[İzmir MT] ÇATADA PRANG toplantısı 9/11/07 Cuma - Teras Cafe

NEREYE GİDELİM

• bornova TERAS CAFE

Oy: 5 23.8%
  • inciraltı GURME RESTORAN

Oy: 7 33.3%
  • benim fikrim geldi ( lütfen açıklayınız )

Oy: 1 4.8%
  • sizinle olduktan sonra CEHENNEM olsada olur

Oy: 8 38.1%

• Kullanılan toplam oy
    21
Motosikleti
Forza250-cygnusL
AKşam cenkis falan gurme deyiz... Takılmak isteyen olursa bekleriz... Saat 8 gibi falan....

En alt şık seçilirse çenkis nere derse gidiyoz...:p

ARKADAŞLAR umumi istek üzerine 9/11/2007 cuma günü siz değerli MT İZMİR üyelerinin isteği doğrultusunda bir toplantı yapmayı uygun gördük,katılımınızla bizi onurlandırırsanız çok mutlu olacağız

toplantı mekanı; isteğinizle belirlenecektir
toplantı saati; 19 00 dan sonra mekan sahipleri bizi kovalayana kadar :p
toplantı konusu; başta ÇATADA PRANG olmak kaydıyla Begüm ün yeniden bağlanan internetini, duyulmazın motorsuzluğunu, gıyabında rahmi amcanın motorunu kutlamaktır :cat:

Herşeyi anladım da benim motorsuzluğum neden kutlanıyor,haaaa Huzur evi MT nin sininire dokunduğu için olabilir mi,hani gitti de kurtulduk misali e o zaman eller havayaa "KIIRK KIIRK KIIIRK KIIIRK!!!!!" HAHAHHAAAA!!!!:queen::queen::bounce::bounce::bounce:

yawww duyulmazınn motoraa noldukiii arkadaşlarrr
motorsuzum deyip duruyor

Ben motoru bıraktım artık,ruhumu arındırıyorum...Kask,eldiven ceket nereye kadar yaaa.Yok zinciri yağsız kaldı yok efendim bilmem ne.Tamam bitti artık.Bundan sonra böyle

Duyulmaz motorsuzmuş ne oldu?:mrgreen: şu çocuğun motoruna birisi bir cevap yazsın lütfen.

Bende benim chopper doğurdu bir ybr sahibi oldum. pek sevdim bu ybr yi maşallah az yakar az kaçar ama titremiyor en azından benim emektar gibi. Zaten bu yeni ybr ile aramızda bir gönül bağı da oluştu. geçen gece efkarlanmış uyandırdı beni "hadi abi kalk bi çay içelim beni bir kordona götür akşam keyfi yapalım" dedi kıyamadım götürdüm. Eski sahibi habire cilalatıp parlatmaktan motosikleti gezdirmemiş. Bugünde sucuk ekmek yemeğe gideceğiz , yarında yine bucaya ama öncesinde bir devlet hastanesine gitmemiz gerekiyor.

Neyse Teras kafe bana da çok uygun. hem yakın hem ekonomik hem bol imkan var malzeme var şamata gırgır gani oluyor. hemde sıcak

o ybr'nin o eski sahibi manyaaan teki yaa,üç kağıtçının teki ama o tam soğuk havalarakarşı önlemini almışken,pantolon ceket,yepisyeni eldiven falan şimdi de ybr kaçtı gitti.Bak sen şu allahın işine.

Ha benim ybr ye gelince nerde ben de bilmiyom(serkan abi muhabbetine döndü hadi hayırlısı)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Başka bir yer şıkkını işaretleyen kim?... Birde fikrini açıklasın.... Gizli kapaklı diiiliz..Herşey açık... Hem belki bizede faydası olur...Yer aramak çok zor be.....:p

Eee kimmiş o?....:silent:

Evet fikri gelen birisi var ama kim:silent: Yoksa topice bir gizemli daha mı geldi :silent:

Moderatör (forrap)
Duyulmaz demiş :) ..

Madem geldi fikrin,söylede öğrenelim neymiş zikrin..

arkadaşlar sizlerin yanına gelmek isterim ama geçen gün teras cafeyi bulamadım bi türlü :pr: ama şimdi yerini öğrendim bende teras diyorum :queen:

Moderatör (forrap)
Duruma el atıyorum,olmaz çünkü böyle yarın toplantı var hala yer belli değil,yanlış anlamasın kimse.

Buluşma Yeri: Teras Cafe Bornova

Buluşma Saati : 20:00

Anketi de kapatıyorum.

ben yokken topiğimde darbe olmuş :p şimdi çok kızdım işte :pr:bende toplantıyı TERAS cafe de yapıyorum size inat :wiinkk: isteyen gelsin, istemeyenide biz getirmeyi biliriz :queen:itirazı olan varsa gelsin bardak oyununda hesaplaşalım,buda olmazsa LANGIRT ta görüşelim :cherry: yine olmazsa kapının önünde 5 er penaltı atarız, yinede yenişemezsek uzatmaları sabah çorbacıda oynarız ( 8-0 da olmaz ya bu sonuç :queen: langırt ta bile olmadı hiç )

ben yokken topiğimde darbe olmuş :p şimdi çok kızdım işte :pr:bende toplantıyı TERAS cafe de yapıyorum size inat :wiinkk: isteyen gelsin, istemeyenide biz getirmeyi biliriz :queen:itirazı olan varsa gelsin bardak oyununda hesaplaşalım,buda olmazsa LANGIRT ta görüşelim :cherry: yine olmazsa kapının önünde 5 er penaltı atarız, yinede yenişemezsek uzatmaları sabah çorbacıda oynarız ( 8-0 da olmaz ya bu sonuç :queen: langırt ta bile olmadı hiç )

Aman abi dertli arkadaşlar vardır milletin yarasına tuz basma öyle 8 fln diye
garibanlar artık paf takımını geçtiler puf takımıyla çıkıyolar zaten maçlara:queen:

way biri daha okul önlerinde yakalandı sanırım :p buradan haftanın geyiği çıkabilir:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar