::rendeer:
İLK YORUM BENDE:FANATİĞİN FANATİĞİ TABİKİ FENERLİ KAN BİLE SARI LACİVERT AKIYOR YA HALLA HALLA:queen::queen::queen:
iyi akşam lar millet nerdesiniz be kimseden ses çıkmıyor bu günlerde ne oluyos .:rendeer:ne bu haraket sizlik izmire yakışmıyor .:mrgreen:
kardeşim buca göletin orada dan 1,5 km kadar ileride çok güzel bir yer oldugunu duydum atlar falan varmış isteyen kiralıyor geziyormuş mangal nargile tam full hizmet varmış fiatlarda uygun diyorlar.hafta sonu bir göz atalım istersen küçük bir öncü grup yapalım.nasıl hem kış uykusuna yatanları uyandırırız:queen::queen::queen::queen:
kardeşim buca göletin orada dan 1,5 km kadar ileride çok güzel bir yer oldugunu duydum atlar falan varmış isteyen kiralıyor geziyormuş mangal nargile tam full hizmet varmış fiatlarda uygun diyorlar.hafta sonu bir göz atalım istersen küçük bir öncü grup yapalım.nasıl hem kış uykusuna yatanları uyandırırız:queen::queen::queen::queen:
2 Şubattan sonra gitsenizde bende gelsemale:
herkesin yeni yılı kutlu ve mutlu olsun cümleten:cat:
ben bişey sorcam bu arada belki bilen biri vardır sonax marka vizör temizleme mendili arıyorum İzmir'de nerde satılır bu bilen yada duyan biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim:silent:
EN GÜZELİ allah vergisi tükürük ve bunun yanısıra birv dilim elmayı cama içli dışlı sür ne buhar kalır ne nem BOŞŞVERRR sen sosyete işlerini bak sen osmanlıdan kalma taktiklere her zaman tutar.her zaman işe yarar:queen::queen:
elma olayını bilmiyodum ya ii oldu valla:cherry::cherry: uygulucam hemen
yolda giderken de yalanırız camı gerci hoş bi görüntü olmaz trafikte basımız derde girebilir ama olsun :queen::queen::queen: mavi istiridye de toplanırız ondan sonra:queen::queen::queen::queen:
EN GÜZELİ allah vergisi tükürük ve bunun yanısıra birv dilim elmayı cama içli dışlı sür ne buhar kalır ne nem BOŞŞVERRR sen sosyete işlerini bak sen osmanlıdan kalma taktiklere her zaman tutar.her zaman işe yarar:queen::queen: