Tünaydınlar olsun herkeşe...
iyi sanada olsun ondan:queen::queen:
“Kral din alimi ile bir görüşme yapıyordu ve sordu:
“Benim devletim, yeterli paraya sahip olmadığı zaman hizmetleri sunabilmek için ne yapmalıyım?"
Din alimi cevap verdi:
“Eski zamanlarda uygulandığı gibi halkın ürettiğinden onda bir vergi al.”
Kral cevap verdi: “Onda iki bile yetmiyor,”
Din alimi:
"O zaman vergileri düşür. İnsanları arazi üzerinde çalışmaları için teşvik et. Vergi oranlarını düşürmek, vergi gelirlerini artırmak demektir. Herkes yeterli gelire sahip olunca devlet de yeterli gelire sahip olur. Halkın yeterli geliri olmazsa devlet nasıl yeterli gelire sahip olabilir?"
Ni Hua-Ching
ilgimi çektigi için okudugum yazıyı sizlerle paylaşmak istedim... :cat:
( Anlayana...) :wiinkk: :wiinkk: :bounce:
“Kral din alimi ile bir görüşme yapıyordu ve sordu:
“Benim devletim, yeterli paraya sahip olmadığı zaman hizmetleri sunabilmek için ne yapmalıyım?"
Din alimi cevap verdi:
“Eski zamanlarda uygulandığı gibi halkın ürettiğinden onda bir vergi al.”
Kral cevap verdi: “Onda iki bile yetmiyor,”
Din alimi:
"O zaman vergileri düşür. İnsanları arazi üzerinde çalışmaları için teşvik et. Vergi oranlarını düşürmek, vergi gelirlerini artırmak demektir. Herkes yeterli gelire sahip olunca devlet de yeterli gelire sahip olur. Halkın yeterli geliri olmazsa devlet nasıl yeterli gelire sahip olabilir?"
Ni Hua-Ching
ilgimi çektigi için okudugum yazıyı sizlerle paylaşmak istedim... :cat:
( Anlayana...) :wiinkk: :wiinkk: :bounce:
ii geceler
haferim sana ilk defa faydalı bir tarafını gördöm :queen:gükalp sezinin yokluğu seni faydalı bir hale getirmiş galiba:rendeer:
iyi geceler murat :rendeer:
Benim de çok hoşuma gitti..teşekkürler :cat:
hadi bakalım izmir sizlere iyi toplaşmalar. ben bu gece EBSO lokalinde kongre yemeğindeyim. fırsat bulur kaçarsam zıplarım yanınıza. mekanlar yakın.
Arap sana da hayırlı yolculuklar.
gökalp hacı güzelmiş yazı eline sağlık
Herkese selam..
Acayip bir hal aldı bu özlem.Sürekli aklıma gelmeye başladı son bir iki haftadır.İzmir im,sizler.
Ne işim var burada diyip duruyorum sürekli.İnsanın belkide en büyük sınanması askerlik(ölüm dışında).
Çok şükür gerçekten rahat ötesi bir askerlik yapıyorum,ama istediğim anda istediğim yerde istediğim şekilde olamadıktan sonra bir anlamı yok.
Herkese iyi geceler..
Kendinize çok iyi bakın.
aykut açamadım ..![]()
abi neyi açamadın ??? :silent:
:cherry: :queen: :cherry:
aykut açamadım ..![]()
GİYİSİ katoloğunu heralde açamadı:queen::queen:
arkadaşlar dün marpuçta bir bellik unuttum.sarhk marka XL siyah kimdedir acaba alabilirmiyim
GİYİSİ katoloğunu heralde açamadı:queen::queen:
arkadaşlar dün marpuçta bir bellik unuttum.sarhk marka XL siyah kimdedir acaba alabilirmiyim