[İZMİR-MT] 29 Şubat TERAS CAFE KONSORSİYUMU

kaynakçı

abin gibisini bulaman koçum:cat:
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

arkadaşlar toplantı yeri nerede

cengiz neredesin kardeş pazar günü çok güzeldi

Son düzenleme:
teras kafe bornova
ege üniversitesini geçtikten sonra sola dönüşte solda yol üzerinde motorları görürsün kaldırımda büyük parka gelmeden :cat:

al işte birde TUNAY AŞİRETİ çıktı :queen: hava harekatına başlayalım bari bu aşiretler sarmadan siteyi :p

Abiler bende katılmaya çalışacağım istanbuldan ve balıkesirden 2 arkadaşım misafirim olarak burda.Bi boşluk bulursam bu toplantıyı kaçırmamaya çalışacam:) Herkese saygılar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sayfa başı yapalım da herkes görsün.... .

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Etiketler: agac [X], cay [X], dandinidinidon [X], honda [X], kabak [X], kapi [X], salatalik [X], tokmak [X], usucuk [X], yamaha [X], zeytin [X]

Zaten etiketlerdede varsınız.... Gelmesseniz olmaz..... Da bu arada kurallara yalım lütfen...Hani adınızı yazdırmadınız?....

Neyse 2 çay ısmarlarsın ben yazarım..... :wiinkk:

yeni arkadaşlar biraz kendilerini tanıtırsa seviniriz.

Hmmmm. Ben Erdem. İzmirden katılıyorum. 1.80 boylarında, esmer, orta halli ve bekarım.Atletik, kaslı seksi, karizmatik, muhteşem yapılı olmama rağmen sağlam bir göbeğim vardır :p... (bekar dedik şimdi hatun öpecek beni :p:p) 20 li yaşlarda heyecan dolu, macerayı, müzik dinlemeyi, müzikle uğreşmayı, kırık motorcularla takılmayı seven birisiyim..

Eğer bu özellikleri çekici bulur da benimle arkadaş olmayı isterseniz lütfen özelden msj atınız.

Herkese selam eder yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..:rendeer:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Hmmmm. Ben Erdem. İzmirden katılıyorum. 1.80 boylarında, esmer, orta halli ve bekarım.Atletik, kaslı seksi, karizmatik, muhteşem yapılı olmama rağmen sağlam bir göbeğim vardır :p... (bekar dedik şimdi hatun öpecek beni :p:p) 20 li yaşlarda heyecan dolu, macerayı, müzik dinlemeyi, müzikle uğreşmayı, kırık motorcularla takılmayı seven birisiyim..

Eğer bu özellikleri çekici bulur da benimle arkadaş olmayı isterseniz lütfen özelden msj atınız.

Herkese selam eder yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..:rendeer:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

son günlerin moda cümlesiyle sana cevap veriyorum. GONUŞŞMA LAYN.

Son düzenleme:
Bende geliyorum son dakka arkadaşı kandırdım dükkana bakıcak 1 2 saatte olsa sizlerle olmak güzel olucak :rendeer:

oo-FORRAP ( gönlü bizimle )

1-alp_tunay
2-apv41
3-wallace
4-böcek
5-chatkut
6-Sandman
7-Sandman+1
8-Karmacoma
9-Csalgin
10-bikerboy35
11-EliteXC
12-bcoskunsoy
13-malkolm_x
14-KUMİTA ( HER ZAMAN BURADA :rendeer:)
15- VaScO1925
16 - ?

son günlerin moda cümlesiyle sana cevap veriyorum. GONUŞŞMA LAYN.

Ama ama ama ama :salut::salut::salut::salut:...... :queen::queen:

O zaman akşam ben geldiğimde seninle özelden konuşurum böylece anlaşırız :wiinkk::wiinkk::wiinkk:.

Şaka bi yana haliyle, nerde bu millet??
Ner de bu insanlar??
En son 15 kişi okudum ki gerisi nerde???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar