[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cesur hocam pc sapıttı senin msn konusma penceren bi türlü açılmıyor

yyaa bir önerim olacak kefkene gidince yine çatalcada yaptımız gibi odun ateşinde sucuk yapalım hatta hellim peynir bulursak peynirde kızartırız bu sefer kesici bişiler de getircem yanımda

12 saaten az kaldı .................

Son düzenleme:
bende geldim herkeze slm :)
ya abi iben varya cidden şansızım ya ( unfortunate)
siyah düz tşört bulamadım istiklalde
neyse umarım herkez beğenmişitir :silent:
birlikte gidip bir akşam hallederiz :)

bende geldim herkeze slm :)
ya abi iben varya cidden şansızım ya ( unfortunate)
siyah düz tşört bulamadım istiklalde
neyse umarım herkez beğenmişitir :silent:
birlikte gidip bir akşam hallederiz :)

ahh abi ahhh
dönecek bi gün acılacak basiretin emin ol :cat:

bu arada cihan abiyle konuştum telde haremden sonra şileye kadar otoban kullanılcakmış bilginize sunarım

bedenleri al sultanhamamda veya mercanda don atlet sanatn yerlere bakmak gerekir

bana XL olsun tişörtü büyük severim ben :cat:

[[DİKKATson dakika gelişmesi]]cihan abiyle konuştum telde haremden sonra şileye kadar otoban kullanılcakmış bilginize sunarım

Son düzenleme:
ümraniye sapagından döndükten sonra grup sürüşü uygulayacagız özellikle yaz sezonun açıldıgından yazlıkçılar ve günü birlik geziye gidenler oldugu için çok dikkatli olmamız gerekiyor özellikle ümraniye şile yolu istikametinde çok kaza oluyor yolun sürat yapmaya elverişli olması buna en büyük etkendir

ümraniye sapagından döndükten sonra grup sürüşü uygulayacagız özellikle yaz sezonun açıldıgından yazlıkçılar ve günü birlik geziye gidenler oldugu için çok dikkatli olmamız gerekiyor özellikle ümraniye şile yolu istikametinde çok kaza oluyor yolun sürat yapmaya elverişli olması buna en büyük etkendir

evet bırde sile ava arası cok vıraj ve yol dar oldugundan cok dıkgat edılmesı gerekır

FIRAT yaptınmı ps yi:)

eroldayı;668685' Alıntı:

abi artık dikkat edicez sağdan sağdan akıcaz 100-110 la 1,5 - 2 saatte ordayız

evet bırde sile ava arası cok vıraj ve yol dar oldugundan cok dıkgat edılmesı gerekır

FIRAT yaptınmı ps yi:)

kardeş bi kasıldı şöle alttan bi reset çaktım şimdi köpek gibi :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Niye otoyoldan gidiyoruz, nereden çıktı otoyol, hiç sevmem, başkaaaaaaaan nerdesin, rota nasıl, otoyolsuz olsun:)

Niye otoyoldan gidiyoruz, nereden çıktı otoyol, hiç sevmem, başkaaaaaaaan nerdesin, rota nasıl, otoyolsuz olsun:)

doktor abim sadece şileye kadar otoyol kullanıcaz 10 km falan mecburuz çünki anadolu yakasındaki arkdaşlarıda almamız lazım :)

erol abi msn çöktü :S...............

selamlar
aldığım son istihbaratlara göre baskılı tişört için araştırmada bulunan levent abimiz taksimde bir yer bulmuş fakat düz siyah tişört bulamadığı için deneyememiş

artık başka piyasları araştırıp düz siyah tişört bulucaz ama dandik bişi almayalım hem baskıyı atar hem rengi solar :)

Baskıcı ile konuşup fiyat almış 20lira demiş kalabalık gidilirse 15e kapatırız dedi
mt milletine duyrulur.... :)

aman abi pil olayı çok önemli benim çok dilim yandı pil konusunda philips die aldım pilleri iyidir dedim bırak uzun ömürlü olmayı çalıştırmadı bile duracell kullanıyodum merhum makinamda ama tabiki şarzlı pil daha iyi :cat:

Arkadaşlar kusura bakmayın ama malesef ben yarın sizlere katılamayacağım çünkü hanımla kötü tartıştım inşallah başka bir geziye

Fırat şarrjlı pil alacaktım ama malesef istediğim amperde bulamadım sirkeciden bakmam lazım 2700 yada 3000 mah piller varmış

Son düzenleme:
necdet abi baska bi yol daha var ancak ne durumda pek bilmiyorum ama yol manzaralaıdır genede otoban gibide cok geniş degildir

şilenin içine girdikten sonra yol aynı trakya moduna geciyor ama isterseniz sileye giderkende gene eski yolu kullanırız ama yol cok dar bilginize

Arkadaşlar kusura bakmayın ama malesef ben yarın sizlere katılamayacağım çünkü hanımla kötü tartıştım inşallah başka bir geziye

Fırat şarrjlı pil alacaktım ama malesef istediğim amperde bulamadım sirkeciden bakmam lazım 2700 yada 3000 mah piller varmış

abi duracell pil al başkası çalıştırmaz !!!!!

sonra beni daha önce ortada pilsiz kaldığım gibi kalma

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar