İZMİR ( küçük) MT HAFTASONU DEVRİYESİ

Moderatör (forrap)
Abi sende hastayım ayağına işe gitmiyosun,Türk ekonomisindeki bir kambursun abi:queen: Biz çalışıyoruz,sen yatıyosun..
Olmaz ki :)

(Bu arada bu hafta sabahçıyım malum,senin pc de mi senin kızın laptopta mı ne bişeyler vardı,müsait olursanız herhangi bir gün haber verin akşam gelip halledeyim..:wiinkk: )

22 haftalık iznimi tüketiyorum çaktırma :mrgreen:karmaçomanın yaşı kadar yıldır çalışıyorum artık dinlenme zamanı :cat:

Hadi hadi hastayım diye bizi yiyon :p Onca km yapmışsınız sağlıklı olsan demek ki :queen:

Bu arada eklentilerinin hastasıyım abi :queen:

Etiketler: apv, atci, bahcevan, bowling, calli, gokart, gurme, torbali, tunay

valla bende hastayım ama evde yatıyorum haftasonları. biran önce iyileşmem ve grubumu kurmam lazım. Evet grubuma üye kayıtları başladı.
1. Wallace
2. Böcük
3.Duyulmaz
4.Chatkut
5. Ceyz
6.Rots
7.TrTarık
8.......
9.....

kontenjanımız sınırsızdır. biz öyle 3 lü gezmeyiz. 3-5-8 bilmeyiz.

Yaa izmir mt cnm abılrım benım ya bı kerede evınızde oturun ya bune 2 gunde bır gezı :queen::queen::queen::queen::queen: saka yapıom 10 numara bı gezı olmus ellerınızıe saglık. :D yeter az gezın :D

Yaa izmir mt cnm abılrım benım ya bı kerede evınızde oturun ya bune 2 gunde bır gezı :queen::queen::queen::queen::queen: saka yapıom 10 numara bı gezı olmus ellerınızıe saglık. :D yeter az gezın :D

izmir mt oturmaz otursa izmir mt olmaz:queen::queen: herkes birbirinden deli olacağı bu. bi haftasonu evimizde keyif yapamıyoruz ki kardeşim

22 haftalık iznimi tüketiyorum çaktırma :mrgreen:karmaçomanın yaşı kadar yıldır çalışıyorum artık dinlenme zamanı :cat:

bende bunun üzerine şööle derin dondurucunun dibinden en buzzz gibi bi esp çıkarıcam ama kusruma bakma, DİNlenme zamanı geldiyse hangi dine geçeceğine karar verdinmi ?
yıl başı ve yıl sonu bağlantılı işler biraz yoğunda beynümde biraz uyuşma var galiba.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bende bunun üzerine şööle derin dondurucunun dibinden en buzzz gibi bi esp çıkarıcam ama kusruma bakma, DİNlenme zamanı geldiyse hangi dine geçeceğine karar verdinmi ?
yıl başı ve yıl sonu bağlantılı işler biraz yoğunda beynümde biraz uyuşma var galiba.

En son budist rahiplerle görüşüyordu.... Ama şamanlarla sıcak görüşmeler içindeymiş.... :p:p:p

Tmm. Canım çay istediğinde artık numarayı biliyorum:queen:

7/24 çay servisim başlamıştır.Saygılar...

Sulanmayın dedik size dimi...Zaten başkalarına bakmaz o....:cat::cat:

Tabi alper abi senden başkasına bakmam :cat:

yakalasaydık sıcak sohbet yapacaktık :pyakalayamadık camiye sorduk,muhtarı yatağından kaldırdık,motor tamircilerine sorduk,okullara sorduk,camiden anons yaptırmayı bile düşündük :mrgreen:fakat bu organizasyonun hezimetinin tek sorumlusu ALP_TUNAY dır -1 aldı benden fakat günün devamında aldığı +8 olanları unutturdu hele gurmedeki özel çorba İNANILMAZ ilaç gibi geldi :cat:iyiki varsın ALP_TUNAY sayende evde yatıyorum dinleniyorum :queen:

Çorbayı kaçırmışım iyimi.Gerçi ben adana yiyecektim kalsaydım ama olsun kaçırmışım çorbayı yinede :pale:

Hadi hadi hastayım diye bizi yiyon :p Onca km yapmışsınız sağlıklı olsan demek ki :queen:

Bu arada eklentilerinin hastasıyım abi :queen:

Etiketler: apv, atci, bahcevan, bowling, calli, gokart, gurme, torbali, tunay

Çengüz abi yola çıkarken gerçekten hastaydı.Ama yol gittikçe adamın hastalığı geçti.Daha yol yapsak herhalde önümzdeki 3-5 yıl hasta olmazdı :p

çalli geleyim o zaman çayını içmeye. senin nicki değiştirelim çayli yapalım. yada çarli

çalli geleyim o zaman çayını içmeye. senin nicki değiştirelim çayli yapalım. yada çarli

Katılıyorum sana Murat abi çaylı veya çaycı olsun artık:wiinkk:

Sen yenisin galiba.....:bounce::bounce::bounce:

Okumuyomusun kardeşim...Çallı benim çayağacım....:cat::cat::cat::p

O sadece senin değil abi hepimiz çay ağacı:p Sağolsun allah başımızdan eksik etmesin:p:p:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Katılıyorum sana Murat abi çaylı veya çaycı olsun artık:wiinkk:

O sadece senin değil abi hepimiz çay ağacı:p Sağolsun allah başımızdan eksik etmesin:p:p:p
2 çayını içtiğine dua et....:cat::cat: Bidaha kimseye ısmarlatmam zaten.... Kapatmayın kardeşim dükkanın önünü...:queen::queen::queen: alllaaa allla:pr::pr:

2 çayını içtiğine dua et....:cat::cat: Bidaha kimseye ısmarlatmam zaten.... Kapatmayın kardeşim dükkanın önünü...:queen::queen::queen: alllaaa allla:pr::pr:

Sen olmasan zaten daha çok çayını iççez ağacımızın ama bereketi kaçar die fazla ısmarlatmıyon bize:farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
öyle kardeşim bu Alp_Tunay ı pek boş bırakmamak lazım yakında gruptaki herşeye benim der.
Alp_Tunay hadi hadi hadiiiiiiiiiiiii:queen::queen::queen::cherry::cherry::cherry:
Naaapim herşeyi.. Çayağacım yeter bana....:cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar