[İzmir - MT]

“Kral din alimi ile bir görüşme yapıyordu ve sordu:
“Benim devletim, yeterli paraya sahip olmadığı zaman hizmetleri sunabilmek için ne yapmalıyım?"
Din alimi cevap verdi:
“Eski zamanlarda uygulandığı gibi halkın ürettiğinden onda bir vergi al.”
Kral cevap verdi: “Onda iki bile yetmiyor,”

Din alimi:
"O zaman vergileri düşür. İnsanları arazi üzerinde çalışmaları için teşvik et. Vergi oranlarını düşürmek, vergi gelirlerini artırmak demektir. Herkes yeterli gelire sahip olunca devlet de yeterli gelire sahip olur. Halkın yeterli geliri olmazsa devlet nasıl yeterli gelire sahip olabilir?"
Ni Hua-Ching

ilgimi çektigi için okudugum yazıyı sizlerle paylaşmak istedim... :cat:

( Anlayana...) :wiinkk: :wiinkk: :bounce:

“Benim devletim, yeterli paraya sahip olmadığı zaman hizmetleri sunabilmek için ne yapmalıyım?"
Din alimi cevap verdi:

Din alimi:
"O zaman vergileri düşür. İnsanları arazi üzerinde çalışmaları için teşvik et. Vergi oranlarını düşürmek, vergi gelirlerini artırmak demektir. Herkes yeterli gelire sahip olunca devlet de yeterli gelire sahip olur. Halkın yeterli geliri olmazsa devlet nasıl yeterli gelire sahip olabilir?"
Ni Hua-Ching

Benim de çok hoşuma gitti..teşekkürler :cat:

Din alimi cevap verdi:

Din alimi:
Ni Hua-Ching

haferim sana ilk defa faydalı bir tarafını gördöm :queen:gükalp sezinin yokluğu seni faydalı bir hale getirmiş galiba :p:rendeer:

iyi geceler murat :rendeer:

Son düzenleme:
haferim sana ilk defa faydalı bir tarafını gördöm :queen:gükalp sezinin yokluğu seni faydalı bir hale getirmiş galiba :p:rendeer:

iyi geceler murat :rendeer:

a aaaaa abi ne dedin yaaa :cyclopsan
hatırlattın bak şimdi sevgilim ist gitti zaten karalar bagladım yine aglamaya başlıcam şimdi :salut: :salut:
:p :cherry:

hadi bakalım izmir sizlere iyi toplaşmalar. ben bu gece EBSO lokalinde kongre yemeğindeyim. fırsat bulur kaçarsam zıplarım yanınıza. mekanlar yakın.

Arap sana da hayırlı yolculuklar.

gökalp hacı güzelmiş yazı eline sağlık

hadi bakalım izmir sizlere iyi toplaşmalar. ben bu gece EBSO lokalinde kongre yemeğindeyim. fırsat bulur kaçarsam zıplarım yanınıza. mekanlar yakın.

Arap sana da hayırlı yolculuklar.

gökalp hacı güzelmiş yazı eline sağlık

begendigine sevindim :wiinkk:
akşam fırsat bulursan gel takım elbiseli halini görelim :p :cherry:

Herkese selam..
Acayip bir hal aldı bu özlem.Sürekli aklıma gelmeye başladı son bir iki haftadır.İzmir im,sizler.
Ne işim var burada diyip duruyorum sürekli.İnsanın belkide en büyük sınanması askerlik(ölüm dışında).
Çok şükür gerçekten rahat ötesi bir askerlik yapıyorum,ama istediğim anda istediğim yerde istediğim şekilde olamadıktan sonra bir anlamı yok.

Herkese iyi geceler..
Kendinize çok iyi bakın.

Helal hocam yavaş yavaş felsefeyi çözmeye başlıyosun.(istediğim anda istediğim yerde istediğim şekilde olamadıktan sonra bir anlamı yok)
Hayırlısıyla bu günlerde geçer ya 25 yıl yapsaydın askerliği.....:cat:

Arkadaşlar bir süredir termal içlik ve polar alma niyetindeydim ve tchibo mağazasında çok güzel ve uygun fiyatlı seçenekler olduğunu araştırmıştım...Dün gece toplantıda özer abinin benden hızlı davranım tchibo mağazasından aldıklarını gördüm, gerçekten kaliteli ve güzel ürünler...kışlık termal giyim ihtiyacı olanlar bu mağazayı mutlaka ziyaret etsinler...balçova agora ve forum bornovada mağazaya ulaşabilirsiniz...

ürünlerin kataloğunu ekliyorum, buradan inceleyebilirsiniz...

http://katalog.tchibo.com.tr/macerakayakta/macerakayakta.pdf

merhaba :) 6000-6500 ytl gıbı bır butce ıle Drag Star XVS 650 bulabılır mıyım?Tesekkurler ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar