Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fırat bana msn adresını versene senın
[email protected] .................
eklemedin halan
Son düzenleme:
fırat bana msn adresını versene senın
bende geldim herkeze slm![]()
ya abi iben varya cidden şansızım ya ( unfortunate)
siyah düz tşört bulamadım istiklalde
neyse umarım herkez beğenmişitir :silent:
birlikte gidip bir akşam hallederiz![]()
bedenleri al sultanhamamda veya mercanda don atlet sanatn yerlere bakmak gerekir
ümraniye sapagından döndükten sonra grup sürüşü uygulayacagız özellikle yaz sezonun açıldıgından yazlıkçılar ve günü birlik geziye gidenler oldugu için çok dikkatli olmamız gerekiyor özellikle ümraniye şile yolu istikametinde çok kaza oluyor yolun sürat yapmaya elverişli olması buna en büyük etkendir
eroldayı;668685' Alıntı:ümraniye sapagından döndükten sonra grup sürüşü uygulayacagız özellikle yaz sezonun açıldıgından yazlıkçılar ve günü birlik geziye gidenler oldugu için çok dikkatli olmamız gerekiyor özellikle ümraniye şile yolu istikametinde çok kaza oluyor yolun sürat yapmaya elverişli olması buna en büyük etkendir
evet bırde sile ava arası cok vıraj ve yol dar oldugundan cok dıkgat edılmesı gerekır
FIRAT yaptınmı ps yi![]()
Niye otoyoldan gidiyoruz, nereden çıktı otoyol, hiç sevmem, başkaaaaaaaan nerdesin, rota nasıl, otoyolsuz olsun![]()
Niye otoyoldan gidiyoruz, nereden çıktı otoyol, hiç sevmem, başkaaaaaaaan nerdesin, rota nasıl, otoyolsuz olsun![]()
selamlar
aldığım son istihbaratlara göre baskılı tişört için araştırmada bulunan levent abimiz taksimde bir yer bulmuş fakat düz siyah tişört bulamadığı için deneyememiş
artık başka piyasları araştırıp düz siyah tişört bulucaz ama dandik bişi almayalım hem baskıyı atar hem rengi solar
Baskıcı ile konuşup fiyat almış 20lira demiş kalabalık gidilirse 15e kapatırız dedi
mt milletine duyrulur....
aman abi pil olayı çok önemli benim çok dilim yandı pil konusunda philips die aldım pilleri iyidir dedim bırak uzun ömürlü olmayı çalıştırmadı bile duracell kullanıyodum merhum makinamda ama tabiki şarzlı pil daha iyi :cat:
Arkadaşlar kusura bakmayın ama malesef ben yarın sizlere katılamayacağım çünkü hanımla kötü tartıştım inşallah başka bir geziye
Fırat şarrjlı pil alacaktım ama malesef istediğim amperde bulamadım sirkeciden bakmam lazım 2700 yada 3000 mah piller varmış