[İzmir - MT]

Valla yurek ister, üsküdar caycısındayken garson espri yapıp bi cay fazla var abi dedi, cesi de camları indirtme bana dedi...

ömerağa ya gittik, tav oldu, ıstakaları, masaları devirdi.. dagıttı... yani kaskı ve korumalıkları takıp oyle oturcan masaya:mrgreen:

desene HIZLICESİm hızını alamamış :queen::queen::queen::queen:

ben ona bi gaz veririm ortak oluruz be rakipken bile anlamazsınız :queen::queen::queen:

sercan beni yanlış tanıtıyon kardeşim öyle yaparsan kimse sellamda vermez artık bize bunlar şidetten hoşlanıyorlar diye :queen::queen:

kadri abi senide bekleriz başımız üstünde yerin var ama sercan biraz azmanlık yapıyor haberin olsun çamur yapıyor anlıcağın:queen::queen:

ne demek kardeşim benim :)
gönlünüzde yerim olsun bana yeter :rendeer:

sen meraklanma sercan efendi bilmiyo benim nasıl PSİKOPAT olduğumu:queen::queen:

bi yol WALLACE ye sorsun da öğrensin:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
helal sana kadri baba sercan duy bunları sakın bulaşma oyunda yanlış yapıyım deme çamurcu sercan ne olcak :mrgreen::queen:

etiketler:
yagmur, çamur, aöf sınav, biraz uyku, hızlı cesi, chatkut, karmacoma, asfalt, agladı, kordon, çay, üsküdar, nargile, rus, ömerağa, okey, kesişme, bakışma, okey, patlama, elde, özsüt, ekmek kadayıfı, kaymak, ters yön, polis, üfleme, 0... yagmur,uyku, ev...

Bu guzel aksam bulusması icin tesekur ederim... inadına inadına ters yonde yakalandık polise, Allah tan karmacoma nın muhendis tavrı vardı, jartiyerini de gosterince ceza yemedik:)

Aykut cum yagmurda yaşta geldin sagolasın, nasıl taşladım seni:p

Mıstık, naber len?:p seni arabayla beklerken, tek teker geldin:) e e e yagmur vız gelir sana...

Hızlı cesi, tatlılar icin sagolasın, bi daha tekrarlıyalım, yine senden olsun...
bi de abi, yagmurlu hava da niye yıkatıyon sen o motoru:queen:

herkese bol muhabbetli haftalar diliyorum...

Hafta ici okey oynamak isteyen varsa, carsamba ya da persembe olabilir, saat 7 civarı bi liste yapalım... kordon da muhabbet ve manzara iyi oluyor...

olm topic açsaydın keşke bu ne böle beğenmedim:queen:
bu haftasonu motorun ve benim yediğim yağmurla konya ovası sulanır valla :queen:
tüm yorgunluğa rağmen sizi kıramadım geldim, gerçi gelmemde h.sonu yoğunluğundan dolayı sercanı bi kaç kez ekmek zorunda olmam da vardı ama olsun....gelip kendimizi affettirdik dimi kerdeşim :rendeer:
haftaiçi oynayalım yine okey ben sercandan sonra otururum şimdiden söyleyim...adam iyi niyetli ne lazım olursa çekinmeden atıyo:queen:
herkese iyi haftalar:rendeer:

Son düzenleme:
Hade geleneği bozmayalım ve iyi haftalar zincirine biz de katılalım.:)
İyi haftalarrrrrr

ayy bugun amma sessiz herkez.. iyi haftalar dilemekten başka bişi olmadı :mrgreen: ekşın lazım yahu :p topic dip yaptı:bounce: bu arada cüneyt(csalgin) arkadaşımızın ben polis haftasını en içten dileklerimle kutluyorum :rendeer:

keşke dün hava bugun ki gibi olsaydı da rahat rahat gezebilseydik
Resmen nefes aldırmadı yaa tıkıldım kaldım evde
umarım bu pazar yağmur yagmaz da rahat rahat gezeriz :)

Benim Şahin'i satsam hayırlısıyla alıcam bi crusier idareliğinden yetti 1.5 yıldır dayandığım motorsuzluğa yaw utanmasam bisiklet alıp binicem o dereceyim yani :queen:

Sağolasın Arap Kadri :)

İzmir'de FYM - FY250 modelini satan bir bayisi falan varsa bana internet sitesini yada telefon numarasını ulaştırırsa çok memnun olurum arkadşalar...

asimile dert etme o kadar yaaa....olacak nasıl olsa bir gün motorun....stres yapma...sonuçta izmir mt senin yanında.....relax

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar