[İzmir MT] 23 Mayıs İnciraltı ''kilimini de al gel'' buluşması

olmaz AGİLİCİGİLİ efendiiii::evil::::evil::::evil::

2 dene ısmarlıyacan :queen::queen::queen::queen::queen:

sanada bi süpürüz yapabilirim sanırsam ki 2 gutu efesi kendi himayemde gördükden sonra tabikine :queen::queen::queen::queen::queen:

abi evin yada guzel marmara daha ucuza gelir, gel bi sise köpek öldürene bitsin bu iş:p

sürpriz demissin yoksa ayakkabı koruyucu mu alacaksın 50-60 tane:mrgreen:

Ben senin amcanım kızım:) Hadi iç şu gazozu:queen::queen::queen:

Amcacım ben gazoz sevmem , sen benim yerime içiver bir zahmet.Bende de kek var , gazozlu kek . :bounce::bounce:

Yemeyelim birbirimizi canım... Senin bende gözün var biliyorum ama ben varmam sana...

Ya bu hayatın sırrı değil ki... Sen yeni mi öğrendin UGLY...:wiinkk:

kanka, ben seni dostça seviyorum, kardeşce seviyorum, senin bende yerin her zaman ayrı, hiç bir sevgili senin yerini dolduramaz(tabi ki de uyruguna baglı), sen de hiç bir sevgilinin yerini dolduramazsın:mrgreen:

ama yukarı da ki dialogu bi okusana, ben nuri alço dan girdim, o da Ahu Tugba dan cıktı:queen::queen::queen:

İş çıkışı Ankara yolcusuyum...Sizlerle sohbet açıkhavada da keyifli olurdu ama katılamayacağım çok üzüldüm..

Motordan anlıyan abilerimle konuşmak güzel olucak =) motorun eksiklerini mağaza ları alabiliceğim yerleri böyle güzel markaları falan gösterirler bana umuyorum =)

Murat kerdeşim,
Yaşamın çok kısa olduğu bu fani dünyadaki tek eğlencemiz evlatlarımız ve motosiklet.....gezelim görelim minicik dünyamızın minicik ülkesindeki güzel ve nadide yarlerini:cat:
Anlatımına bakılırsa bayağı yaşlısın sanırım yoksa benmi yanılıyorum:bounce:
Tevellüt kaçtır senin bakem...:wiinkk:

Hicri mi? Yoksa Miladi mi abi? :cherry:

1972.. :p

Abimsin sen benim...:rendeer: :rendeer:

abi evin yada guzel marmara daha ucuza gelir, gel bi sise köpek öldürene bitsin bu iş:p

sürpriz demissin yoksa ayakkabı koruyucu mu alacaksın 50-60 tane:mrgreen:

OHAAA ::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::
BEN KIRK AYAKMIYIM LEM:jocolor::jocolor:

süpürüzü o akşam görecen
tabikine 2 gutu EFES himayem altına girdikden sonra:queen::queen::queen::queen:

umarim orda gorusuruz,
bizim toplantilara zaten cogu arkadas eşi yada kız arkadaşı ile gelir...
uyelerimizden Oguz Çatal da sizin gibi hem eşi hemde nx falcon uyla gelir:)
sagol kardeşim yarın çok kalabalık gelebilirim.2 kızım 1 oglum 1 erkek kardeşim 1 kardeşimin bayan arkadaşı 1 bayan arkadaşının oğlu ben ve eşim kaç yaptı sen hesapla işte duruma göre yada sadece 1+1=2 de olabilir yok yook hepimiz falcona binipte gelmiyecegiz kardeşimin arabası var arkadaşını ikna ederse takım tamam:queen::queen::queen::queen:

herkeze günaydın...
bu aralar motorsuzum malum
akşama inciraltınada gelmek isitiyorum ama dönüşte beni bornova tarafına bırakabilecek mert yiğit delikanlı kimse varmı diye merak ediyorum:)

Arkadaşlar hafta başında geliyorum dedim ama dün akşamki halı saha maçında sağ üst baldırıma darbe aldım. şuan bile sekerek yürüyorum. bu halimle akşam motor kullanmamın riskli olacağını düşünüyorum. artık bir sonraki haftaya görüşmek dileğiyle.. artık çiğdemleri daha sonra alırım.. hepinize iyi eğlenceler... :)

ARKADAŞLAR MOTOSİKLET.NET BAY BAYAN T.SHİRTLERİ GELDİ... İSTEYENLER BUGUN TOPLANTI DA ALABİLİRLER....

sagol kardeşim yarın çok kalabalık gelebilirim.2 kızım 1 oglum 1 erkek kardeşim 1 kardeşimin bayan arkadaşı 1 bayan arkadaşının oğlu ben ve eşim kaç yaptı sen hesapla işte duruma göre yada sadece 1+1=2 de olabilir yok yook hepimiz falcona binipte gelmiyecegiz kardeşimin arabası var arkadaşını ikna ederse takım tamam:queen::queen::queen::queen:

bi aşirette senden cıkıyor anlasılan:)

herkeze günaydın...
akşama inciraltınada gelmek isitiyorum ama dönüşte beni bornova tarafına bırakabilecek mert yiğit delikanlı kimse varmı diye merak ediyorum:)
kardesim sen gel elbet birileri bırakır seni, hic olmadı benim delikanlı mert yigit kent kartımı veririm sana:mrgreen:

sen gel gel:)

cuma oldu en sonunda +1 geliyoruz biz kesin
Özer abin cok sevinecek bu duruma:)

Arkadaşlar hafta başında geliyorum dedim ama dün akşamki halı saha maçında sağ üst baldırıma darbe aldım. şuan bile sekerek yürüyorum. bu halimle akşam motor kullanmamın riskli olacağını düşünüyorum. artık bir sonraki haftaya görüşmek dileğiyle.. artık çiğdemleri daha sonra alırım.. hepinize iyi eğlenceler... :)
Gecmis olsun yurttas...umarım daha fazla biseyin yoktur... kendine iyi bak....

yaw elinde benim kafaya göre fazla kask olan birisi gelirken kask getirebilirmi. dönüşte ödünç alayım. benimki bagajında kaldı...

herkeze günaydın...

dönüşte eğer bornovaya gidersem aynı saatte ve kask bulursak ben bırakırım diyeceğim ama benim sağım solum belli olmuyor ki.

kardeşim geçmiş olsun. İyi düşünmüşsün zorlama ki yer etmesin. dinlen sen bize sağlam lazımsın:cat:

Siz toplaşmışsınızdır şimdi... Herkeste kilim, çiğdem, Arap Kadri'de uyku tulumu, Sercan avazı çıtığı kadar bağırarak sohbet ediyor, Murat abi milletin termosuna göz dikmiş, "onları da bitirince nereden alabilirim çayı" diye çevrede cafe aranıyor... Stain ışıl ışıl gelmiş motosikletle, aydınlatma görevi ona verilmiş:queen:

iyi eğlenceler...

bi ben çıkamadım dükkandan ali bu gidişlede çıkamıcam gibi :salut: ama nargilemi yakıcam birazdan dükkanın önünde :cherry:

bi ben çıkamadım dükkandan ali bu gidişlede çıkamıcam gibi :salut: ama nargilemi yakıcam birazdan dükkanın önünde :cherry:

Seni online görünce anladım gidemediğini, yarasına dokunmayayım dedim :wiinkk:

Nargile benim burada da istemediğin kadar var ama ben birazdan DART turnuvasına katılmak üzere komşu bara geçiyorum... Sana keyifli bir akşam diliyorum kardeşim...

eee anlatın bakalım nasıl geçti geceniz.....ben yine gelemedim çalıştığım için....akşam 9da işbaşı yapmam ve mesafenin uzak olması sebebiyle katılamıyorum toplantılara yaa ne yapıcam ben offf.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar