[İstanbul - MT]

tüm istanbullu hemşerilerime saygılar...istanbul yollarında motor sürmenin zorluğunu ama gezecek yerlerin çokluğunu hepinizle paylaşmak dileğiyle
istanbullular olarak herkesi dayanışmaya davet ediyorum...

ben ben ben ben ben ben burdayım::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::biggrinn ::haapppy: ::biggrinn ::haapppy: ::deliir:: :queen: :rendeer: :king: :king: :king: :king:

bende burdayım lakin motosikletim ortalarda gözükmüyor... :)

TNT

bende burdayım fekat motosikletim fuarda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

baba bende buradayım... :queen: :queen: esenyurttan...... buluşma için yer ve saat bildirin tamam....:bounce:

küçükçekmece civarı arkadaslar neredesiniz?
bi buluşalım yahu mesela fuara avcılar tarafından gelenlerle buluşur gideriz nasıl olur?

bende fulyadan işimden arta kalanlarda size katılmaktan onr duyarım...çok sık olmasada elimden geldiğince.....

bence istanbul MT olmamış. organizasyonlar zaten yapılıyor istanbulda.
bence bu organizasyonları takip edecek birisinin olması daha iyi olurdu.
istanbullular selam atsın gibi bi başlık olmuş bu.

Mt lerin illere ayrılmasındaki amaç tüm motorcuları biraraya getirmekti. :silent:

ylmzzz' Alıntı:
bence istanbul MT olmamış. organizasyonlar zaten yapılıyor istanbulda.
bence bu organizasyonları takip edecek birisinin olması daha iyi olurdu.
istanbullular selam atsın gibi bi başlık olmuş bu.

Mt lerin illere ayrılmasındaki amaç tüm motorcuları biraraya getirmekti. :silent:
Kardeş,dediğin gibi olsun takip edenler biz olalım ve bir araya gelelim
amaç tüm istanbullu arkadaşları tanımak ve organizasyonları burdan yapmak karar vermek daha iyi olur diye düşündüm..organizasyon takibini burdan yapmak sence de mantıklı değil mi?

biz Konya ekibi olarak Konta mt başlığında gezilerimizi planlarımızı yapıyoruz. başka konyalılarla ilgili başlık yok. bu başlığın dolup taşması lazım bence.
istanbul etkinlikleri dayınık heralde. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar