İstanbul'da motoru bayiiden otogara götürmek için YARDIM lütfen

Altında araç olacağından pek sorun olmaz.En fazla 1-2 saat fazladan dolanırsın.Otobüs metro tramvay dedin mi işler karışıyor İstanbul'da.Gerçi İzmir çocuğuyuz ama yine de ondan in ona bin kafayı karıştırıyor bilmediğimizden.Geçen sene hiç bir yeri bilmediğim halde Edirne dönüşü arabayla daldım GPS'e güvendim.Ve GPS şaştı el mahkum Eyüp'ten artık tabelalarla devam etmiştim...

Motosikleti
Honda Crf250L
Pazartesi olmasa gelmeyi düşünürdüm hacı...eşlik ederdim yani...ama sabah 8 akşam 6 mesai var....Salıda işlerim var...

yarın değil zaten..ben şuan Trabzon'dayım.. bu hafta içi bir gün olacak..şöför arkadaşım yarın konuşuruz dedi..o ne gün derse o gün geleceğim..
Ulusoy'un Trabzon arabalarına baktım netten, Harem'den gece 23:00 civarı kalkıyormuş..iş çıkışı yorgun olmazsan beklerim:)

gelirken 2 kilo vakfıkebir tereyağı ve ekmeği:queen::queen: getirirsen kendi motosikletimle hareme kadar eşlik ederim sana...:flower:

esenler dersen bu kadarı da yetmez ona göre....:rendeer::rendeer::rendeer:

Motosikleti
Honda Crf250L
gelirken 2 kilo vakfıkebir tereyağı ve ekmeği:queen::queen: getirirsen kendi motosikletimle hareme kadar eşlik ederim sana...:flower:

esenler dersen bu kadarı da yetmez ona göre....:rendeer::rendeer::rendeer:

bunları eşlik etmesen bile her zaman gönderirim ayıpsın..adres ver kargolayım :)

bunları eşlik etmesen bile her zaman gönderirim ayıpsın..adres ver kargolayım :)

Allah razı olsun...hediyeni almış kadar oldum...:rendeer:

ama gerçek şudurki....

gerçek tereyağına hasret kaldık burda...evinde köyünde kendi hayvanından kendi yapan bir teyzenin bir amcanın imalatı tereyağını ücreti karşılığında herzaman seve seve alırım...yeterki doğal,katkısız olsun...tereyağı diye ne aldığımızı.çocuklarımıza ne yedirdiğimizi bilmiyoruz..marketlerde satılanlarada ne olursa olsun güvenemiyoruz..
iş ticarete döküldümü mutlaka taviz veriliyor yada daha çok kazanmak uğruna üçkağıtlar yapılıyor diye düşünmek zorunda kalıyorum...

iş köyde ,iş eski topraklarda bitiyor bence...bizim memlekette hayvancılıkta kalmadı,tanıdıkta...

kusura bakma senin topic tereyağı topicine dönebilir şimdi...hakkını helal et...:rendeer:

Motosikleti
Honda Crf250L
Allah razı olsun...hediyeni almış kadar oldum...:rendeer:

ama gerçek şudurki....

gerçek tereyağına hasret kaldık burda...evinde köyünde kendi hayvanından kendi yapan bir teyzenin bir amcanın imalatı tereyağını ücreti karşılığında herzaman seve seve alırım...yeterki doğal,katkısız olsun...tereyağı diye ne aldığımızı.çocuklarımıza ne yedirdiğimizi bilmiyoruz..marketlerde satılanlarada ne olursa olsun güvenemiyoruz..
iş ticarete döküldümü mutlaka taviz veriliyor yada daha çok kazanmak uğruna üçkağıtlar yapılıyor diye düşünmek zorunda kalıyorum...

iş köyde ,iş eski topraklarda bitiyor bence...bizim memlekette hayvancılıkta kalmadı,tanıdıkta...

kusura bakma senin topic tereyağı topicine dönebilir şimdi...hakkını helal et...:rendeer:

estagfurullah helal olsun ne dmek..şu motor işini halledeyim bi kafam rahatlasın terayağ ekmek işi kolay ;)

hava yağmurlu olacak arada 30km 35km ye yakın yol var hava durumuna göre haremden gidede bilirsin

gece 23:00 a kadar neler yapmayı planlıyorsun???orada beklesen vakit geçmez,beklemesen motoru bırakıp gitmemelisin..Allah kolaylık versin...
yardımım dokunacak olursa yanında olurum...haberin olsun...

eğer hala çözümü bulamadıysan sana motor nakliyecisi bi tanıdığın numarasını veririm motorunu alır, kapalı aracına bağlar ve otogara götürür.adamın işi bu. bu arada salıdan sonra istanbul hep yağmurlu gösteriyor. yağmur olmasa gelir sana yardım ederdim. bu aradaa mutlaka gelirken yanına motoru otobüse sabitlemek için 4 tane gergi ip al.

yarın değil zaten..ben şuan Trabzon'dayım.. bu hafta içi bir gün olacak..şöför arkadaşım yarın konuşuruz dedi..o ne gün derse o gün geleceğim..
Ulusoy'un Trabzon arabalarına baktım netten, Harem'den gece 23:00 civarı kalkıyormuş..iş çıkışı yorgun olmazsan beklerim:)

o zaman beni ara elimizden bişey gelirse yardımcı olalım...o bölgede BABACİ COşkun oturmakta o da müsait olabilir arar konuşuruz...sen gün belirle ulaş bana...

Motosikleti
Honda Crf250L
gece 23:00 a kadar neler yapmayı planlıyorsun???orada beklesen vakit geçmez,beklemesen motoru bırakıp gitmemelisin..Allah kolaylık versin...
yardımım dokunacak olursa yanında olurum...haberin olsun...

tam saati bilmiyorum şoför arkadaşla konusmadım henuz ama netten baktığım otobüsler geç vakitlerde..motoru sag salim hareme götüreyim yeter..biraz üşürüm ama olsun beklerim nolcak:)
yağmuru da geçtim kar,buz,fırtına olmasa :)

arkadaşla yarın konusacagım..tam günü saatini öğreneyimde haberleşelim seninle..müsait olursan o gün buluşuruz..olmazsan sorun değil..
havalar güzel olsaydı kalırdım istanbulda birkaç gün, toplanıp gezi falan da yapardık güzel olurdu:)

bana 2 gün önceden haber verebilsen (en zor imkansız şartlarda 1 gün de olabilir) kapalı kasa bir tranporter gibi bir araç ayarlamaya çalışırım.....yağmurda olsa hareme kuru olarak gidebiliriz...
ama saatin çok geç olmaması güzel olur...

Neden üzerime alındım bilmiyorum ama, mesela ben İstanbul'da olsam, arkadaşım gel ben yardımcı olurum desem, güvenemeyecek mi bana?
Yada burada yıllardır paylaşımda bulunmuş, bir çok dost edinmiş, buluşmalara katılmış herhangi biri müsait olduğunu belirtip seve seve yardım edeceğini söylese?
Niye Motosiklet.net'e giriyoruz ki biz o zaman.

Ben motorumu Rize'ye ELINT'e (Gökhan'a) sattım, İstanbuldan komtan'a vekalet vermiş, motoru İstanbul'dan gelip benden noterde aldı, evine gitti.
Akşamı ben yükledim kamyonete yolladım. Şimdi biz birbirimize güvenmesek bu alışveriş için adam kalkıp rizeden gelecekti. Hiç görmediği motoru başkası geldi gördü onay verdi, onay veren bana güvendi satışını alıp evine gitti, ben yolladım.
Kısaca, dediğiniz gibi herkese güven olmaz ama, buradaki maksatlardan biri de, güvenilecek dostlar bulup yardımlaşmaktır.
alkış diyorum başka bişi demiyorum...:cat:

Motosikleti
Honda Crf250L
bana 2 gün önceden haber verebilsen (en zor imkansız şartlarda 1 gün de olabilir) kapalı kasa bir tranporter gibi bir araç ayarlamaya çalışırım.....yağmurda olsa hareme kuru olarak gidebiliriz...
ama saatin çok geç olmaması güzel olur...

yarın haber vereceğim..

işim gereği cep telefonu kullanamıyorum..ya mesaj at,yada akşam 18:00 sonra ara..
hayırlısı olsun..selamlar..ben kaçarım artık....
0 535 302 44 24

ben transporter ayarlayamam ama eskortluk yapabilirim...uygun olursam tabi ...12/24 çalışıyorum bi gece bi gündüz...

Motorun hayırlı olsun ,kazasız ve belasız bir sürüş dilerim..Benim teyze oğluda vakfıkebirden gelip ersinden aldı motoru uygun bir zamanda otobüse yükleyip göndereceğiz oraya ,Ersin ticarek biz burdan yükleriz istersen dedi ama biz izmitten yoolarız deyip aldık,
bir de hondanın tüm karedeniz boyunca bir bayisinin olmamasına şaşırdım doğrusu..
vesselam..

motorun hayırlı olsun eminimki mt den samet metehan abiler yardımcı olacaktır ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar