İstanbul'da motoru bayiiden otogara götürmek için YARDIM lütfen

.Bende İstanbul'da yol iz bilmiyorum..)

Öncelikle hayırlı olsun...motor kullanmana güvenmesen anlarım da bence bu kadar tedirgin olmamalısın...aga çok basit...hatta öyle ki DB önünden dümdüz devam ettiğinde yol seni inanmayacaksın ama Üsküdara atacak...ne sağ ne sol dümdüz yolu bırakmaz isen Üsküdardasın...meydan Hareme gitmek ise daha basit...sahili takip edeceksin vs...yani Karadeniz çocuğunun gözü açıktır cin gibidir...hem tecrübe olur senin için...

Motosikleti
Honda Crf250L
Öncelikle hayırlı olsun...motor kullanmana güvenmesen anlarım da bence bu kadar tedirgin olmamalısın...aga çok basit...hatta öyle ki DB önünden dümdüz devam ettiğinde yol seni inanmayacaksın ama Üsküdara atacak...ne sağ ne sol dümdüz yolu bırakmaz isen Üsküdardasın...meydan Hareme gitmek ise daha basit...sahili takip edeceksin vs...yani Karadeniz çocuğunun gözü açıktır cin gibidir...hem tecrübe olur senin için...

arkadaşlar sağolsun haritalarla yolu gösterince tedirginlik kalmadı..dediğin gibi sahil yolundan hareme:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu cuma ankaraya qezmeye qideceqim elbisen var ise burdan basıp ankaraya qidelim orada misafirım olursun 1 qün sonra da ordan da vira trabzon benzin paran da benden :) : ) çok zaman oldu karadenize qitmeyeli..

Motosikleti
Honda Crf250L
bu cuma ankaraya qezmeye qideceqim elbisen var ise burdan basıp ankaraya qidelim orada misafirım olursun 1 qün sonra da ordan da vira trabzon benzin paran da benden :) : ) çok zaman oldu karadenize qitmeyeli..

yaz olsaydı planımda sürerek gelmek vardı..İstanbul'dan motoru alıp Ege sahillerinden aşağı akmak:)
ama havalar çok soğuk ve bazı yerler kar yağışlı..Bolu dağının oralarda tehlikelidir..sana da önermiyorum açıkçası bu havalarda oralardan geçmeni..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

yarın çıkınca ara takıldığın yerde bana sor ..537 335 22 33...

eyvallah abicim sağolasın kaydettim numaranı..aramama gerek kalmaz umarım :p

İnan ne sağa ne sola girmeden dümdüz gidersen kendini Üsküdarda bulursun...garanti veriyorum...sadece yolu takip et...tabelalar eşşek kadar kaybolma imkanın yok..hem ilk kilometreleri kendin yap...rodaj bağlamında...

dostum google earth dan yollara kabaca bak aklında bir şeyler canlansın gerisi ni tamamen "an" a bırak :) sora sora herşey bulunuyor.Örnek olarak ben bu kurban bayramında paramı hazırladım bandırmadan istanbula sahibindende görüp beğendiğim 600f i almaya gittim hayatımda ilk defa istanbula gitmiş oldum bu vesileyle.Motorun satışını aldıktan sonra iş geri dönmekti motor yabancı ben istanbula yabancı haliyle sıkıntı oluyor.Ataşehirden pendiğe feribota gidip ordan yalova yalovadan bursa bursadan bandırma.Yol bilgim sıfır kaba bi tarif aldıktan sonra benzin almak için durdum ordan pompacıya sordum hiç yardımcı olmadı:( o sırada motorunu hatırlayamıyorum ama ss idi bir kişi lastiklere hava basarken yaklaştım yanına dedim abi böyle böyle (onada burdan teşekkür etmek istiyorum :) ) sağolsun beni gitmem gereken istikamete kadar çıkardı.Motorcunun en büyük yardımcısı yine bir motorcu oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------

Bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum kazasız belasız :)

Yardım edemiyorum ama hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız getirirsiniz inşallah motoru

Kimseye güvenme bence ,bu yazdığınnı sadece biz okumuyoruz herkes iyi niyetli çıkmayabiliyor,ver parayı kamyon tut at arkasına öyle götür,ordan tutucağı en fazla 70 liradır.Ben öyle yapmıştım.
efe ninja için 70liramı verdin taşımaya? 70lirayı boşuna vereceğine bizim gurupdan çalışmayan herhangi birine söylesen yardım ederdi.Sende artçı olurdun,motor zaten rodajda değil.bu kadar kinci olmaya gerek yok :)

bende ümraniyede oturuyorum ve motoru heryere götürebilirdim ama o yolların bide dönüşü var:)
zaten nası gidiceğinide öğrenmişsin gerçi.

dostum google earth dan yollara kabaca bak aklında bir şeyler canlansın gerisi ni tamamen "an" a bırak :) z :)

valla harita hep kafa karıştırıyor...:p ne kadar yön bulma hissi güçlü olursa olsun o trafik de curcuna da bütün aracların sanki üzerine üzerine geldiğini sanabilir...Anadoludan gelene İstanbul kabus gibi...biz alışmışız karmaşaya...bizde Anadoluya gidince sakinlik ve az araçtatn şaşırıyoruz...:p

ayy yavrum be forumun iyilik meleğimisin be yürü be aslan mete abeyyy serengeti aslanları senin yanında kedi kalır be:queen:

konuyu parça pinçik ettin aga be...:p

F54

valla harita hep kafa karıştırıyor...:p ne kadar yön bulma hissi güçlü olursa olsun o trafik de curcuna da bütün aracların sanki üzerine üzerine geldiğini sanabilir...Anadoludan gelene İstanbul kabus gibi...biz alışmışız karmaşaya...bizde Anadoluya gidince sakinlik ve az araçtatn şaşırıyoruz...:p

konuyu parça pinçik ettin aga be...:p
abi sende çok alçak gönüllüsün hee:queen:

doğru diyosun abi istanbul fenaa hiç riske girmemek en iyisi aslında ama motorcuyuz asilik, risk alma duygusu içimizde var böyle yer yer gösteriyo kendini:p

doğru diyosun abi istanbul fenaa hiç riske girmemek en iyisi aslında ama motorcuyuz asilik, risk alma duygusu içimizde var böyle yer yer gösteriyo kendini:p

mesele sen UTHEC in memleketine Trabzona git kaybolmana imkan yok...:queen: bütün Dırabizonlularun her sokağın adını bildiğini düşün bir tane ana cadde çarşı var...

e arkadaş buraya geliyor 1000 tane ana cadde var...:queen:yani 1000 tane çarşı anlamına gelir...:p

hele ki Vakfıkebirden geldiyse motoru aldığı DB nin ön caddesi ona Dırabizon gibi gelir...:pÜsküdara doğru artık Rizeye Artvine doğru gittiğini sanır...yani İstanbuldaki ilçeler oradaki iller arası gibi mesafe...:p

Motosikleti
Honda Crf250L
mesele sen UTHEC in memleketine Trabzona git kaybolmana imkan yok...:queen: bütün Dırabizonlularun her sokağın adını bildiğini düşün bir tane ana cadde çarşı var...

e arkadaş buraya geliyor 1000 tane ana cadde var...:queen:yani 1000 tane çarşı anlamına gelir...:p

hele ki Vakfıkebirden geldiyse motoru aldığı DB nin ön caddesi ona Dırabizon gibi gelir...:pÜsküdara doğru artık Rizeye Artvine doğru gittiğini sanır...yani İstanbuldaki ilçeler oradaki iller arası gibi mesafe...:p

aynen dediğin gibi olcak muhtemelen:D
o yüzden açtım konuyu 2-3 motor toplanıp gideydik iyi olurdu :D

F54

keşke motoru sakarya ersin den alsaydın terminal çok basit ben yardımcı olurdum sana ama istanbul beni aşar iyilik meleği istanbul şubesi metehan abi sana yardımcı olur çok yufka yürekli bi abidir kendisi merak etme sen ara onu o sana rehberlik yapar:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar