İyi Kötü CBR 125 lendim artık :) Bugün Aldım :)

cakalaz hayırlı olsun sevindim vallah, hayaline kavuşmussun allah daha iyilerini nasip etsin

asm

Hayırlı olsun kardeş. Güle güle kullan.

Allah kaza bela vermesin.

hayırlı olsun kazasız belasız bol kmler dilerim ama aynı motordan sıkılmadınmı başka bişey alsaydın cbr yi kötülediğimden değil ben sıkılırımda birde motora birkere baktır istersen 110 çok az geldi bana benim scooter zaten okadar yapıyor :)

Hepinize ayrı ayrı öpücüklerimi ve teşekkürlerimi gönderiyorum dostlarım :)

Herkes tüm olmayanlar istediklerinie yavas yavas kavuşsun ; Kimse motorsuz kalmasın diye her gün dua ediyorum.. İnşallah kabuL olacaktır en yakın zamanda:)

CBR rahat motor özeLLikle sürat istemeyenlere yoL yapmak isteyenlere öneriyorum... ben daha 200 km yapabildim ama tıK demedi.. Sadece azcık yoruyor o da benm oturma pozisyonum biraz üzerine yatık olduğundan :)

SAYGILAR :)

kazasız belasız:cat:

lastik kısmına gelince ya orjinal boyutuna dön yada 120x taktır gerçekden büyük farkı oluyor :wiinkk:

Super Moderator
Azimle "bekleyen" taşı delermiş, sonunda CBR gelmiş..
Güle güle kullan, tekerleklerinin altından yol eksik olmasın..:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güle:cherry: güle:cherry: kullan:cat::rendeer:
bakımları yaptırdığın sürece binlerce km yolda bırakmaz ve binersin sürekli, o bakımdan onaylanmış bir motor:)

Son düzenleme:
güle güle kullan arkadaşım çok sevindim senin adına hayırlı olsun temiz bir resmini koyarsın artık skyjette güzeldi buda güzel

Allah kaza bela vermesın doan abi keske kümbette olsaydın dün .. :rendeer: ama madem hala giresundasın atla motoruna gel 15 dk lık yol :p

Arkadaşlar tekrar tekrar teşekkürler :) En yakın zamanda temiz motorumun resimlerini yüklerim :)

@ BY_MoTo : Geç kaldın kardşeim ; Rize deyim artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar