[İzmir - MT]

arkadaşlar bu akşam alsancakta olcam gelmek isteyen gelsin üsküdar çaycısında olcam saat 19 ..30 gibi :rendeer:

bol kanançlar cici haftalar MT ahalisi:rendeer:

özer abim sanada yakıştıramadım ha o nasıl kan öle bee :cyclopsan

Öncelikle tüm Kardeşlerimin yeni yılını kutlar ve nice sağlık dolu günler ve seneler dilerim.Öpüyrum hepinizi de ayrı ayrı:rendeer:

İnanma arapım ben ezelden beri Galata Saray'lıyım

1- bunu kim yaptıysa ortaya çıksın hemen:bounce:
2- güneç balçıkla sıvanamaz.
3- benim kanım hep Sarı Kırmızı idi ve öyle kalacak.
4- insanı hayaller ayakta tutar ama ben asla bir Fener Bostanlı olmayacağım.
5- foto şipşak güzel ve başarılı olmuş:cat:
6- ne zaman siteye altıldı fotolar bilemiyeceğim ama cesaret varsa gerçeklerini de atın da görelim gerçek renkleri:mrgreen:

Son düzenleme:
Ey izmir Mt ahalisi, 2008 yılınıda hayırlısıyla bitirdik. inşallah 2009 hepimize güzel günler getirir. bol yollu, kazasız belasız, mutluluklarla dolu bir yıl diliyorum herkese.
sevgilerle

tamam kardeşim senide ilave ettim
BOMBA RESİM GELİYOR

ARKADAŞLAR İNSAN FANATİK OLURDA BU KADAR MI OLUR YA.GÖRÜNCE GÖZLERİME İNANAMADIM SIR GİBİ SAKLANAN RESİMLERİ TÜM DOST VE İSTİKBARAT BİRİMLERİMİZ DEVREYE GİRDİ VE BÜYÜK FEDAKARLILARLA ELDE ETTİĞİM RESİMLERİ SİZLERE SUNUYORUM

14a8wna.jpg

BU İLK BAKIŞTA NORMA BİR RESİM GİBİ GÖZÜKSEDE DİKKATLİ BAKILDIGINDA ÖYLE OLMADIGI ANLAŞILIYOR.KANIN RENGİ HIMMM ÇOK ENTERESAN

33b3lmc.jpg

UZAYLILARIN KANI MAVİ YADA LACİVERT DERLERDE AMA BU KAN SARI LACİVERT SİZCE NE OLABİLİR EVET YORUMLARI ALALIM:rendeer::rendeer:
İLK YORUM BENDE:FANATİĞİN FANATİĞİ TABİKİ FENERLİ KAN BİLE SARI LACİVERT AKIYOR YA HALLA HALLA:queen::queen::queen:
ben yeni yıla evimde çocuklarımlave eşimle girecegim esen kalın

ÖZER ABİ YAKIŞMIŞ AMA SANA SARI LACİVERT:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Yeni Yılın Tüm Motosiklet dostu ve motosiklete gönül vermiş arkadaşlarıma sağlık, esenlik ve mutluluk getirmesi dileklerimle.
Yeni yılın sevdiklerinizle önce sağlıklı sonrada umutlu bir yıl olamasını dilerim sevgilerle yeni yılınız 2009 kutlu olsun.......:rendeer::rendeer:

iyi akşam lar millet nerdesiniz be kimseden ses çıkmıyor bu günlerde ne oluyos .:rendeer:ne bu haraket sizlik izmire yakışmıyor .:mrgreen:

kafa

iyi akşam lar millet nerdesiniz be kimseden ses çıkmıyor bu günlerde ne oluyos .:rendeer:ne bu haraket sizlik izmire yakışmıyor .:mrgreen:

kardeşim buca göletin orada dan 1,5 km kadar ileride çok güzel bir yer oldugunu duydum atlar falan varmış isteyen kiralıyor geziyormuş mangal nargile tam full hizmet varmış fiatlarda uygun diyorlar.hafta sonu bir göz atalım istersen küçük bir öncü grup yapalım.nasıl hem kış uykusuna yatanları uyandırırız:queen::queen::queen::queen:

kardeşim buca göletin orada dan 1,5 km kadar ileride çok güzel bir yer oldugunu duydum atlar falan varmış isteyen kiralıyor geziyormuş mangal nargile tam full hizmet varmış fiatlarda uygun diyorlar.hafta sonu bir göz atalım istersen küçük bir öncü grup yapalım.nasıl hem kış uykusuna yatanları uyandırırız:queen::queen::queen::queen:

oğuz abi öncü grupta bende olmak istiyorum uygun mudur:rendeer:

yani yıla güzel bi geziyle girelim ki bütün yılımız motor üstünde gezilerle gecsin:cat::cat:

Son düzenleme:

2 Şubattan sonra gitsenizde bende gelsem:pale:

herkesin yeni yılı kutlu ve mutlu olsun cümleten:cat:

ben bişey sorcam bu arada belki bilen biri vardır sonax marka vizör temizleme mendili arıyorum İzmir'de nerde satılır bu bilen yada duyan biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim:silent:

Son düzenleme:

cok iyi olur :cat:

Izmir Mt ye iyi akşamlar
15 gun kadar daha izmirdeyim (yıllık izin) 2.el motosiklet piyasasının kalbi nerede atar izmirde acaba
boole herkezin temennileri olan temiz az km yapmış fiyatı uygun birşeyler bakıyorumda
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

öncü Birlik

[SIZE="3

[QUOTE="izmirli_ua, post: 1383640, member: 58942"]oğuz abi öncü grupta bende olmak istiyorum uygun mudur:kardeşim benim çok önemli bir işim çıktı gelemiyorum

Son düzenleme:
ben bişey sorcam bu arada belki bilen biri vardır sonax marka vizör temizleme mendili arıyorum İzmir'de nerde satılır bu bilen yada duyan biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim:silent:[/QUOTE]

mert ben buğulayıp kağıt havluyla siliyom süper oluyo bosver temizleme mendilini falan :queen::queen::queen:

2 Şubattan sonra gitsenizde bende gelsem:pale:

herkesin yeni yılı kutlu ve mutlu olsun cümleten:cat:

ben bişey sorcam bu arada belki bilen biri vardır sonax marka vizör temizleme mendili arıyorum İzmir'de nerde satılır bu bilen yada duyan biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim:silent:

EN GÜZELİ allah vergisi tükürük ve bunun yanısıra birv dilim elmayı cama içli dışlı sür ne buhar kalır ne nem BOŞŞVERRR sen sosyete işlerini bak sen osmanlıdan kalma taktiklere her zaman tutar.her zaman işe yarar:queen::queen:

EN GÜZELİ allah vergisi tükürük ve bunun yanısıra birv dilim elmayı cama içli dışlı sür ne buhar kalır ne nem BOŞŞVERRR sen sosyete işlerini bak sen osmanlıdan kalma taktiklere her zaman tutar.her zaman işe yarar:queen::queen:

elma olayını bilmiyodum ya ii oldu valla:cherry::cherry: uygulucam hemen
yolda giderken de yalanırız camı gerci hoş bi görüntü olmaz trafikte basımız derde girebilir ama olsun :queen::queen::queen: mavi istiridye de toplanırız ondan sonra:queen::queen::queen::queen:

Arkadaşlar: Ben Pazar Günü ğelemiyorum çok önemli Bir Işim çıktı.giden Olursa Resim Falanda çeksin

elma olayını bilmiyodum ya ii oldu valla:cherry::cherry: uygulucam hemen
yolda giderken de yalanırız camı gerci hoş bi görüntü olmaz trafikte basımız derde girebilir ama olsun :queen::queen::queen: mavi istiridye de toplanırız ondan sonra:queen::queen::queen::queen:

ELMAYI SÜRDÜKTEN SONRA CAMI SİLECEKSİN HA. ÖYLE ELMALI ELMALI GİDİLİRMİ:queen::queen::queen:BEN PAZAR GÜNÜ GELEMİYORUM SİZ ORGANİZEYİ YAPIN CESUR BU İŞİ ÜSLENİR HERALDE.yapın küçük bir grup takılın kafanıza göre.sizleri seviyorum aranızda olamıyacagım için üzgünüm:salut::salut::salut::salut::salut:

Son düzenleme:

elma için sağol oğuz abide çizik var vizörde nası olmuş haberim yok kılcal bi çizik ona takıldı kafam nese yardımlar için saolun...

abi orayı biliyom ama çoban et ordan daha güzül ve daha uygun hem kaçak bişilerde sokarız çobana hafta sonu hava nasıl acaba iyi olursa çobana gidelim .:cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar